Son Dakika
|
Prof. Dr. İlber Ortaylı hayatını kaybetti
İETT otobüsü çarptı, hayatını kaybetti
Tahran'da Kudüs Günü yürüyüşü sırasında saldırı meydana geldi
MSB: İran'dan ateşlenen balistik mühimmat etkisiz hale getirildi
AB Yüksek Temsilcisi Kallas: "ABD yönetimi, AB’yi bölmek istiyor"
Okullarda ikinci ara tatil için son ders zili bugün çalıyor
Trump’tan İran’a yeni tehdit: "Bugün başlarına ne geleceğini izleyin"
Tokat’ta 5.5 büyüklüğünde deprem!
Trump: "İran’ın nükleer silahlara sahip olmasına asla izin vermeyeceğim"
İran: "Basra Körfezi'ndeki ABD'ye ait petrol tankeri uyarılara uymadığı için vuruldu"
Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Whatsapp
İHA Kurumsal
EN
Kyrgyz Designer Brings Traditional Motifs to the International Runway
AB Yüksek Temsilcisi Kallas: "ABD yönetimi, AB’yi bölmek istiyor"
PFDK, Leroy Sane’ye 2 maç men cezası verdi
Büyükçekmece’de sahte alkol zehirledi
Formula 1’de sıradaki durak Çin
Tarihçi yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı entübe edildi
İran Milli Futbol Takımı: "Kimse bizi Dünya Kupası’ndan dışlayamaz"
İsrail, Lübnan’daki Hizbullah karargahlarına yapılan saldırıların görüntülerini yayınladı
SPOR
Spor AŞ’den Antalya’da büyük başarı
13 Mart 2026 Cuma - 15:43:32
Kayseri Spor AŞ Spor Kulübü sporcuları Antalya’da düzenlenen 18 Mart Çanakkale Şehitleri Kupası 1. Ayak (TSP-1) Yarışması’nda takım halinde şampiyon oldu. 18 Mart Çanakkale Şehitleri Kupası 1. Ayak (TSP-1) Yarışması 11-15 Mart 2026 tarihleri arasında Antalya’da düzenleniyor. Spor AŞ Spor Kulübü sporcuları şampiyonada önemli dereceler elde etti. Kutay Tek ve Fatma Maraşlı’dan oluşan Klasik Yay Karışık Takımı Türkiye şampiyonu oldu. Ayrıca, Kutay Tek Klasik Yay Erkek Kategorisinde Türkiye ikincisi olarak gümüş madalya kazandı. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, sporcuları ve antrenörleri Emre Çömez’i tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
13 Mart 2026 Cuma - 15:41
Kütahyaspor’un "43 bin bayrak" projesine ilk destek Vali Işın’dan
TFF 3. Lig 4. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren lider Kütahyaspor yönetimi, taraftarlara destek çağrısında bulundu. Yönetimin "43 bin bayrak" projesine ilk desteği Kütahya Valisi Musa Işın verirken valilik binasına Kütahyaspor bayrağı asıldı. Şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj yakaladıklarını belirten yönetim, başlatılan projelere daha fazla katkı beklediklerini ifade etti. Kulüp Başkanı Osman Altınkaya, Başkan Vekilleri Hüsamettin Aydın ve Levent Güven, şampiyonluk yolunda şehrin takıma daha güçlü sahip çıkması gerektiğini bildirdiler. Başkan Altınkaya, başlatılan "43 bin bayrak" projesine ilk desteğin Vali Musa Işın tarafından verildiğini belirterek, ilk bayrağın da Kütahya Valiliği binasına asıldığını söyledi. Altınkaya, şehir genelinde mavi-lacivert renklerin hakim olmasını istediklerini ifade ederek, "Şehrin her yerini şampiyonluk yolunda mavi-lacivert renklerle donatmak istiyoruz. Bu yüzden bütün esnaflarımızdan ve iş insanlarımızdan bu kampanyaya destek olmalarını, Kütahya’nın bir şölen havasına bürünmesini istiyoruz" dedi. Kütahyaspor Kulüp Başkan Vekili Hüsamettin Aydın ise tüm Kütahya halkına seslenerek kulübün hesap numaraları üzerinden destek çağrısında bulundu. Aydın, "Yeryüzünde yaşayan 43 bin Kütahyalıyı arıyoruz. Herkesten bin lira destek bekliyoruz. Yönetim olarak üzerimize düşen görevleri yerine getirdik. Bundan sonrası Kütahya halkının" diye konuştu. Tribün desteğinin yetersiz olduğunu da dile getirerek rakip takımların taraftarlarının daha fazla bilet aldığını söyleyen Hüsamettin Aydın, "Rakiplerimizin taraftarları fazla bilet alıyor ama maça gelmiyorlar. Biz ise 50-100 liralık bilet fiyatlarına rağmen tribünleri dolduramıyoruz. Kimse kusura bakmasın" ifadelerini kullandı. Başkan Vekili Levent Güven ise takımın tarihinin en başarılı sezonlarından birini yaşadığını belirtti. Güven, son 20 maçta 19 galibiyet ve 1 beraberlik aldıklarını hatırlatarak, şehirde aynı coşkuyu görmek istediklerini söyledi.
