GÜNDEM - 18 Nisan 2024 Perşembe 15:52

Hastanede çalışan temizlik personeli ilk kitabını çıkardı

A
A
A
Hastanede çalışan temizlik personeli ilk kitabını çıkardı

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde çalışan temizlik personeli Muhammed Ali Fikri ilk şiir kitabını çıkardı. Fikri, Hz. Ali’nin (R.a.) ‘Çocuklarınızı kendi zamanınıza göre değil, onların yaşayacakları zamana göre yetiştirin’ sözünden yola çıkarak yazdığı kitabın ilk baskısını hastane Destek ve Kalite Müdürü Tülay Kaya’ya hediye etti.


Yaklaşık 2 yıldır Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde temizlik personeli olarak çalışan Muhammed Ali Fikri, ’İçimdeki Yara’ isimli ilk şiir kitabını çıkardı. Muhammed Ali Fikri, Hz. Ali’nin (R.a.) ‘Çocuklarınızı kendi zamanınıza göre değil, onların yaşayacakları zamana göre yetiştirin’ sözünden esinlenerek 2008 yılında kitabını yazmaya başladı. Muhammed Ali Fikri, ebeveynler için kişisel gelişim anekdot ve çocuk yetiştirme ile alakalı yazılarına da yer verdiği ‘İçimdeki Yara’ isimli şiir kitabının ilk baskısını, hastanenin Destek ve Kalite Müdürü Tülay Kaya’ya hediye etti.


Eserini büyük bir mutlulukla ortaya çıkardığını belirten Muhammed Ali Fikri, “Kalemimi, kağıda değdirdiğim ilk sanat eserim ve ardından gelen roman kitaplarının ağabeyi olan şiir kitabımı, okuyuculara sunmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu kitabın serüveni 2008 yılında başladı. Hz. Ali’nin (R.a.) ‘Çocukları kendi zamanınıza göre değil, onların zamanına göre yetiştirin’ sözünden yola çıkarak kitabımı yazmaya başladım. Ebeveynler için kişisel gelişim anekdot ve çocuk yetiştirme ile alakalı yazılara da kitabımda yer verdim. Kitabımı yazarken gündelik yaşamdan etkilendim. Bilinçli ebeveynler olmalıyız. Çevreme baktığımda sosyal medya ve televizyona bağımlı çocuklar yetişiyor, önceden böyle değildi biz sokaktan eve gelmezdik. Ebeveyn ve çocuklarla ilgili bilgilerin yanı sıra şiirlerin de yer aldığı kitabım bugün itibari ile raflarda yerini almaya başladı” ifadelerine yer verdi.



Hastanede çalışan temizlik personeli ilk kitabını çıkardı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bursa Başkan Aydın 1 Mayıs’ı emekçilere birlikte kutladı Bursa’daki 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü yürüyüşüne katılan Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, işçilerin bayramını kutladı. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, Osmangazi’de coşkuyla kutlandı. Stadyum Caddesi’ni takiben İpekiş Kavşağı, Darmstadt Caddesi, İlkbahar Caddesi ve Kent Meydanı’na kadar gerçekleştirilen 1 Mayıs yürüyüşüne Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, CHP Osmangazi İlçe Başkanı Cengiz Çelikten de katıldı. Sivil Toplum Kuruluşları, oda ve dernekler, siyasi parti temsilcileri ve işçiler, ellerinde Türk bayrakları ve sloganlarla yürüyerek İşçi Bayramını kutladı. Coşkunun hiç azalmadığı yürüyüşte, işçiler taleplerini haykırdı. Arkasında büyük bir kalabalıkla yürüyerek 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde işçileri yalnız bırakmayan Başkan Aydın, verdiği mesajda "Her zaman işçilerimizin, emekçilerimizin yanındayız. Eğer işçiler haklara sahip değilse, evine sıcak ekmek götüremiyorsa, sosyal haklarını alamıyorsa, çalışma barışı yoksa o ülkede kimse mutlu olamaz. Bugün bir bayram ve işçilerimiz, emekçilerimiz burada birlik beraberlik ve dayanışma örneği gösteriyor. Herkesin eşit, özgürce ve kardeşçe bir arada yaşayabildiği bir dünya en büyük temennimiz" dedi.