GÜNDEM - 01 Ocak 2026 Perşembe 18:37

Atakum Belediyesinden yeni yıl ikramı

A
A
A
Atakum Belediyesinden yeni yıl ikramı

Samsun Atakum Belediyesi ekipleri, yılın son günü görev yapan 112 Acil Servis ve polis merkezlerini ziyaret ederek personelin yeni yılını kutladı.


Atakum Belediyesi ekipleri, vatandaşların yeni yılı güvenli ve huzurlu şekilde karşılamaları için mesai yapan 112 Acil Servis ve emniyet teşkilatı personelini ziyaret etti. Belediye ekipleri, kent sınırları içerisindeki polis merkezleri, polis noktaları ve 112 Acil servislerinde özveriyle çalışan personelle bir araya gelerek Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel’in kutlama mesajını ilettiler. Ekipler, personele tatlı ikramında bulunarak görevlerinde başarılar diledi.



"Yürekten selamlıyorum"


Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel. meslek aşkıyla görev yapan emniyet mensuplarına ve sağlık personeline teşekkür ederek, "Halkımızın huzuru, güvenliği ve sağlığı için gecesini gündüzüne katarak çalışan tüm emniyet mensuplarımızı ve sağlık personelimizi yürekten selamlıyor ve minnetlerimi sunuyorum. Üstün hizmet anlayışıyla, fedakarca ve canla başla çalışıyorlar. 2026 yılının toplumsal birlikteliğimizi artırarak kentimize, ülkemize ve tüm dünyaya sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini dileyerek tüm hemşehrilerimizin yeni yılını kutluyorum" diye konuştu.



Atakum Belediyesinden yeni yıl ikramı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kocaeli Kocaelispor’dan Filistin’e destek Filistin’deki katliamların durdurulması amacıyla İstanbul Galata Köprüsü’nde düzenlenen "Sinmiyoruz, susmuyoruz, Filistin’i unutmuyoruz" mitingine katılan Kocaelispor Kulübü, Gazze halkına destek verdi. Filistin’de yaşanan insanlık dramına dikkat çekmek ve katliamların durdurulması çağrısında bulunmak amacıyla düzenlenen "Sinmiyoruz, susmuyoruz, Filistin’i unutmuyoruz" mitingine Kocaelispor Kulübü de katılarak destek verdi. İstanbul Galata Köprüsü üzerinde gerçekleştirilen mitingde, 400’ün üzerinde sivil toplum kuruluşu ile çok sayıda futbol kulübü yer aldı. Yoğun katılımın olduğu mitingde, Filistin halkına yönelik saldırıların sona erdirilmesi, sivillerin korunması ve uluslararası kamuoyunun harekete geçmesi yönünde mesajlar verildi. Ellerinde Filistin bayrakları ve pankartlarla bir araya gelen vatandaşlar, İsrail’in Gazze başta olmak üzere Filistin topraklarında sürdürdüğü saldırılara tepki gösterdi. Mitinge katılan Kocaelispor Kulübü Başkanı Recep Durul, Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ile birlikte Galata Köprüsü üzerinde yerini aldı. Kocaelispor camiası adına mitinge katıldıklarını belirten Durul, Filistin’de yaşananların yalnızca bölgesel sorun değil, tüm insanlığın vicdanını ilgilendiren mesele olduğunu vurguladı. Sporun birleştirici gücüne dikkat çeken Durul, Kocaelispor olarak mazlumun yanında, zulmün karşısında durmaya devam edeceklerini ifade etti.