TEKNOLOJİ - 05 Şubat 2018 Pazartesi 09:07

SETCARD Gıda ve Ekmek Yardımı Projeleri İçin Teknoloji Desteği Sağlıyor!

A
A
A
SETCARD Gıda ve Ekmek Yardımı Projeleri İçin Teknoloji Desteği Sağlıyor!

Sivas Büyükşehir Belediyesi ile sosyal sorumluluk projesinde yer alan SETCARD, bu konuda verdiği hizmetle birlikte belediyenin teşekkür belgesini kazandı.

Türkiye'de gerek ihtiyacı olanlara gerekse de personele yemek hakkını elektronik ödeme sistemi ile organize hale getiren SET kurumsal hizmetler A.Ş yaptığı çalışmalarla birlikte hak ettiği değeri ve övgüyü görmeye başladı. En son olarak Sivas Büyükşehir Belediyesi ile sosyal sorumluluk projesinde yer alan SETCARD, bu konuda verdiği hizmetle birlikte belediyenin teşekkür belgesini kazandı.

Özellikle yardıma ihtiyaç duyan insanlar için ekmek ve yemek projelerinde bu gelişmiş yöntem kullanılıyor ve sonuçları gerçekten memnuniyet verici. Sivas Büyükşehir Belediyesi Hayat Ağacı Derneği bu projede aktif bir rol alıyor ve aktif rol alan bir diğer unsur ise SETCARD olarak dikkat çekiyor.

Artık Bundan sonraki süreçte dağıtılan yardımların çok daha bilinçli bir düzeyde takip edilebilmesi mümkün hale geldi. Devreye giren kartlı sistem sayesinde artık fiş alma zorunluluğu tamamen ortadan kalkıyor. Gıda ve yemek ihtiyaçlarını daha sağlıklı bir zeminde belirlemek ve takip etmek SETCARD çalışmaları ile birlikte çok daha kolay hale geliyor. Sivas bu konuda yaptığı uygulama ile birlikte pek çok şehir için örnek olacak bir adım atmış durumda. Vatandaşlara yöneltilen sorulara alınan cevaplar oldukça olumlu görünüyor. Bundan sonraki süreçte daha kolay şartlarda yardım alacak olan vatandaşların ise bu gelişim karşısında memnuniyetini görmek kesinlikle zor değil.

Hem bu sayede yardımın kendi doğasına uygun gizlilik koşulları, vatandaşlar için iyi bir fırsat olarak görülüyor. Kart içerisinde gerekli bilgiler olduğu gibi aile fert sayısı kadar yapılan yükleme sonucunda bir ailenin gıda ve yemek ihtiyacı en uygun şartlarda karşılayabiliyor.

Bugüne kadar atmış olduğu adımlarla birlikte Hayat Ağacı Derneği yaptığı iyimser ve iyi niyetli çalışmalara teknolojiyi dâhil etti ve SETCARD Bu projenin teknoloji sorumluluğu olarak çalışmalarda önemli bir yer tutuyor. Son derece başarılı ve düzenli bir çalışma ortaya çıktığı gibi Sivas Büyükşehir Belediye Başkanlığı SET Kurumsal Hizmetler AŞ. İçin bir teşekkür belgesi hazırladı ve takdim etti.

SETCARD Gıda ve Ekmek Yardımı Projeleri İçin Teknoloji Desteği Sağlıyor!

Artık bu sistemin yürürlüğe girmesi ile birlikte herkesin elinde bulunan kart insanlara kontrollü yardım imkânı sağlıyor. Şehrin farklı yerlerinde bulunan ekmek büfeleri kendi işlevselliğinin yanı sıra ihtiyaç sahiplerine bu yolla birlikte daha kolay yardımcı olabiliyor. Vatandaşlar ise daha önceden kartına tanımlanmış olan ekmek sayısını istediğin zaman tedarik edebiliyor ve mobil Set Kart POS makinesi bu konuda sistemi sorunsuz çalışması için herkese yardımcı oluyor.

SETCARD mobil uygulaması için:
Kaynak : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.setcard.nerede&hl=tr

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Trendyol Süper Lig: Fatih Karagümrük: 4 - Antalyaspor: 1 (Maç sonucu) Trendyol Süper Lig’de 34. haftanın kapanış maçında Fatih Karagümrük, konuk ettiği Antalyaspor’u 4-1’lik skorla mağlup etti. Maçtan dakikalar (İkinci yarı) 55. dakikada kullanılan serbest vuruş esnasında hakem Kadir Sağlam’ın uyarısına rağmen düdükten önce topa dokunan Safuri, ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 58. dakikada Van de Streek’in topuk pasında sol kanatta topla buluşan Emre Uzun, ceza sahası içine girdikten sonra pasını Erdal Rakip’e aktardı. Erdal Rakip’in ceza sahası içinden çektiği şutta kaleci Sirigu topu çıkardı. 64. dakikada sol taraftan kullanılan serbest vuruşta Eysseric’in ortasında arka direkte iyi yükselen Rohden, kafayla topu içeri çevirdi. Altıpas içinde topla buluşan Markao, voleyle meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 2-0 78. dakikada ceza sahası dışı sol çaprazından kullanılan serbest vuruşta Larsson, doğrudan kaleye yaptığı sert vuruşla sol direk dibinden meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu. 2-1 81. dakikada Lasagna’nın pasında Can Keleş, ceza sahası içi sağ çaprazından bekletmeden yaptığı vuruşla topu ağlara yolladı. 3-1 90+1. dakikada Naldo’nun hatasında topu kapan Paoletti, ceza sahasına girmeden yaptığı düzgün vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi. 4-1 Hakemler: Kadir Sağlam, Mustafa Sönmez, Erdem Bayık Fatih Karagümrük: Sirigu, Veseli (Teklic dk. 88), Biraschi, Ceccherini, Levent Mercan, Rohden, Feghouli (Kourbelis dk. 60), Can Keleş, Eysseric (Paoletti dk. 88), Güven Yalçın (Nazım Sangare dk. 88), Markao (Lasagna dk. 73) Yedekler: Emre Bilgin, Emir Tintiş, Salih Dursun, Adnan Uğur, Tarık Tuğyan Teknik Direktör: Tolunay Kafkas Antalyaspor: Leite, Gerxhaliu (Mert Yılmaz dk. 78), Bahadır Öztürk (Naldo dk. 21), Ömer Toprak, Güray Vural, Kaluzinski, Van de Streek, Erdal Rakip (Ufuk Akyol dk. 60), Emre Uzun (Milosevic dk.78), Larsson, Safuri Yedekler: Ataberk Dadakdeniz, Doğukan Özkan, Beytullah Tunç, Harun Toprak Teknik Direktör: Sergen Yalçın Goller: Güven Yalçın (dk. 36), Markao (dk. 64), Can Keleş (dk. 81), Paoletti (dk. 90+1) (Fatih Karagümrük), Larsson (dk. 78) (Antalyaspor) Kırmızı kart: Safuri (dk. 55) (Antalyaspor) Sarı kart: Lasagna (Fatih Karagümrük)