GENEL - 20 Temmuz 2019 Cumartesi 16:19

Sivas’ta Açık Hava Sinema günleri

A
A
A
Sivas’ta Açık Hava Sinema günleri

Sivas Belediyesi tarafından düzenlenen ’Açık Hava Sinema Günleri’, “Babam ve Oğlum” filmi ile başladı.

Sivas Belediyesi tarafından düzenlenen ’Açık Hava Sinema Günleri’, “Babam ve Oğlum” filmi ile başladı.


Sivas Belediyesi tarafından düzenlenen ’Açık Hava Sinema Günleri’ Buruciye Medresesi yanında Sivas Valisi Salih Ayhan, Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, il protokolü ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla başladı.


Açık hava Sinema Günleri’nin açılışı ise “Babam ve Oğlum” filmi ile yapıldı. “Babam ve Oğlum" filmine yoğun ilgi gösteren Sivaslılar, keyifle kent meydanında film izlemenin tadını çıkardılar. Vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşen sinema günlerinde Sivas belediyesi tarafından çeşitli ikramlar yapılacak. 10 gün sürecek olan Sinema Günleri’nde her akşam bir yerli filme yer verilecek.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Gaziantep Şehitkamil’de hayat aksamadı Gaziantep’i etkisi altına alan yoğun kar yağışına karşı Şehitkamil Belediyesi, güçlü ekipman altyapısı ve özverili personeliyle kapsamlı bir karla mücadele çalışması yürüttü. Geceden itibaren sahaya inen ekiplerin titiz çalışmaları sayesinde ilçe genelinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı, günlük yaşam kesintiye uğramadı. Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri, Temizlik İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kar yağışının başladığı ilk andan itibaren adeta mahallelere konuşlandı. Ana arterler, cadde ve sokaklarda kar küreme ve tuzlama çalışmaları aralıksız sürdürülürken; hastane, kamu kurumları, okul ve yoğun kullanılan alanlarda öncelikli müdahaleler gerçekleştirildi. Ekipler, olası buzlanma ve ulaşım aksaklıklarına karşı sürekli teyakkuz halinde görev yaptı. Kar sosyal hayata engel olmadı Yoğun ve planlı çalışmalar sayesinde kar yağışı, ilçe genelinde sosyal hayatı olumsuz etkilemedi. Ulaşım güvenli bir şekilde sağlanırken, cadde ve sokaklar açık tutuldu. Vatandaşlar günlük işlerini sorunsuz şekilde sürdürürken, belediye ekipleri sahadaki çalışmalarını gece gündüz demeden devam ettirdi. Kurumlar arası koordinasyon sağlandı Şehitkamil Belediyesi, karla mücadele sürecinde ilgili tüm kurumlarla koordineli bir çalışma yürüttü. Ekipler, gelen ihbar ve taleplere hızlı bir şekilde müdahale ederek vatandaşların mağduriyet yaşamasının önüne geçti. Özellikle riskli bölgelerde önleyici tedbirler artırıldı. Vatandaşlar kar yağışı başlamadan çalışmalarına başlayan Başkan Umut Yılmaz ve ekibine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. "Sahadayız, sahada olmaya devam edeceğiz" Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, karla mücadele çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, "Gaziantep’i etkisi altına alan kar yağışına karşı tüm ekiplerimizle sahadayız. Hemşehrilerimizin güvenliği ve günlük yaşamın aksamaması için ekiplerimiz gece gündüz demeden çalıştı. Çok şükür ilçe genelinde olumsuz bir durum yaşanmadı. Çalışmalarımız durmadan devam edecek" dedi.