ASAYİŞ - 23 Ağustos 2025 Cumartesi 20:36

Samsun’da aranan 2 şahıs saklandıkları evde yakalandı

A
A
A
Samsun’da aranan 2 şahıs saklandıkları evde yakalandı

Samsun’un Çarşamba ilçesinde haklarında "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, yağma ve kasten yaralama" suçlarından yakalama kararı bulunan 2 kişi, polisin operasyonuyla saklandıkları evde yakalandı.


Edinilen bilgiye göre, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ile Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda haklarında "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, yağma ve kasten yaralama" suçlarından yakalama kararı bulunan H.Ç. ve T.B., gizlendikleri evde kıskıvrak yakalandı. Şahısların saklandıkları adreste yapılan aramada 6 gram metamfetamin, uyuşturucu içiminde kullanılan 8 adet pyp ve 1 adet bong ele geçirildi. Ayrıca ikamette bulunan 2 şahıs hakkında da uyuşturucu madde kullanmak suçundan işlem yapıldı. H.Ç. ve T.B., çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.



Samsun’da aranan 2 şahıs saklandıkları evde yakalandı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Denizli Ege Belediyeler Birliği Denizli’de toplanıyor Denizli, Ege’nin yerel yönetim zirvesine ev sahipliği yapıyor. Ege Belediyeler Birliği, bölgesel kalkınma ve iş birliği stratejilerini belirlemek üzere Olağan Meclis Toplantısı’nı, Birlik Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun başkanlığında Denizli’de gerçekleştirecek. Ege Belediyeler Birliği Olağan Meclis Toplantısı, Başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun başkanlığında 17 Nisan 2026 Cuma günü Denizli’de yapılacak. 17-18-19 Nisan tarihlerini kapsayan üç günlük program, Ege Bölgesi’ndeki üye belediyelerin başkanlarını, meclis üyelerini ve yerel yönetim temsilcilerini bir araya getirecek. Toplantı kapsamında sadece idari kararlar alınmakla kalmayacak, aynı zamanda Denizli’nin model teşkil eden belediyecilik yatırımları ve kültürel mirası da mercek altına alınacak. Üç günlük yoğun diplomasi ve teknik program Birliğin gelecek dönem stratejileri ve bölgesel iş birliği projelerinin karara bağlanacağı program kapsamında, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen vizyon projeler ve kentsel dönüşüm alanları, katılımcı belediye başkanlarına yerinde tanıtılacak. Denizli’nin binlerce yıllık geçmişine ışık tutan antik kentler ve restore edilen tarihi yapılar ziyaret edilerek, turizmde yerel yönetimlerin rolü üzerine istişarelerde bulunulacak. 19 Nisan Pazar gününe kadar sürecek olan etkinlikler dizisi, teknik değerlendirme ziyaretlerinin ardından sona erecek.