ASAYİŞ - 22 Temmuz 2017 Cumartesi 02:23

Uyuşturucuya geçit yok

A
A
A
Uyuşturucuya geçit yok

Tekirdağ’da polis ekipleri uyuşturucuya geçit vermiyor.

Tekirdağ’da polis ekipleri uyuşturucuya geçit vermiyor. Polis ekiplerinin durumundan şüphelendiği çok sayıda şüpheli üzerinden uyuşturucu madde ele geçirildi.


Merkez ilçe Süleymanpaşa’nın Aydoğdu Mahallesinde polis ekipleri tarafından şüphelenilerek durdurulan ve suç unsuru olup olmadığı sorulan İ.D. isimli şahıstan 2 fişek halinde Bonzai maddesi kendi rızasıyla polis ekiplerine teslim edildi.


Malkara’nın Camiatik Mahallesinde ise bir taksi içerisinde bulunan O.K., N.M. ve V.K. isimli şahıslara, polis ekipleri tarafından üzerlerinde suç unsuru bulunup bulunmadığı sorulması üzerine, O.K. isimli şahıs üzerinde bulunan 1 adet, sentetik kannabinoid olduğu değerlendirilen maddeyi kendi rızası doğrultusunda polis ekiplerine teslim etti.


Süleymanpaşa’nın 100. yıl mahallesinde de A.A. isimli şahıs ile E.K nın araların çıkan tartışma sonucunda E.K tarafından A.A. bacağından bıçaklayıp, olayda kullandığı bıçağı kendi rızasıyla polis ekiplerine teslim etti. Ayrıca A.A isimli şahıs üzerinden bulundurduğu uyuşturucu madde olduğu değerlendirilen 12 adet hap ele geçirildi.


Hıdırağa Mahallesinde de uyuşturucu madde ticareti yaptığı bilgisi alınan adrese intikal edilmesi sonrasında alınan karara istinaden yapılan arama işleminde ele geçirilen ve bonzai maddesi ele geçirildi.


Son olarak Çerkezköy İlçesi Gazi Mustafa Kemalpaşa Mahallesinde ise polis ekipleri tarafından yapılan kontrollerde M.V.Ş. isimli şahıs üzerinde bulundurduğu bonzai maddesini polis ekiplerine kendi rızayla teslim etti.


Gerçekleşen uyuşturucu olaylarıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Sempa Pompa’ya ihracat ödülü Sempa Pompa, İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği (İSİB) tarafından düzenlenen 2023 İhracatın Liderleri ödül töreninde, En Çok Pompa ve Aksamları İhracatı Yapan Firma unvanını aldı. Türkiye’nin önde gelen pompa üreticilerinden Sempa Pompa, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) bünyesinde faaliyet gösteren İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği (İSİB) tarafından düzenlenen 2023 İhracatın Liderleri ödül töreninde, En Çok Pompa ve Aksamları İhracatı Yapan Firma unvanını aldı. Firma, Türkiye ve dünya genelindeki büyük ölçekli baraj ve termik santrallerin pompalama ihtiyaçlarını karşılamak için sunduğu çözüm odaklı yaklaşımıyla tanınıyor. Ödül, İSİB Başkanı Mehmet Şanal tarafından Sempa Pompa Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Mehmet Ferahkaya’ya takdim edildi. Ferahkaya, "Bu ödül, Sempa Pompa ailesi olarak bizim için büyük bir onur ve gurur kaynağıdır. Müşterilerimize en iyi ürünleri sunma ve dünya genelinde liderliğimizi sürdürme misyonumuzu daha da güçlendirmeye devam edeceğiz" şeklinde açıklamalarda bulundu. Ödül töreni 18 Nisan 2024 Perşembe günü, Ankara’da bulunan Orta Anadolu İhracatçılar Birliği merkezinde gerçekleştirildi. Törene, İSİB yönetim ve denetim kurulu üyeleri, firmanın yönetim kurulu üyeleri, sektör temsilcileri ve profesyoneller katıldı. Firma, ürün yelpazesinde uçtan emişli pompalardan çok kademeli pompalara, atık su pompalarından in-line pompalara kadar geniş bir çeşitliliği barındırıyor. Şirketin ürün yelpazesi, Türkiye ve dünya genelindeki önemli baraj ve termik santrallerin yanı sıra çeşitli endüstriyel uygulamalarda da kullanılıyor.