13 Mart 2026 Cuma - 14:56
Pau Gasol, FIBA Kadınlar Basketbol Dünya Kupası 2026 Küresel Elçisi oldu
Pau Gasol, Uluslararası Basketbol Federasyonu (FIBA) Kadınlar Basketbol Dünya Kupası 2026 için Küresel Elçi olarak atandı. Gasol, daha önce 2022 yılında Sidney’de düzenlenen turnuvada da aynı görevi üstlenmiş ve organizasyona destek vermişti. İspanya efsanesi Pau Gasol, 4-13 Eylül tarihleri arasında Arena Berlin ve Max-Schmeling Halle salonlarında düzenlenecek FIBA Kadınlar Basketbol Dünya Kupası 2026 Küresel Elçisi oldu. 2025 FIBA Şöhretler Müzesi sınıfına seçilen, 2006 FIBA Dünya Kupası şampiyonu ve En Değerli Oyuncusu (MVP) olan Gasol, basketbol dünyasının efsane isimlerinden biri olarak spor içindeki ve dışındaki etkisini kullanarak bu yıl Almanya’nın Berlin kentinde düzenlenecek olan organizasyonu tanıtacak. Ayrıca kadın basketbolunun dünya genelinde hızla artan popülaritesine ve gelişimine de dikkat çekecek. Gasol, "Bu Dünya Kupası, kadın basketbolunun dünya genelinde yaşadığı olağanüstü büyümeyi yansıtacak. Oyuncu kalitesi, rekabet seviyesi ve oyuna yönelik küresel ilgi giderek artıyor. Bu turnuva da spor için önemli bir ileri adım olacak" ifadelerini kullandı.
13 Mart 2026 Cuma - 14:52
Corendon Alanyaspor, Göztepe maçı hazırlıklarını tamamladı
Corendon Alanyaspor, Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında yarın Göztepe ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Kulüp tesislerinde Teknik Direktör Joao Pereira yönetiminde yapılan antrenman ısınma çalışmasıyla başladı. Pas çalışmasıyla devam eden antrenman, taktik çalışmalarla sona erdi. Göztepe Stadı’nda yarın saat 20.00’de başlayacak mücadelenin orta hakemi ise Asen Albayrak olacak.
Çok Okunan Kategori Haberleri
1
12 Mart 2026 Perşembe- 09:31
Aral Şimşir: "Trabzonspor’un teklifi beni motive etti"
2
11 Mart 2026 Çarşamba- 14:55
Ziraat Türkiye Kupası’nda çeyrek ve yarı final eşleşmeleri belli oldu
3
12 Mart 2026 Perşembe- 10:53
Köyceğiz Toparlar Ortaokulu Kız Takımı Floor Curling İl Şampiyonu oldu
4
12 Mart 2026 Perşembe- 14:35
Okul Sporları Basketbol Gençler Türkiye Birinciliği finali İstanbul’da oynandı
5
12 Mart 2026 Perşembe- 17:40
Orhan Kaynak son yolculuğuna uğurlandı
15 Şubat 2026 Pazar - 20:13
Vincenzo Montella, Başakşehir - Beşiktaş maçını tribünden takip etti
A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Trendyol Süper Lig’de oynanan RAMS Başakşehir-Beşiktaş maçını tribünden takip izledi. Trendyol Süper Lig’in 22. haftasında Başakşehir, sahasında Beşiktaş ile karşılaşıyor. A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella da mücadelenin başlamasına kısa süre kala stadyuma geldi. Montella, müsabakayı protokol tribününden takip etti. A Milli Futbol Takımı yardımcı antrenörlerinden Hakan Balta da, Montella’ya eşlik etti.
