SPOR - 03 Aralık 2025 Çarşamba 00:07

Sakaryaspor Kulübü Başkanı görevinden ayrıldığını duyurdu

A
A
A
Sakaryaspor Kulübü Başkanı görevinden ayrıldığını duyurdu

Sakaryaspor Kulübü Başkanı Muhammet Kıratlı, göreve geldiği günden bu yana kulübün menfaatleri doğrultusunda çalıştığını, Sakaryaspor'un yeni bir enerji ve daha yoğun mesai gerektiren bir yönetim anlayışına ihtiyaç duyduğunu ifade ederek görevinden istifa etti.

Sakaryaspor Kulübü Başkanı Muhammet Kıratlı, istifa ettiğini sosyal medya hesabından duyurdu. Kıratlı yaptığı paylaşımda, "Kulübümüze hizmet etmek benim için büyük bir onur ve sorumluluktu. Göreve geldiğim günden bu yana takımızın menfaati için var gücümle çalıştım. Ancak geldiğimiz noktada, kulübümüzün önünde yeni bir enerjiye, daha yoğun mesai koyabilecek bir yönetim anlayışına ihtiyaç olduğunu görüyorum. Bu nedenle, Sakaryaspor'un önünü açmak ve camiamızın taze bir motivasyonla yoluna devam etmesine imkân sağlamak adına başkanlık görevimden ayrılıyorum. Görev sürem boyunca her zaman desteklerini hissettiğim Sakarya Valimiz Rahmi Doğan'a AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Ali İhsan Yavuz'a, Türk-İş Genel Başkanımız Ergün Atalay'a, Sakarya Milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Alemdar'a, ilçe belediye başkanlarımıza, bir birbirinden kıymetli iş insanlarına, sponsor olan firmalarımıza, basınımızın değerli temsilcilerine, yönetim kurulumuz ve gece gündüz demeden çalışan ekip arkadaşlarıma, kulübümüzde çalışan tüm emektarlarımıza göreve geldiğim ilk günden itibaren desteğini esirgemeyen yeşil siyah sevdalısı taraftarlımıza teşekkür eder, tüm camiamızdan hakkını helal etmesini rica ederim. Sakaryaspor her zaman kalbimin en özel yerinde olacaktır. Esenlikle kalın" ifadelerine yer verdi.

Orkun Kaya

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Başakşehir’de kontrolden çıkan beton mikseri, zincirleme kazaya neden oldu: 2 ölü, 6 yaralı Başakşehir’de, seyir halindeki beton mikseri kontrolden çıkarak aynı yöne ve karşı şeritten giden araçlara çarptı, bir aracın üzerine devrildi. 5 aracın karıştığı zincirleme kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı. Kaza saat 19.30 sıralarında Başakşehir, Başak Mahallesi Mahmutbey yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Bağcılar- Cebeci istikametine seyreden 34 KCA 280 plakalı beton mikseri, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan kamyon, savurularak, aynı yönde ilerleyen iki araca çarptıktan sonra refüjü aştı. Kamyon karşı şeritte ilerleyen 06 BUS 093 plakalı hafif ticari araca çarptı, ardından 34 FOR 466 plakalı kamyonetin üzerine devrildi. "2 kişi öldü, 6 kişi yaralandı" Beş aracın karıştığı kazada hafif ticari araçta bulunan Yalçın Tınaz (46) ve Emel Tınaz (40), hayatını kaybetti. Diğer araçlarda bulunan Yasin Bayraktar (25), Gamze Bayraktar (26), Hasan Kılıç (60), Turan Arslan (55), Semih Kaplan (35) ve ismi alınamayan kamyonet sürücüsü yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis, çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis çevrede güvenliği alırken itfaiye ekipleri araçlarda sıkışan yaralılara kurtararak, sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralılar ilk müdahalenin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı. Hastanelerde tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Kaza nedeniyle trafik tamamen durma noktasına geldi. Olay yerinden yapılan incelemenin ardından hayatını kaybeden Yalçın Tınaz ve Emel Tınaz’ın cenazesi incelenmek üzere adli tıp kurumuna kaldırıldı. Kazaya karışan araçların kaldırılmasıyla trafik akışı kontrollü şekilde sağlandı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.