GÜNDEM - 25 Ekim 2025 Cumartesi 10:09

Polis memurundan köy çocuklarına birlik sofrası

A
A
A
Polis memurundan köy çocuklarına birlik sofrası

Ankara Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan polis memuru Mustafa Şahin, Şırnak’ın Cizre ilçesine bağlı Tepeönü köyünde çoğunluğunu çocukların oluşturduğu yaklaşık 300 kişiye yemek ikramında bulundu.


Köy meydanında kurulan sofrada bir araya gelen köy halkı, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Dualarla başlayan programda, özellikle çocukların mutluluğu yüzlerinden okundu.


Etkinlik boyunca farklı yemek çeşitleri ikram edilirken, köyde bayram havası yaşandı. Katılımın yoğun olduğu programda, vatandaşlar polis memuru Şahin’e teşekkür ederek, bu tür organizasyonların toplumsal dayanışmayı güçlendirdiğini ifade etti.


Yemek sonrası yapılan dualarda, ülkenin huzuru, birliği ve beraberliği için temennilerde bulunuldu. Tepeönü köyü sakinleri, unutulmaz bir gün yaşadıklarını dile getirdi.


Polis memuru Mustafa Şahin ise amaçlarının "gönüllere dokunmak ve kardeşlik duygusunu pekiştirmek" olduğunu belirtti.



Polis memurundan köy çocuklarına birlik sofrası

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Vekili Karadeniz, okuma-yazma kursiyerlerini ağırladı Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Vekili Eray Karadeniz, belediye bünyesinde düzenlenen okuma-yazma eğitimi kursiyerleriyle bir araya geldi. Gaziosmanpaşa Belediyesi Bilgi Evleri tarafından ilçedeki okuryazarlık oranını artırmak ve vatandaşların kişisel gelişime katkı sunmak için düzenlenen okuma-yazma kursları yoğun ilgiyle devam ediyor. Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Vekili Eray Karadeniz, düzenlenen kahvaltılı programda kursiyerlerle bir araya geldi. Su Kemeri Sosyal Tesisi’nde düzenlenen programa, Başkan Vekili Karadeniz’in yanı sıra Gaziosmanpaşa Kaymakamı İskender Yönden, kurumda görev yapan eğitmenler ve 120 kadın kursiyer katıldı. "Emeği, kararlılığı ve güçlü kadını ifade eden bir tabloyu görüyoruz" Programda konuşan Karadeniz, "Bugün, burada sadece bir kurs sürecini değil emeği, kararlılığı ve güçlü kadını ifade eden bir tabloyu bir arada gördüğümüzü ifade etmek isterim. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkemizde okuma-yazma konusunda çok önemli projeler hayata geçirildi. Kurslardan ücretsiz ders kitaplarına, eğitime erişimin kolaylaşmasından yetişkinlere yönelik yaygın eğitim politikalarına kadar bu süreç desteklendi. Kendinize kattıklarınız için, gösterdiğiniz gayret için Gaziosmanpaşa adına sizlere teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun" dedi.