15 Şubat 2026 Pazar - 20:11
Sergen Yalçın’dan kadroda 4 değişiklik
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, son oynadıkları Alanyaspor müsabakasının 11’ine göre kadroda 4 değişiklik yaptı.
15 Şubat 2026 Pazar - 19:59
Muhammed Türkmen: "En zorlu deplasmanda oynadık"
Kayserispor Teknik Sorumlusu Muhammed Türkmen, Göztepe maçının ardından, Türkiye’nin en zorlu deplasmanlarından birinde mücadele ettiklerini söyledi. Trendyol Süper Lig’in 22. haftasında Kayserispor, deplasmanda Göztepe ile golsüz berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Kayserispor Teknik Sorumlusu Muhammed Türkmen, açıklamalarda bulundu. Rakibin oyun yapısı, taraftar bütünlüğü ve puan sıralamasındaki konumu nedeniyle zor bir maç beklediklerini kaydeden Türkmen, "Nitekim öyle de oldu. Ancak bizim için buradan puan ya da puanlarla dönmek oldukça kıymetli ve önemliydi. Sezon başından bu yana taraftarlarımızı üzdüğümüz bir tablo söz konusu ve biz de bu durumdan ötürü derin bir üzüntü içerisindeyiz. İçinde bulunduğumuz durum nedeniyle kendilerinden özür diliyorum" dedi. Kayserispor’un bu süreçten çıkmasını sağlayacak yegane unsurun taraftar desteği olduğunu vurgulayan Türkmen, "Önümüzdeki hafta sahamızda çok kritik bir maça çıkacağız. Taraftarımızın desteğini arkamıza alarak hedeflediğimiz galibiyeti almak ve bu sıkıntılı süreçten kurtulmak istiyoruz" şeklinde konuştu. "Taç ve kornerlere özel olarak hazırlandık" Maçın teknik analizine ve savunma stratejilerine değinen Türkmen, Göztepe’nin oyun içinde orta sahayı üçlü kuran ve ileri ucu uzun toplarla yoğun şekilde kullanan bir yapıya sahip olduğunu belirterek, "Özellikle taç ve korner atışları için özel hazırlıklar yaptık. Savunmadaki üç oyuncumuzun iletişimi; baskı, kademe ve denge unsurlarıyla birleşince bugün aldığımız skorun temelini oluşturdu" açıklamasında bulundu. Oyunun gidişatına göre yaptıkları taktiksel değişiklikleri de paylaşan Türkmen, şu ifadeleri kullandı: "Orta sahada oyuna dörtlü bir yapıyla başladık. Alanı daraltarak kaptığımız toplarla, hızlı oyuncularımızı rakip savunmanın arkasına sarkıtmayı planladık. İlk yarıda bu stratejimiz karşılık buldu ancak oyuncularımızın bu yoğun baskı ve tempoya fiziksel olarak maç boyu dayanması mümkün değildi. Bu nedenle oyunun bir bölümünde tekrar orta saha üçlüsüne döndük, ardından çift santrfora geçiş yaptık. Buradaki amacımız baskıyı kırıp direkt toplarla gol bulmaktı. Her iki takımın da pozisyonlar bulduğu maçın sonunda, taraflar sahadan birer gol ve birer puanla ayrıldı."
