YEREL HABERLER - 23 Ocak 2012 Pazartesi 11:27

KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR, VİRANŞEHİRBAŞAKSPORU 6-0 YENDİ

A
A
A
KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR, VİRANŞEHİRBAŞAKSPORU 6-0 YENDİ

Şanlıurfa Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Karaköprü Belediyespor, dün Viranşehir ilçesinde oynanan maçta Viranşehir Başakspor’u 6-0 mağlup etti.
Maçın ilk yarısında başa baş mücadele eden iki takım karşılıklı ataklardan sonuç elde edemezken, ilk yarının ortalarında Karaköprü Belediyespor bir penaltı kazandı. Penaltı vuruşu gol ile sonuçlanınca ilk yarıyı Karaköprü Belediyespor 1-0 önde kapattı. Karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başlayan Karaköprü Belediyespor, maçın 50. dakikasında ikinci golü buldu. Maçın 65. dakikası ve 67. dakikasında Karaköprü Belediyespor’un art arda iki gol atmasıyla Başakspor oyundan düştü. 78. dakikada bir gol daha
bulan Karaköprü Belediyespor, durumu 5-0’a getirdi. Maçın 85. dakikasına gelindiğinde Başakspor’un kalecisi rakip oyuncuya ceza alanı içinde faul yapınca kırmızı kart gördü ve Başakspor 10 kişi kaldı. Kaleye oyunculardan biri geçerken, rakip takım penaltı vuruşunu gol ile sonuçlandırdı. Maç Karaköprü Belediyespor’un 6-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir