SPOR - 15 Ağustos 2025 Cuma 13:41

Sivasspor, Bodrum FK maçına hazırlanıyor

A
A
A
Sivasspor, Bodrum FK maçına hazırlanıyor

Trendyol 1. Lig’in 2. hafta müsabaksında sahasında Bodrum FK ile karşılaşacak Sivasspor, bu mücadelenin hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.


Teknik Direktör Osman Zeki Korkmaz ve yardımcıları yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Ardından top koruma çalışmaları yapan Yiğidolar, antrenmanın son bölümünde ise taktik çalışmalar gerçekleştirdi.


Kırmızı-beyazlı takım, yarın yapacağı antrenmanla maçın hazırlıklarını tamamlayarak kampa girecek.


Sivasspor ile Bodrum FK, 17 Ağustos Pazar günü saat 19.00’da Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek.



Sivasspor, Bodrum FK maçına hazırlanıyor

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri TFFHGD Kayseri Şubesi: "En ağır şekilde kınıyoruz" Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Kayseri Şubesi, yayımladığı mesaj ile hafta sonu hakem Metin Karaca’ya karşı yapılan fiili saldırıyı kınadı. Kayseri U13 Ligi B Grubu 1. Hafta karşılaşmasında Buğdaylıspor ile Kayseri Yolspor maçını yöneten hakem Metin Karaca’ya yapılan fiili saldırı tepki çekti. Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Kayseri Şubesi yaptığı yazılı açıklama, "2 Mayıs 2026 Cumartesi günü saat 16.00’da oynanan Kayseri Yolspor - Buğdaylıspor U13 Ligi müsabakasında, hakemimiz Metin Karaca’nın vermiş olduğu kararlar bahane edilerek devre arasında bir taraftar tarafından kendisine yönelik gerçekleştirilen menfur saldırıyı en ağır şekilde kınıyoruz. Sahada görevini yapan bir hakeme yönelen bu çirkin ve kabul edilemez saldırı; sadece bir kişiye değil, sporun temel değerlerine, adaletine ve gençliğe yapılmış açık bir saldırıdır. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da hakem camiası olarak çıktığımız her müsabakada adaletli olmayı, bu bağlamda cesaretimizden ödün vermeden görevimizi yapmaya devam edeceğimizin bilinmesini isteriz. Saldırganın en ağır şekilde cezalandırılmasını sağlamak için yargılamanın başından sonuna kadar sürecin sıkı takipçisi olunacaktır. Hakemimiz Metin Karaca’ya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, benzer olayların tekrar yaşanmaması adına tüm paydaşları sorumluluk almaya davet ediyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.