15 Şubat 2026 Pazar - 19:54
Stanimir Stoilov: "Yeterince üretken olamadık"
Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, Kayserispor maçında hırs, agresiflik ve organizasyon açısından iyi bir performans sergilediklerini fakat yeterince üretken olamadıklarını söyledi. Trendyol Süper Lig’in 22. haftasında Göztepe, sahasında Kayserispor ile golsüz berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov açıklamalarda bulundu. Sonuçtan dolayı mutsuz olduklarını söyleyen Stoilov, "Kazanmadığımız her an mutsuzuz ve şu anda da gerçekten büyük bir üzüntü içerisindeyiz. Genel bir değerlendirme yaptığımızda; hırs, agresiflik ve organizasyon açısından iyi bir performans sergilememize rağmen gol yollarında ve pozisyon üretme konusunda yeterince üretken olamadık. Kesinlikle daha fazla fırsat üretmeli ve yakaladığımız şansları değerlendirmeliydik. Ayrıca orta alanda gereksiz yere çok fazla top kaybı yaptık" dedi. Oyun planı ve eksik oyuncuların takıma etkisine değinen Bulgar teknik adam, "Oyunun bu bölümünde kanatları daha etkin kullanmamız, daha fazla orta yapmamız gerekiyordu ancak duran topları da istediğimiz gibi kullanamadık. Bunların yanı sıra sakatlıklar nedeniyle çok sayıda eksik oyuncumuzun bulunması, maç içerisindeki rekabet gücümüzü düşürdü. Bu durum, maç devam ederken ön alana daha fazla oyuncu sürmemize engel oldu. Dolayısıyla yaşadığımız puan kaybından ötürü oldukça üzgünüz" ifadelerini kullandı. "Beşiktaş maçında köklü değişiklik yapmayacağız" Önümüzdeki Beşiktaş maçı ve kadro planlaması hakkında da konuşan Stanimir Stoilov, "Sakat oyuncularımızın bir kısmının bir sonraki maça kadar iyileşmesini umuyorum; böylelikle hamle şansımız artacaktır. Bu karşılaşmada maalesef yeterli rotasyonu yapamadık. Beşiktaş ile daha önce oynadığımız maçlarda başarılı sonuçlar elde etmiştik, bu nedenle köklü değişikliklere ihtiyaç duyduğumuzu düşünmüyorum. Takıma dönecek oyuncuların durumunu inceleyerek organizasyonumuzu buna göre şekillendireceğiz" şeklinde konuştu. Son olarak oyuncu performansları ve takımın genel mantalitesine vurgu yapan Stoilov, sözlerini şöyle tamamladı: "Sadece birkaç antrenmana katılmasına rağmen bugün sahada takıma katkı sağlayan Antunes’in performansı bizim için sevindiriciydi. Aynı şekilde Arda da sadece birkaç idmanla bu maça çıktı. Umarım bir sonraki karşılaşmaya kadar daha iyi bir duruma gelir. Ancak eksiklerimiz olsa da bu durum bizim için hiçbir zaman bir mazeret olamaz. Sakatlıkların arkasına sığınamayız. Çünkü sahada görev alan her oyuncumuzun maksimum verimlilikle hareket etmesi ve elinden gelenin en iyisini yapması temel sorumluluğudur" açıklamasında bulundu.
15 Şubat 2026 Pazar - 19:50
Serdar Dursun: "Önümüzde 36 puan var, hepsine talibiz"
Kocaelispor’un golcü oyuncusu Serdar Dursun, ligde kalan 36 puanın hepsine talip olduklarını söyledi. Trendyol Süper Lig’in 22. haftasında Kocaelispor, sahasında Gaziantep FK’yı 3-0 mağlup etti. Maçın ardından Kocaelispor futbolcular, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Golcü futbolcu Serdar Dursun, Kocaelispor’un puanını 30’a yükselttiğini hatırlatarak, "Kendimizi göstermeye çalıştık. Geçen haftaki galibiyetimizin ardından maça iyi başladığımızı düşünüyorum. İlk yarı bizim üstünlüğümüzle geçti. Benim golümle 2-0 olduktan sonra daha fazla saldırmaya başladık. Bence net ve hak edilmiş bir galibiyet oldu. Bu puanlar çok değerli. Üzerine koyarak devam etmeye çalışıyoruz. Önümüzde 36 puan var, hepsine talibiz. Gol hedefim her zaman çift haneye ulaşmak. Sezon uzun, elimden geleni yapıyorum" şeklinde konuştu. Tayfur Bingöl: "Harika gidiyoruz, çok mutluyuz" Takımın performansından memnun olduklarını belirten Tayfur Bingöl ise, "Süper bir galibiyet oldu. Öncelikle hocamıza, takım arkadaşlarımıza, taraftarımıza teşekkür ederiz. Mükemmel bir atmosfer vardı. Harika gidiyoruz çok mutluyuz, çok sevinçliyiz. Şimdi Rizespor maçına konsantreyiz. Yarın antrenmanla devam edeceğiz. Önümüzdeki maçlardan galibiyetle ayrılmak istiyoruz" diye konuştu. Gökhan Değirmenci: "Rakibe defansif olarak alan, zaman vermedik" Geçen hafta alınan Kayseri galibiyetinin anlam kazanması için içeride de bir galibiyet alınması gerektiğini vurgulayan Kaptan Gökhan Değirmenci de, "İkinci yarı içeride galibiyet alamamıştık. Bugün ilk galibiyetimizi aldık. Çok iyi oynadığımızı düşünüyorum, maça çok iyi başladık. Çok net 3 pozisyonumuz vardı. Rakibe defansif olarak alan, zaman vermedik. Top bizdeyken de yardımlaşarak çok güzel pozisyonlara girdik. Tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum" dedi. Ahmet Oğuz: "Hak eden taraf bizdik ve kazandık" Taraftarın desteğini hissederek maça başladıklarının altını çizen Ahmet Oğuz, "İyi oynadık, iyi mücadele ettik. Hak eden taraf bizdik ve kazandık. Kolay maç yok, her hafta maç maç hazırlanıyoruz. Hocamızın istediği şeyleri sahaya yansıtmaya çalışıyoruz. Yansıtıyoruz ki güzel skorlar alıyoruz. Böyle devam ettirmemiz gerekiyor" ifadelerini kullandı.
