YEREL HABERLER - 22 Mart 2012 Perşembe 17:33

SAÜ VAKIF KOLEJİ ÖОRENCİLERİ, FİDAN DİKTİ

A
A
A
SAÜ VAKIF KOLEJİ ÖОRENCİLERİ, FİDAN DİKTİ

Sakarya Üniversitesi Vakıf Koleji Tema Vakfı Kulübü Öğrencileri 21 Mart Dünya Orman Günü nedeniyle SAÜ Esentepe Kampüsüne 305 adet fidan diktiler.
SAÜ Vakıf Koleji İlköğretim Okulu TEMA Vakfı Kulübü üyesi 5-A ve 5- B sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Serpil Şahözkan`nın organize ettiği etkinlik ile SAÜ Esentepe Kampüsüne üzerlerinde isimlerinin yazılı olduğu fidanları dikti.
Etkinlik ile ilgili bilgilendirmelerde bulunan SAÜ Vakıf Koleji Okulu Müdiresi Aysel Çelikörs, ``Baharın başlangıcında okumuzun TEMA Kulübü olarak öğrencileri fidan dikimi planlandık. Bu etkinlik kapsamında kampus bahçesinde bir ağaçlandırma yapıldı. Her bir ağaca öğrencilerimizin isimleri takıldı. Bu sayede öğrencilerimiz ağaçlarını gözlemleyebilecekler. Ağaçlar büyüdükçe çocuklarda büyüyecek ``dedi
SAÜ Vakıf Koleji Koordinatör Öğretmeni Serpil Şahözkan ise ``Amacımız okulumuza yeşil yaprak kazandırmak. TEMA Vakfı Kulübü üyesi öğrencilerimiz 2 yıl boyunca çevre konusunda çalışmalar yapacağız. Bugünkü projemi bu çalışmaların ilk ayağıydı. 4 büyük projemiz var. Bunları aşma aşama uygulayacağız ``diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Muğla Muğlaspor’da Besim Durmuş dönemi sona erdi Muğlaspor, teknik direktör Besim Durmuş’un görevinden ayrılma talebinin yönetim tarafından kabul edildiğini açıkladı. Karar, sahasında Altınordu’ya 1-0 mağlup olunan karşılaşmanın ardından geldi. Muğlaspor’da teknik direktörlük görevinde değişiklik yaşandı. Kulüp, yaptığı resmi açıklamayla teknik direktör Besim Durmuş’un görevinden ayrıldığını duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, Durmuş’un şampiyonluk yolunda takımın yeni bir kan değişimi ve enerjiye ihtiyaç duyduğunu ifade ederek görevinden ayrılma talebini yönetim kuruluna ilettiği belirtildi. Yönetim kurulunun bu talebi değerlendirdiği ve kabul ettiği açıklandı. Açıklamada, "Kulübümüze şampiyonluk yaşatarak tarihimize önemli bir başarı kazandıran Teknik Direktörümüz Besim Durmuş, şampiyonluk yolunda takımın yeni bir kan değişimi ve enerjiye ihtiyaç duyduğunu ifade ederek görevinden ayrılma talebini yönetim kurulumuza iletmiştir. Yönetim kurulumuz tarafından değerlendirilen bu talep kabul edilmiştir" ifadelerine yer verildi. Muğlaspor yönetimi, Durmuş ve ekibine teşekkür ederek, kulübe kazandırdıkları şampiyonluk ve verdikleri emekler için minnet duyulduğunu belirtti. Açıklamada ayrıca, kariyerlerinin devamında başarı dilekleri de iletildi. Gelişme, Muğlaspor’un sahasında Altınordu’ya 1-0 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından geldi. Bu sonuçla birlikte Muğlaspor’da teknik yapılanmada değişim kararı netleşmiş oldu.