GÜNDEM - 05 Nisan 2026 Pazar 13:08

Yağmurda zor anlar yaşayan vatandaşa zabıtadan şefkat eli

A
A
A
Yağmurda zor anlar yaşayan vatandaşa zabıtadan şefkat eli

Osmaniye’de etkisini artıran yağışta evine ulaşmakta zorlanan akülü tekerlekli sandalyedeki vatandaş, Osmaniye Belediyesi zabıta ekiplerinin şefkatli yardımıyla güvenli şekilde evine ulaştırıldı.


Kent merkezinde aniden bastıran yağmur hayatı olumsuz etkilerken, çarşı merkezinde akülü tekerlekli sandalyesiyle mahsur kalan bir vatandaşı fark eden Osmaniye Belediyesi zabıta ekipleri vakit kaybetmeden harekete geçti. Ekipler, yağmur altında ilerlemekte güçlük çeken vatandaşı araçlarına alarak evine kadar götürdü.


Yaşanan anlar duygusal görüntülere sahne olurken, yardım karşısında duygulanan vatandaşın, "Allah sizden razı olsun, iyi ki varsınız" sözleri dikkat çekti.


Osmaniye Belediyesi zabıta ekiplerinin sergilediği bu duyarlı ve insani davranış, çevredeki vatandaşlar tarafından da takdirle karşılandı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Trabzon Sebat Gençlik 2. Ligde Nesine 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Akçaabat temsilcisi Sebat Gençlik Spor, ligin bitimine iki hafta kala 1926 Bulancakspor’u 3-1 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti ve Nesine 2. Lig’e yükselme başarısı gösterdi. Elde edilen tarihi başarı, Akçaabat’ta büyük bir sevinç ve gururla karşılandı. Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, şampiyonluk sonrası yaptığı açıklamada Sebat Gençlik Spor’un Cumhuriyet ile yaşıt bir kulüp olduğuna dikkat çekerek "Sebat Gençlik Spor, Cumhuriyetimiz ile yaşıt bir takım. Şu anda da şampiyonluğunu ilan ederek ikinci lige çıkma başarısı gösterdi. Tüm futbolcularımızın, yöneticilerimizin, başkanımızın tüm Akçaabat’ın emeği olan hak edilmiş bir şampiyonluğun gururunu yaşıyoruz. İnşallah bu şampiyonluk ile birlikte Sebat Gençlik Spor’u daha da yükseklere taşıyacağız. Bu şampiyonluk bunun vesilesi olacaktır. Daha da üst liglerde yer almak istiyoruz. Bu kapsamda şehrimize güzel bir stadyum kazandırmak istiyoruz. Yeriyle ilgili şehrin batısına doğru bir noktada şu an oynanan stadyumdan daha büyük güzel bir stadyum oluşturmak istiyoruz. Etrafıyla çevresiyle uyumlu güzel bir projeyle ilçemizin stadyum problemi çözülmüş olacak. Kupayı aldığımız zaman kutlamalarımız da olacak. Kupa sonraki ya da bir sonraki müsabaka sonrası gelecek bizim de kutlamalarımız olacak." Başkan Ekim, başta Sebat Gençlik Spor Kulüp Başkanı Atalay Armutçu ve yönetim kurulu üyeleri olmak üzere futbolcuları, teknik heyeti ve sezon boyunca takımlarını destekleyen cefakâr taraftarları tebrik ederek, elde edilen bu başarının tüm Akçaabat’ın ortak gururu olduğunu ifade etti.