15 Şubat 2026 Pazar - 19:47
Maç sonu saha karıştı: 3 futbolcu yaralandı
Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig 4. Grup’ta oynana müsabaka sonunda saha karıştı. Merzifonspor ile Bantınspor arasında çıkan kavgada 3 oyuncu yaralanırken, yüzü kanlar içerisinde kalan Bartınsporlu oyuncu hastaneye kaldırıldı. Amasya temsilcisi Merzifonspor, sahasında Bartınspor’a 1-0 mağlup oldu. Maçın ardından futbolcular arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavgada, Bartınsporlu 3 oyuncu yaralandı. Her iki takımın futbolcu ve teknik heyetlerinin de araya girdiği olaylar polislerin müdahalesi ile daha da büyümeden önlendi. Çıkan olaylarda 3 Bartınspor oyuncusu yaralandı. Kafasından aldığı darbeler sonucu yüzü gözü kanlar içerisinde kalan Bartınspor Kaptanı Emre Yüksektepe, hastaneye kaldırıldı. Futbolcunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
15 Şubat 2026 Pazar - 19:20
Kovancılarspor, Bölgesel Amatör Lig’e yükseldi
Uzatmalarda Elazığ İdman Yurdu’nu mağlup eden Kovancılarspor mutlu sona ulaştı. Elazığ 1. Amatör Futbol Ligi’nde oynanan final karşılaşmasında, Elazığ İdman Yurdu ile Kovancılarspor karşı karşıya geldi. Normal süresi 1-1 tamamlanan maçta, uzatma dakikalarında bulduğu golle Kovancılarspor, sahadan 2-1 galip ayrılarak şampiyonluğa ulaştı. İlçe ekibi gelecek sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek.
15 Şubat 2026 Pazar - 19:05
Trendyol Süper Lig: Göztepe: 0 - Kayserispor: 0 (Maç sonucu)
Trendyol Süper Lig’in 22. haftasında Göztepe, sahasında Kayserispor ile golsüz berabere kaldı. Maçtan dakikalar (İkinci yarı) 47. dakikada Janderson’un sağ taraftan kullandığı uzun taç atışında ceza sahası içinde Allan’ın kafa vuruşunda kaleye yönelen topu Dorukhan uzaklaştırdı. 65. dakikada Krastev’in ceza sahası dışından sert şutunda top direğe çarparak oyun alanına döndü. 72. dakikada sol kanattan ceza sahasına girdikten sonra topu sağına çeken Antunes’in vuruşunda meşin yuvarlak yandan dışarı çıktı. 79. dakikada Janderson’un sol taraftan kullandığı taç atışında ön direkte Mohammed’in kafa vuruşunda meşin yuvarlak, kaleci Bilal’de kaldı. 85. dakikada sağ kanattan yapılan ortada ceza sahası içinde Onugkha’nın kafa vuruşunda kaleci Lis’in çeldiği topu Allan kornere gönderdi. Stat: Gürsel Aksel Hakemler: Alper Akarsu, Ogün Kamacı, Mert Bulut Göztepe: Mateusz Lis, Allan, Heliton, Bokele, Ogün Bayrak (Uğur Kaan Yıldız dk. 75), Anthony Dennis (Musah Mohammed dk. 75), Novatus Miroshi, Cherni (Taha Altıkardeş dk. 90), Filip Krastev, Guilherme (Alexis Antunes dk. 56), Janderson (Arda Okan Kurtulan dk. 90) Yedekler: Ekrem Kılıçarslan, Furkan Bayır Teknik Direktör: Stanimir Stoilov Kayserispor: Bilal Bayazit, Joshua Brenet, Semih Güler, Stefano Denswil, Lionel Carole (Jadel Katongo dk. 46), Furkan Soyalp (Talha Sarıaslan dk. 90), Dorukhan Toköz, Laszlo Benes (Joao Mendes dk. 55), Ramazan Civelek (Mehmet Eray Özbek dk. 66), Miguel Cardoso (Fedor Chalov dk. 67), German Onugkha Yedekler: Onurcan Piri, Burak Kapacak, Samuel Mather, Carlos Mane, Indrit Tuci Teknik Sorumlu: Muhammed Türkmen Sarı kartlar: Mateusz Lis, Malcom Bokele (Göztepe), Onurcan Piri (Kayserispor)
