- 01 Aralık 2020 Salı 12:34

İlkadım’dan kırsal mahallere gıda desteği

A
A
A
İlkadım’dan kırsal mahallere gıda desteği

İlkadım Belediyesi Sosyal Yardım Müdürlüğü korona virüs sebebiyle kent merkezi dışında kalan mahallelerdeki yardıma muhtaç ihtiyaç sahiplerine gıda yardım paketi ile destek oluyor.

İlkadım Belediyesi Sosyal Yardım Müdürlüğü korona virüs sebebiyle kent merkezi dışında kalan mahallelerdeki yardıma muhtaç ihtiyaç sahiplerine gıda yardım paketi ile destek oluyor.


İlçe kaymakamlığı ve kırsal mahalle muhtarlarının tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere İlkadım Belediyesi Sosyal Yardım Müdürlüğü ve hayırseverler tarafından hazırlanan yardım kolilerinin dağıtımına başlandı. Dağıtımına başlanan kolilerinin içerisinde pirinç, mercimek, bulgur, kuru fasulye, toz şeker, çay, zeytin, makarna sıvı yağ ve un bulunuyor.



“Destek olan herkese teşekkür ediyorum”


Belediye tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara kuru gıda yardımında bulunduklarını ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Korona virüs kapsamında maddi durumu iyi olmayan, ailemize belediyemizin imkânları ve hayırsever insanlarımızın katkı ve destekleri ile oluşturmuş oldukları kolilerimizi kent merkezimizden uzak kırsal mahallelerimize dağıtıyoruz. Muhtarlarımız ve diğer kriterlere göre tespit etmiş olduğumuz mahallelerde ihtiyaç sahibi olduğuna inandığımız insanlarımıza bu kolileri iaşe ihtiyaçlarını karşılamak amacı ile dağıtıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle inşallah her geçen gün biraz daha artan oranda ve sayıda, bu desteklerimizi bu yardımlarımızı vermeye çalışacağız. Bu kolilerin hazırlanmasında bize destek olan hayırsever insanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Hentbolda Kadınlar Türkiye Kupası’nı Konyaaltı Belediyespor kazandı HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası Dörtlü Final’de bugün oynanan final maçında A.P. Yalıkavak’ı 30-21 yenen Konyaaltı Belediyesi şampiyon oldu. Ankara THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu’nda oynanan Mehtap Şimşek ve Pınar Ünlü Hatipoğlu hakem ikilisinin yönettiği maçta ilk yarıyı da Konyaaltı Belediyesi 13-11’lik skorla önde kapattı. Karşılaşmayı da 30-21’lik skorla kazanan Konyaaltı Belediyesi, HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası’nı müzesine götürdü. Karşılaşma ve sonrasında düzenlenen törende şampiyon olan Konyaaltı Belediyesi’ne kupa ve madalyalarını THF Başkanı Uğur Kılıç ve HDI Sigorta Genel Müdürü Firuzan İşcan verdi. Kupa ikincisi Yalıkavak’a ise kupa ve madalyalarını THF Asbaşkanları Ediz Erkovan ve Serpil Çapar takdim etti. Dörtlü Final’in en iyi oyuncusu seçilen Sevilay İmamoğlu Öcal’a da ödülünü HDI Sigorta Genel Müdürü Firuzan İşcan ile THF Genel Koordinatörü Zeki Pehlivan verdi. Hakemler: Mehtap Şimşek, Pınar Ünlü Hatipoğlu A.P. Yalıkavak: Rombescu, Buket Seven 1, Yasemin Özgür 6, Perihan Topaloğlu Acar 4, Yeliz Özel 1, Zehra Oğuz, Sude Karademir, Barbosa 1, Fatma Akgün, Tuana Akman, Ece Sözmen 4, Chebbah, Kübra Sarıkaya, Ümmügülsüm Bedel 3, İlke Yıldız, Edanur Burhan 1 Konyaaltı Belediyespor: Sevilay İmamoğlu Öcal 2, Mben Bediang, Vieira, Gakidova 4, Ceylan Aydemir 5, Diğdem Hoşgör 9, Baranik 2, İkhneva 4, Edanur Çetin 2, Oleksandra, Gjorgjijevska 2