GÜNDEM - 02 Ocak 2026 Cuma 12:18

Şırnak Havalimanı’na 3 gün sonra ilk uçak indi

A
A
A
Şırnak Havalimanı’na 3 gün sonra ilk uçak indi

Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle uçuşlara kapalı olan Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı’nda 3 gün sonra ilk uçuş gerçekleşti.


Türkiye’yi etkisi altına alan olumsuz hava şartları Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde de hayatı olumsuz yönde etkilerken Şırnak’ta etkili olan kar yağışı ise hem kara hem de hava yolunu ulaşıma kapattı. Bölgedeki tüm havalimanları uçuşlara kapatıldı.


Birçok uçak seferinin iptal olduğu Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanında ekiplerin hummalı kar temizleme çalışmalarından sonra havalimanı 3 gün sonra uçuşlara açıldı. Ankara’dan havalanan Türk Hava Yolları’na ait uçak başarılı bir şekilde Şırnak’a iniş yaptı.


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Kanye West İstanbul’da Dünyaca ünlü sanatçı Kanye West, 30 Mayıs’ta vereceği konser için İstanbul’a geldi. Dünyaca ünlü sanatçı Kanye West, 30 Mayıs’ta Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda vereceği konser için İstanbul’a geldi. Sanatçı, ILS Vision Kurucusu Erdem Karahan tarafından Atatürk Havalimanı’nda karşılandı. Sanatçının İstanbul’un tarihi ve önemli noktalarını ziyaret etmesi bekleniyor. 30 Mayıs gecesi gerçekleşecek organizasyon öncesinde A Milli Takım oyuncuları, sanat, iş, spor başta olmak üzere yaklaşık 200 ünlü ismin konsere katılması bekleniyor. Konsere yaklaşık 120 bin kişinin katılması bekleniyor Kanye West konseri için Rusya, Kazakistan, Birleşik Krallık, Almanya, ABD ve Polonya başta olmak üzere birçok ülkeden binlerce ziyaretçinin konser haftası boyunca İstanbul’a gelmesi ön görülüyor. Sporcular, sanatçılar, sosyal medya fenomenleri, iş insanları ve uluslararası konukların buluşacağı etkinlik kapsamında İstanbul’da bulunan otel, restoran gibi noktalarda yoğunluk yaşanması da bekleniyor. Öte yandan konsere yaklaşık 120 bin kişinin katılması bekleniyor. Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda yapılacak olan konser öncesinde öğle saatlerinde Before Party, DJ performansları, özel deneyim alanları, sahne sürprizleri ve farklı etkinlikler de düzenlenecek. Konser sonrası ise alanda After Party etkinliği gece boyunca devam edecek. Yüzlerce kişilik teknik ekibin katılımıyla, sahne çevresine dev LED ekran kuruldu, özel ışık ve ses tasarımı oluşturuldu. Ayrıca geniş backstage operasyonuyla prodüksiyon hazırlıkları tamamlandı.