15 Şubat 2026 Pazar - 18:48
Efeler Ligi: Halkbank: 3 - İstanbul Büyükşehir Belediyespor: 0
Efeler Ligi’nin 19. haftasında Halkbank, sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u 3-0 mağlpu etti. Salon: TVF Ziraat Bankkart Hakemler: Burhan İlhan, Sadık Canyurt Halkbank: Aleksander Sliwka, Yunus Emre Tayaz, Marek Sotola, Yoandy Leal Hidalgo, Ahmet Samet Baltacı, Ulaş Kıyak, Volkan Döne (L), Umut Özdemir (L), Ömercan Burak Karahan, Ertuğrul Gazi Metin, Tuna Uzunkol, Arda Bostan, Matey Kaziyski, Tsvetan Sokolov İstanbul Büyükşehir Belediyespor: Halil İbrahim Yücel, Cemal Özgür, Ali Fazlı, Denislav Slavchev Bardarov, Atakan Topal, Gustavo Cardoso, Fatih Yörümez (L), Batu Ercan Akbaba (L), Leonardo Ferreira, Kerem Suel, Eyüp Ensar Demirbiler Bradley Robert Gunter, Özgür Benzer, Furkan Dur Setler: 25-22, 25-21, 25-19 Süre: 1 saat 26 dakika
15 Şubat 2026 Pazar - 18:44
Amed Sportif Faaliyetler - Sakaryaspor maçının ardından
Trendyol 1. Lig’in 25. haftasında oynanan Amed Sportif Faaliyetler-Sakaryaspor maçının ardından teknik direktörler açıklamalarda bulundu. Trendyol 1. Lig’in 25. haftasında Amed Sportif Faaliyetler sahasında Sakaryaspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Sakaryapor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, iki takımı da tebrik ederek, "Bizim için geçen hafta başladı lig. Zorlu bir süreçten geçiyoruz. Oyuncularımızı kaybettiğimiz bir dönem vardı. Transferin son günlerinde aramıza katılan oyuncularla geçen hafta lig bizim için yeniden başladı. Bugün iki takım da kazanabilirdi. İstediklerimizi yerine getirdik. Böyle bir atmosferde böyle oynamak önemliydi. Ortaya koyduğumuz futbol bizi ümitlendirdi. İnşallah ligin alt sıralarından kurtulmak istiyoruz. Bugün taraftarımızı yanımızda hissettik. Değişik bir atmosfer vardı, taraftarlar takımı iyi destekledi. Hakemin ufak tefek anlarda hata yaptığını söyleyebiliriz. Oyunun genelinde kötü değildi’’ dedi. "Zirve yarışımız devam ediyor" Amed Sportif Faaliyetler Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu da üzgün olduklarını ifade ederek, "Çünkü sahamızda önemli iki puan bıraktık. Hazırlıklarımızı kazanmak üzerine yaptık. Hafta içinde çok iyi hazırlanmıştık. Pozisyonlara girdik, çok kaçırdık. Bizim gibi takımın bu kadar pozisyonu kaçırmaması gerekiyordu. Geçiş yedik, o bizi yordu. Rakibimiz iyi mücadele etti. Biz zaman zaman zorlandık. Önemli olan gol atmak. Haftalar ilerliyor. Çok güzel bir atmosfer oluşturan taraftarımıza üzüldük en çok. Merak etmesinler bu takım şampiyon olacak. Kafamızı kaldırıp önümüzdeki maçlara bakacağız. Çok güzel mücadele ettik. 3 gün sonra bir karşılaşmamız var Sarıyer ile. Her maçı almak için çıkacağız. Çok net pozisyonları kaçırdık. Neticesinde zirve yarışımız devam ediyor. İnşallah sezon üst lige çıkan taraf olacağız. Herkesin karalar bağlamasına gerek yok, isteyeceğiz ve bir üst lige çıkacağız. İkinci yarı skoru koruma adına bazen oyuncularımız stres yapıyor. Biz de orta sahayı üçledik direnci arttırmak için. Şanssız bir gol yedik. Rakibin bir isabetli şutu vardı o da gol oldu. İkinci yarının sonlarına doğru pozisyonlarımız vardı ama değerlendiremedik’’ diye konuştu.
