GENEL - 09 Nisan 2019 Salı 13:06

Başkan Alemdar: "Türk polisi huzur ve güvenin teminatıdır"

A
A
A
Başkan Alemdar: "Türk polisi huzur ve güvenin teminatıdır"

Sakarya İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’a misafir oldu.

Sakarya İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’a misafir oldu.


Başkan Yusuf Alemdar’ın makamında ağırladığı İl Emniyet Müdürü Kaya, görevine başlayan Alemdar’ı tebrik ederek, Serdivan’daki güzel çalışmalara yenilerini ekleme yolunda başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yusuf Alemdar, vatandaşlara hizmet noktasında tüm kurum ve kuruluşlarla uyum içerisinde çalıştıklarını vurgulayarak, bu bağlamda koordine içerisinde hareket ettikleri Polis Teşkilatı’nın da vatandaşların huzur ve güveliğini sağlamak için özveriyle çalıştıklarını ve mesai mefhumu gözetmeksizin 24 saat görev yaptıklarını belirtti.


10 Nisan Polis Haftası kapsamında Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümünü de kutlayan Alemdar, “İl Emniyet Müdürümüz Sayın Fatih Kaya’ya nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Sakaryamızda huzur ve güvenin tesisi ve sürekliliği noktasında görev yapan, özveriyle çalışarak şehrimize hizmet eden Emniyet Teşkilatımızın ve tüm emniyet mensuplarımızın Polis Haftası’nı kutluyorum. Teşkilat mensuplarımızın yaptıkları görevin ne kadar onurlu ve kutsal bir görev olduğunun her zaman bilincindeyiz. Vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan emniyet mensuplarımızla bundan sonra da ortak hareket etmeye devam edeceğiz” dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Elazığ Elazığ Belediyesi, Müftüoğlu’nu öğrencilerle buluşturacak Türkiye’nin sınav öncesi motivasyon eğitiminde en etkili isimlerinden Gökhan Müftüoğlu, Elazığ Belediyesi’nin düzenlediği programda Gelecek Sensin Projesi kapsamında gençlerle seminerde bir araya gelecek. Hizmet, eser ve gönül belediyeciliği ilkesi doğrultusunda şehre kazandırdığı vizyon yatırımlarla Elazığ’ı emin adımlarla geleceğe taşıyan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, gençlere yönelik hizmetlerini artırarak sürdürüyor. Bu kapsamda geleceğin teminatı gençlerin eğitimlerine katkı sunarak donanımlı bireyler yetiştirilmesi adına önemli faaliyetler gerçekleştiren Elazığ Belediyesi, “Gelecek Sensin” Projesi dahilinde seminer programı düzenleyecek. Türkiye’nin sınav öncesi motivasyon eğitiminde en etkili isimlerinden, konferansları, yayınları ve kitaplarıyla gençlerin büyük bir beğeniyle takip ettiği eğitimci ve yazar Gökhan Müftüoğlu, sınav kazandıran taktikler konulu seminerde Elazığlı öğrencilerle buluşacak. Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek seminer, 2 Mayıs Perşembe günü saat 11.00’da başlayacak. Seminerin ardından imza programı gerçekleştirilecek. Elazığ Belediyesi ve Pratik Hafıza Kurs Merkezi iş birliği ile düzenlenecek olan seminer, ücretsiz olacak. “Ücretsiz seminere bütün öğrencilerimiz davetlidir” Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Her alanda güçlü yatırımlarla aziz şehrimiz Elazığ’ı geleceğe hazırlayan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, gençlerimizin hayallerinin yanında yer alarak destek sağlamayı, gerek eğitsel, gerekse sosyo-kültürel faaliyetlerle gençlerimize hizmet etme hedefine devam ediyor. Bu kapsamda Elazığ Belediyesi olarak geçtiğimiz dönem orta öğretim kurumlarını kapsayacak şekilde başlattığımız Gelecek Sensin programımızı, kapsamını genişleterek yeni dönemde de sürdüreceğiz. Türkiye’nin sınav öncesi motivasyon eğitiminde en etkili isimlerinden Gri Koç, 2 Mayıs Perşembe günü kıymetli gençlerimizle bir araya gelecek. Ücretsiz olacak olan bu önemli organizasyona bütün öğrencilerimizi davet ediyoruz” denildi.