GÜNDEM - 08 Ağustos 2025 Cuma 15:42

Canik’te çocuklara serin sürpriz

A
A
A
Canik’te çocuklara serin sürpriz

SAMSUN (İHA) – Samsun’un Canik Belediyesi, Canik Gençlik Merkezi’nde yaz kurslarına devam eden öğrencilere dondurma ikramında bulundu.


Yaz tatilinde çocukları ve gençleri eğitici ve eğlenceli aktivitelerle buluşturmaya devam eden Canik Belediyesi, gönül sofrası ikram aracıyla ilçede çeşitli yaz kurslarına katılan çocuklara ve gençlere dondurma ikramında bulunuyor. Ders aralarında ve kurs çıkışlarında çocukları ve gençleri ikram aracıyla karşılayan Canik Belediyesi ekipleri, gerçekleştirdiği dondurma ve çeşitli ikramlarla çocukların ve gençlerin yüzlerini güldürmeye devam ediyor.


Gönül sofrası ikram aracının bir sonraki durağı Canik Gençlik Merkezi oldu. Belediye ekipleri, Canik Gençlik Merkezi’nde yaz kurslarına katılan çocuklara, gençlere, eğitmenlere ve ailelere araçla dondurma ikramında bulundu. Çocuklar ve gençler sevinci paylaşırken, aileler ile eğitmenler ise çocuklar ve gençlere yönelik gerçekleştirdiği çalışmalarından dolayı Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı’ya teşekkür etti.



Canik’te çocuklara serin sürpriz

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Ankara’da dolandırıcılık operasyonu: 11 şüpheli tutuklandı Ankara’da kendini polis, savcı ve banka personeli olarak tanıtarak vatandaşları dolandıran çeteye yönelik yapılan operasyonda 12 kişi gözaltına alındı. 12 şüpheliden 11’i çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, kendisini polis, savcı ve banka personeli olarak tanıtarak yasa dışı yollarla bilgilerini ele geçirdikleri vatandaşları dolandıran çeteye operasyon gerçekleştirdi. Ankara’da yaşayan vatandaşları telefonla arayan şüpheliler, kendilerini polis ve banka görevlisi olarak tanıtarak, "Adınız terör örgütüne karıştı. Kimlik bilgilerinizi kullanarak FETÖ terör örgütü para topluyor. Bu şahıslara operasyon yapılacak. Bu nedenle evinizde bulunan ziynet eşyası ve paraları kapıya gelen görevliye verin, inceleme sonrasında size geri verilecek. Hesabımıza attığınız paralar sizin teminatınız olacak" şeklinde ifadelerle mağdurları dolandırdı. Telefon irtibatını kesmeyen şüphelilerin, 2 mağdurdan para ve ziynet eşyası aldığı, ayrıca diğer mağdurlardan da döviz ve ziynet eşyalarını bozdurarak kendi hesaplarına göndermelerini istedikleri tespit edildi. Şüphelilerin izini süren Ankara Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda; Ankara merkezli 3 ilde düzenlenen operasyonlarda 12 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 1’i adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 11’i tutuklanarak cezaevine gönderildi.