15 Şubat 2026 Pazar - 18:22
Trendyol 1. Lig: Amed Sportif Faaliyetler: 1 - Sakaryaspor: 1
Trendyol 1. Lig’in 25. haftasında Amed Sportif Faaliyetler, evinde karşılaştığı Sakaryaspor ile 1-1 berabere kaldı. Stat: Diyarbakır Hakemler: Ayberk Demirbaş, Ömer Tevfik Özkoç, Çağrı Yıldırım Amed Sportif Faaliyetler: Erce Kardeşler, Murat Uçar, Tarkan Serbest, Oleksandr Syrota, Hasan Ali Kaldırım, Sinan Kurt (Atakan Müjde dk. 83), Adama Traore (Dia Saba dk. 78), Daniel Moreno (Afena Gyan dk. 77), Florent Hasani (Cem Üstündağ dk. 70), Zdravko Dimitrov, Mbaye Diagne Yedekler: Abdulsamed Damlu, Dilhan Demir, Oğuz Matur, Kahraman Demirtaş, Celal Hanalp, Mehmet Yeşil Teknik Direktör: Sinan Kaloğlu Sakaryaspor: Jakup Szumski, Serkan Emrecan Terzi (Serkan Yavuz dk. 46), Arif Kocaman, Burak Bekaroğlu, Ruan (Haydar Karataş dk. 64), Mohammed Fofana, Josip Vukovic, Mete Kaan Demir, Sergio Pena (Batuhan Çakır dk. 82), Owusu Kwabena (Melih Bostan dk. 86), Poyraz Efe Yıldırım (Lukasz Zwolinski dk. 86) Yedekler: Ataberk Dadakdeniz, Mirza Cihan, Ismaila Soro, Salih Dursun, Caner Erkin Teknik Direktör: Hakan Kutlu Goller: Florent Hasani (dk. 45) (Amed Sportif Faaliyetler), Poyraz Efe Yıldırım (dk. 74) (Sakaryaspor) Kırmızı kart: Lukasz Zwolinski (90+7) (Sakaryaspor) Sarı kartlar: Murat Uçar, Atakan Müjde, Mbaye Diagne (Amed Sportif Faaliyetler), Haydar Karataş, Burak Bekaroğlu, Mete Kaan Demir (Sakaryaspor)
15 Şubat 2026 Pazar - 18:19
Selçuk İnan: "Hak edilmiş galibiyet oldu"
Kocaelispor Teknik Direktörü Selçuk İnan, Gaziantep FK maçının ardından, "Hak edilmiş galibiyet oldu. Bugün hakem iyi maç yönetti" dedi. Trendyol Süper Lig’in 22. haftasında Kocaelispor konuk ettiği Gaziantep Futbol Kulübü’nü 3-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Kocaelispor Teknik Direktörü Selçuk İnan açıklamalarda bulundu. İnan, "Oyuncularım adına çok mutluyum. Çünkü çok iyi çalışıyorlar. Elbet bir gün Rivas da, Darko da, Dan da gol atacak demiştim. Şimdi skor olarak da bize katkı sağlamaya başladılar. Onlar adına mutluyum. Bazen her şeyi yapar skor katkısı veremezsiniz, başkası girer skor katkısı verir. Bu takım olma yolunda hızla ilerlediğimizi gösteriyor. Oyuncular sahaya çıkıp ellerinden geleni yapıyorlar. O gün olmadığında yerine girenin skor katkısı vermesi bizim hocalar için büyük şans. Sonradan giren oyuncularımıza da teşekkür etmek istiyorum. Eğer bu konuda kendimle ilgili övgü bekliyorsanız yok. Oyunculara dokunmak anlamında bir şeyler söyleyebilirim; onlara dürüst olmaya, hakkaniyetli olmaya çalışıyorum. Bir maça çalışıyorum, kafamda bir şeyler oluşturup oyuncularımla paylaşıyorum. Bazen 90 dakika oynar sahanın en kötüsü olursunuz bazen 5 dakika oynar kahraman olursunuz. Onlarla çok zaman geçiriyorum. Karşılığını da hem ben hem onlar alıyor" açıklamasında bulundu. Galibiyeti, bugün doğum günü olan babasına armağan etti Stadyumda açılan doğum günü pankartıyla ilgili olarak Selçuk İnan, "Daha yeni sürprizler yaşamış biri olarak; hayatım boyunca duygularımla hareket ettim, şu