SPOR - 20 Ağustos 2025 Çarşamba 18:51

Osman Zeki Korkmaz: "Amed deplasmanı zor geçecek"

A
A
A
Osman Zeki Korkmaz: "Amed deplasmanı zor geçecek"

Sivasspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz, hafta sonu Amed Sportif Faaliyetler ile oynayacakları maça ilişkin, "Zor bir deplasman aynı zaman da güzel de bir deplasman. Güzel bir maç oynayabileceğimiz bir deplasman" dedi.


Trendyol 1. Lig’in 3. haftasında deplasmanda Amed Sportif Faaliyetler ile karşılaşacak olan Sivasspor bu maçın hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından yeniden başladı. Sivasspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz, antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.


Bodrum FK ile 1-1 berabere kaldıkları maçı değerlendirerek sözlerine başlayan Korkmaz, "Ligde 2. maçımızı oynadık. Önümüzdeki 2 maçı evde oynamayacağız. Ardından da milli ara var. Uzun bir ara vereceğiz Sivas’ta maç oynamak için. Bodrum maçından sonra söylediğim gibi herkesin gördüğü eksikler vardı. Hem oyun hem de oyuncu anlamında. Bodrum maçında skor olarak olmasa da oyun olarak biraz tatmin olduğumuz bir hafta oldu. 1 haftada takım güzel bir gelişim gösterdi. Sivasspor en kötü bu kadar oynamalı bundan sonra. Üzerine koyarak devam etmeliyiz. Transfer sezonu devam ediyor. 1-2 oyuncu takviyesi daha yapacağız. Acele etmeden son ana kadar araştıracağız" diye konuştu.



"Amed deplasmanı zor geçecek"


Amed Sportif Faaliyetler maçının zor geçeceğini söyleyen Korkmaz, "Rakibin analinizi yaptık. Amed Spor geçen sene bu ligde tecrübelenmiş bir takım. Transfer konusunda kuvvetli takımlardan bir tanesi. Çok iyi hazırlandıklarını düşünüyorum kadro ve çalışma olarak. Ligde onlarda bizim gibi biraz geride kaldılar o anlamda Amed için iç sahada final olarak görecekleri maçtır. Biz yolumuza tane tane devam ediyoruz. Zor bir deplasman aynı zaman da güzel de bir deplasman. Güzel bir maç oynayabileceğimiz bir deplasman. Gittiğimiz her stadyumda kendi futbol kültürümüzü sahaya koymaya çalışan bir kulübüz. Hedefimiz olumlu tempolu futbolumuzu artırarak devam etmek olacak" diye konuştu.



Çalışmalar tam gaz


Vali Lütfullah Bilgin Sivasspor Tesisleri’nde Teknik Direktör Osman Zeki Korkmaz ve yardımcıları yönetiminde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık bir buçuk saat sürdü. Koşu ile başlayan antrenman ısınma çalışmaları ile devam etti. Daha sonra 5’e 2 top kapma çalışması yapan kırmızı-beyazlılar, yarım sahada çift kale maçla idmanını tamamladı. Antrenmanı bir grup taraftar da takip etti.



Osman Zeki Korkmaz: "Amed deplasmanı zor geçecek"

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Şişli’de otomobilin kaldırıma çıkarak yayaların arasına daldığı kazada ölen kişi son yolculuğuna uğurlandı İstanbul’un Şişli ilçesinde dün ters yönden gelen otomobilin çarpması sonucu ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Hakan Dündar hayatını kaybetti. Dündar için bugün düzenlenen cenaze töreni sonrası Feriköy mezarlığında toprağa verildi. Dün, saat 16.30 sıralarında Şişli ilçesi Kaptanpaşa Mahallesi Darülaceze Caddesi’nde meydana gelen kazada 34 TT 2213 plakalı araç sürücüsünün ters yöne girmesi sonucu kaldırımdaki yayalara çarpmıştı. Çarpmanın etkisiyle 2’si ağır 7 kişi yaralanmıştı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılmıştı. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan Hakan Dündar, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Dündar için bugün Şişli Feriköy’de bulunan Hasan Zeyneb Camii’nde ikindi namazı sonrası cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine ailesi, yakınları ve sevenleri katıldı. Cenazede ayakta durmakta güçlük çektiği görülen anne Ayşe Dündar, "Yaktı ciğerimi yaktı. Öyle bir hızla dalınmaz, kazanın araştırılmasını istiyorum. Kaldırımda gidenler ezilmez. Bu adam ne içmişti bu kadar ki gaza bastı da frene basamadı. Haberlerde gördüklerim yalan kendini yerlere atıyor. Benim çocuğumu altına alıyor. Kaldırıma çıkarak yanlış yoldan son hız geliyor" dedi. Kılınan cenaze namazının ardından Dündar’ın cenazesi Feriköy mezarlığında toprağa verildi.