YEREL HABERLER - 26 Mart 2012 Pazartesi 15:58

MİLLETVEKİLİ HAMARAT`IN ORDU ZİYARETİ

A
A
A
MİLLETVEKİLİ HAMARAT`IN ORDU ZİYARETİ

AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, AK Parti Ünye Kadın Kolları`nın düzenlediği kahvaltıya katıldı.
AK Parti Ünye Kadın Kolları Başkanı Zeynep Yılmaz ve üyeleri tarafından organize edilen kahvaltılı toplantı AK Parti Ünye İlçe Başkanlığı`nda yapıldı. Kahvaltıya Milletvekili Mustafa Hamarat, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çamyar, İnkur Belediye Başkanı Mehmet Okuyucu, Kadın Kolları Başkanı Zeynep Yılmaz ve partililer katıldı.
Kahvaltının sonrası AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çamyar ve Kadın Kolları Başkanı Zeynep Yılmaz, kısa birer konuşma yaparak, Milletvekili Hamarat`a katılımlarından dolayı teşekkür ettiler. Milletvekili Hamarat yaptığı konuşmada, ``Maksat yemek değil. Tabii ki yemeği de paylaşacağız, düşüncelerimizi de paylaşacağız`` dedi.
Milletvekili Mustafa Hamarat ve beraberindekiler buradan sonra Çaybaşı Belediyesi`ni ziyaret ettiler. Başkan Zekeriya Sarıkoca`dan ilçede yapılan çalışmalar hakkında Hamarat`a bilgiler verdi. Ziyarete İlçe Kaymakamı Berkan Sönmezay, Emniyet Amiri Yusuf Yazıcı ve AK Parti Çaybaşı İlçe Başkanı Hüseyin Semiz de katıldı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kocaeli Gönülleri ısıtan yakacak desteği Kocaeli’de yakacak desteği ödemeleri başlarken, ailelere kasım-nisan ayları arasında toplam 6 bin TL verilecek. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kış mevsiminin etkisini artırmasıyla birlikte ihtiyaç sahibi vatandaşların ısınma giderlerine katkı sağlamak amacıyla yakacak desteği ödemelerine başladı. Sosyal belediyecilik anlayışıyla yürütülen destek kapsamında, düzenli gıda yardımı alan ailelere kasım-nisan ayları arasında aylık bin TL, toplamda 6 bin TL yakacak desteği sağlanıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın talimatları doğrultusunda yürütülen yakacak desteği, ihtiyaç sahibi vatandaşların 41 Su Nakit Kartlarına yatırılıyor. Destek programı kapsamında ilk ödeme kasım ayı için hak sahiplerinin kartlarına aktarılırken, ödemeler nisan ayına kadar 6 ay boyunca düzenli olarak devam edecek. Aylık bin TL destek veriliyor Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmayla, Kocaeli genelinde ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelerin kış aylarında yaşayabileceği ısınma sorunlarının önüne geçilmesi hedefleniyor. Sağlanan yakacak desteğiyle vatandaşların kış mevsimini daha güvenli ve sağlıklı şartlarda geçirmesi amaçlanıyor. Yakacak desteğinden yararlanmak isteyen vatandaşların başvuruları, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çözüm Masası aracılığıyla alınıyor. Başvurular, uzman ekipler tarafından yapılan sosyal incelemelerin ardından değerlendiriliyor. Yardımın türü ve kapsamı ise Sosyal Yardımları Değerlendirme Kurulu tarafından karara bağlanıyor.