anda da öyle hareket ediyorum. Onların sevgisi o kadar büyük ki. Ve sevgileri büyüdükçe omuzlarımdaki yük artıyor gibi hissediyorum. Bu taraftara ve camiaya layık olmaya çalışıyoruz. Bunu da ancak çalışarak ve sevgiyle belli edebiliriz. Ekibimle fazlasıyla yerine getirmeye çalışıyorum. Onlar da karşılığında sevgi gösteriyor. Dolayısıyla çok mutlu ve gururluyum. İyi ki bu insanlarla tanışmışım, iyi ki burada hocalık yapıyorum. Şu an sadece tadını çıkarıyorum" şeklinde konuştu. İnan bu hafta kendi doğum günü ve sevgililer gününün yanı sıra kendisi için ayrı bir önemi olduğunu ifade ederek, "Bugünün benim için ayrı önemi var. Bugün babamın doğum günü. Ona da galibiyeti armağan etmiş olalım" dedi. "Bence hakem bugün iyi maç yönetti" Hakemle ilgili de konuşan Selçuk İnan, "Hakem performansıyla ilgili bazı zamanlar yorumlar yapıyoruz. Özellikle canımız yandığı zamanlarda. Futbolda bunlar var. Reaksiyon veriyorum. Kendimce haksızlık odluğu zamanlarda. Bizim işimiz bu. Burada ben ne ilkim ne de sonuncuyum. Bu şekilde devam edecek. Bazen lehte, bazen aleyhte karar verecek. Hangi takımın canı yandıysa ve haksızlığa uğradığını düşünüyorsa biraz daha fazla tepki gösteriyor. Hakem bence bugün iyi bir maç yönetti" ifadelerini kullandı. "Arkadaşlarımla hiç rekabet etmedim" Milli takım arkadaşlığı yaptığı isimlerin Süper Lig’de teknik direktörlük yapmasının kişisel gelişimine katkı sağlayıp sağlamadığı ve Kocaelispor’a geldiği günden bugüne hedefleri konusunda Selçuk İnan, "Çok arkadaşlarım var. Biraz yaşlandığımızı çağrıştırıyor. Kimisi saha kenarında, kimisi tribüne, kimisi yorum yapıyor. Ama herkes futbol adamlığı rolü üstleniyor. Bir şekilde hepimiz futbola bağlıyız. Bundan önce de böyleydi, bizden sonraki jenerasyon da futbolun içinde kalmak istiyorsa bir yerde olacak. Arkadaşlarımla hocalıkta hiç rekabet etmedim. Oyunculukta da etmedim. En nihayetinde oyunculukta; kendi takım arkadaşlarınızla da oynayabilmek içim rekabet içinde oluyorsunuz. Hocalıkta fırsat gelirse; o anı yaşıyorum ve yapabileceğimin en üstünü o camiada yapmaya çalışıyorum" diye konuştu. "Hep nabzı yüksek iş yapıyoruz. Ben de işimde efendi profil çizmedim" Selçuk İnan son olarak dışarıda nahif ve güler yüzlü olmasına karşın sahada agresifleşmesiyle ilgili soruya, "Hiçbir toplantıya hazırlanmıyorum. İçimden ne gelirse onu yapıyorum. Bu çok da ekstra bir şey değil. Güler yüzlü olunması normal bir şey. Ben saha içinde hep öyleydim. Kendi işimde çok efendi bir profil çizmedim. Çünkü çok zor bir iş yapıyoruz, nabız hep yüksek. Hep bir dışarda hareket halindesiniz. Oyucuları motive etmelisiniz. Haklarını korumalısınız. Hepsi bir araya geldiğinde dışarda hırslı görüntü vermek işimizin parçası. Sadece sahada, kendi oyuncularım ya da hakem üzerinde. Onun dışında rakiplere hiçbir zaman saygısızlık ya da hakarette bulunmadım. Bundan sonra da bulunmam" diye cevapladı.
Daha Fazla Yükle
GERİ BİLDİRİM
Geliştirme sürecine katkıda bulunmak için lütfen sitede karşılaştığınız hataları bize bildirin.
Gönder