EĞİTİM - 20 Mart 2025 Perşembe 18:41

Ordu’nun 17 ilçesinde eğitime kar engeli

A
A
A
Ordu’nun 17 ilçesinde eğitime kar engeli

Ordu Valiliği, ilin iç kesimlerinde etkili olan kar yağışı ve buzlanma nedeniyle 9 ilçenin tamamında, 8 ilçede ise kısmi olarak eğitime 1 gün ara verildiğini duyurdu.


Ordu Valiliği tarafından yapılan açıklamada Aybastı, Çatalpınar, Çaybaşı, Gölköy, Gürgentepe, Kabadüz, Korgan, Kumru ve Ulubey ilçelerinin tamamında kar yağışı ve buzlanma nedeniyle eğitime 21 Mart Cuma günü ara verildiği ifade edildi. Açıklamada Altınordu, Akkuş, Çamaş, Fatsa, İkizce, Mesudiye, Perşembe ve Ünye ilçelerinde ise kısmen eğitime 1 gün ara verildiği ifade edildi.


Eğitim-öğretime tamamen ara verilen ilçelerin genelinde, kısmen ara verilen yerlerde ise sadece tatil edilen okullarda görev yapan hamile ve engelli kamu görevlilerinin de aynı gün idari izinli sayılacağı da belirtildi.



Ordu’nun 17 ilçesinde eğitime kar engeli

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aydın Başkan Çerçioğlu Yenipazar’da vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Yenipazar ilçesi Karacaören Mahallesi’nde düzenlenen iftarda vatandaşlar ile bir araya geldi. Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramazan ayı nedeniyle kentin farklı noktalarında iftar sofraları kurulmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi’nin sofralarında binlerce Aydınlı iftarlarını hep birlikte açıyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından bugün Efeler ilçesinde Atatürk Kent Meydanı’nda ve İmamköy Mahallesi’nde, Karpuzlu ilçesinde Yeni Mahalle’de, Söke ilçesinde Çeltikçi Mahallesi’nde, Nazilli ilçesinde İsabeyli Mahallesi’nde, Yenipazar ilçesinde Karacaören Mahallesi’nde, Çine ilçesinde Karakollar Mahallesi’nde ve Germencik ilçesinde Bozköy Mahallesi’nde iftar programı düzenlendi. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu; Yenipazar Belediye Başkanı Malik Ercan, AK Parti Yenipazar İlçe Başkanı Sadık Yapıcıoğlu, meclis üyeleri ve muhtarlar ile birlikte Yenipazar ilçesi Karacaören Mahallesi’nde düzenlenen iftarda vatandaşlar ile bir araya geldi. Başkan Çerçioğlu, tüm vatandaşların Ramazan ayını kutlayarak Aydın’ın tüm ilçelerinde iftar programlarının düzenlenmeye devam edeceğini belirtti. İftar sofralarının kurulmasından memnuniyet duyduklarını belirten vatandaşlar, Başkan Çerçioğlu’na teşekkür etti.
Aydın Başkan Çerçioğlu: "Diş tedavisi bizden, gülümsemesi sizden" Aydın Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği’ni ziyaret eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, vatandaşların ücretsiz diş sağlığı hizmetlerine erişimi için çalışmalara devam edeceklerini vurgulayarak "Diş tedavisi bizden, gülümsemesi sizden" dedi. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tarafından Nazilli’nin ardından merkez ilçe Efeler’e de kazandırılan Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, hizmetlerine devam ediyor. Tamamıyla ücretsiz hizmet veren poliklinik, açıldığı ilk günden bu yana vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Modern yapısı, çağdaş tıbbi donanımı ve uzman kadrosu ile kent merkezinde hizmet sunmaya başlayan polikliniği ziyaret eden Başkan Çerçioğlu, hastalarla sohbet etti, incelemelerde bulundu. Efeler ilçesinde bir polikliniğin daha hizmet vermeye başlayacağını müjdeleyen Başkan Çerçioğlu, "Nazilli’nin ardından merkez ilçemizde de ücretsiz ağız ve diş sağlığı hizmetlerimizi hemşehrilerimizle buluşturduk. Burada 10 ünite ile hizmete başladık, kısa süre içerisinde de yoğun ilgiyle karşılandı. Hemşehrilerimizden gelen talep üzerine ilçe merkezimizde, çarşı olarak bilinen bölgede 15 üniteli bir polikliniği daha hizmete açacağız. Gezici diş kliniği projemiz de yakın zamanda hizmet vermeye başlayacak. Şimdiden projelerimizin ve yatırımlarımızın Aydınımıza hayırlı olmasını diliyorum. Vatandaşlarımızın ücretsiz diş sağlığı hizmetlerine erişimi için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Diş tedavisi bizden, gülümsemesi sizden" ifadelerini kullandı. Aydın Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nde hayata geçirilen hizmetlerden memnuniyet duyduklarını belirten vatandaşlar, Başkan Çerçioğlu’na teşekkür etti.