ASAYİŞ - 16 Nisan 2025 Çarşamba 17:03

Sakarya’da feci kaza, motosiklet ile bisiklet çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

A
A
A
Sakarya’da feci kaza, motosiklet ile bisiklet çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde motosiklet ile bisikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.


Kaza, Adapazarı-Karasu D-650 bağlantı yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sakarya Atatürk Stadyumu mevkiinde bisikleti ile yolun karşısına geçmek isteyen Süleyman Sezer’e (74), C.K. idaresindeki 54 AKJ 232 plakalı motosiklet çarptı. Çarpışmanın etkisiyle iki sürücü de yere savruldu. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrollerde çarpışmada bisikleti ortadan ikiye bölünen bisiklet sürücüsü Sezer’in olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. Yaralı motosiklet sürücüsü ise bölgede yapılan müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.


Hayatını kaybeden Süleyman Sezer’in cansız bedeni, yapılan incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı. Tedavi altına alınan motosiklet sürücüsünün vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu öğrenilirken, kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.



Sakarya’da feci kaza, motosiklet ile bisiklet çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bayburt Bayburt’ta Regaip Kandili coşkusu: Şehrin dört bir yanında manevi buluşma Üç ayların müjdeleyicisi Regaip Kandili, Bayburt İl Müftülüğü tarafından organize edilen çeşitli programlarla idrak edildi. Tarihi camilerden mahalle odalarına, öğrenci yurtlarından gençlik merkezlerine kadar toplumun tüm kesimleri bu mübarek gecenin maneviyatında birleşti. Tarihi Ulu Camii’nde Mevlid heyecanı Kandil kutlamalarının ana adresi tarihi Ulu Camii oldu. Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Mevlid-i Şerif ile başlayan programda vatandaşlar camiye akın etti. İl Müftüsü Bayram Danacı, gecenin önemine binaen yaptığı konuşmada Üç Aylar ve Regaip Gecesi’nin faziletlerini anlattı. Duaların semaya yükseldiği gecede, İslam âleminin huzuru için el açıldı. Hanımlara özel kandil programları Müftülük, hanımlara yönelik faaliyetlerini şehrin farklı noktalarında eş zamanlı olarak sürdürdü: Velişaban Mahalle Odası: Müftü Bayram Danacı’nın eşi Aslı Danacı, Müftü Yardımcısı İlim Tatlı ve TDV Gençlik Kolları temsilcilerinin katılımıyla hanımlara özel manevi bir program gerçekleştirildi. Aile Yaşam Merkezi: Müftü Yardımcısı İlim Tatlı, Bayburt Belediyesi Aile Yaşam Merkezi’nde "Regaip Gecesinin Anlam ve Önemi" konulu bir konferans vererek katılımcıları bilgilendirdi. Diyanet Gençlik Merkezi: Kur’an kursu öğreticileri Gülsüm Özkan ve Yasemin Kuzu, hanımlarla bir araya gelerek üç ayların bereketini ve kulluk şuurunu paylaştı. Gençlerle gönül köprüsü Kandil maneviyatı öğrenci yurtlarına da taşındı. Müftü Yardımcısı Nurettin Akgül, KYK Bayburt Erkek Öğrenci Yurdu’nda üniversiteli gençlerle bir araya geldi. "Üç Aylar ve Kulluk Bilinci" üzerine yapılan sohbette, gençlerin manevi gelişimine yönelik önemli mesajlar verildi. Bayburt İl Müftülüğü yetkilileri, bu özel gecede toplumun her kesimine ulaşmayı hedeflediklerini belirterek, etkinliklere katılan tüm vatandaşlara teşekkürlerini iletti.