ASAYİŞ - 13 Mart 2025 Perşembe 23:53

Kontrolden çıkan otomobil 3 kişiye çarpıp markete daldı: O anlar kamerada

A
A
A

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde kontrolünden çıkan otomobil, kaldırımda yürüyen 3 kişiye çarptıktan sonra markete daldı. Kazada 3 kişi yaralanırken, olay anı kameraya yansıdı.

Kaza, Çerkezköy ilçesi Cengiz Topel Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, cadde üzerinde seyir halinde olan Mehmet B.V. idaresindeki 34 EFT 392 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sebebiyle karşıdan karşıya geçmeye çalışan anne I.D. ve 8 yaşındaki oğluna çarptı.

Kaldırımda bulunan A.K.’ye de çarpan otomobil ardından markete daldı. Olayı görenler durumu 112 sağlık ekipleri ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ambulansla yaralı 3 kişi hastaneye kaldırıldı. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenilirken, olay yerinden kaçan sürücü ve yanındaki yolcu da yapılan çalışmanın ardından yakalandı. Kazayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

Öte yandan kaza anı ise saniye saniye kameraya yansıdı görüntülendi.

Kontrolden çıkan otomobil 3 kişiye çarpıp markete daldı: O anlar kamerada

Hüseyin Gökçeli

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Mustafa Varank, Ankara’da gençlerle kokoreççide sahur yaptı TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, kokoreççide gençlerle sahur yaptı. Atatürk Orman Çiftliği’nde düzenlenen programda Varank, gençlere ekmek arası köfte ve kokoreç ikram etti. Etkinlikte vatandaşlarla sohbet eden ve fotoğraf çektiren Varank, gençlerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Zaman zaman sosyal medyadan çağırılar yaptığını dile getiren Varank, "Özellikle gençlerle sahur yapmak için farklı mekanlara davet ediyorum. Bursa’da sahurlarımızı yapıyorduk. Ankara’da tabi ki Atatürk Orman Çiftliğinde daha öncede yaptığımız sahurlardan birine çağırımızı yaptık. Vatandaşlarımızı davet ettik. Onlarda sağ olsunlar bizi kırmadılar. Bu gece onlarla beraber sahurumuzu yapacağız. İnşallah beraberce bayrama kavuşmuş olacağız" dedi. "Kokoreç ile sahur olur mu?" diye kendisine sorular yöneltildiğini aktaran Varank, "Burada mekanın sahibi arkadaşımız var. O yıllardır burada bu mekanın sahibi. Ankaralılar gerçekten burayı hem iftarda hem de sahurda gelip deneyimliyorlar. İnşallah çok güzel bir şekilde sahurumuzu yapacağız." ifadelerini kullandı. Gazze’ye ilişkin soruya Varank, "Ramazan ayında zulüm altında yaşayan kardeşlerimiz var. İnşallah Rabbim bu ramazanla beraber tüm mazlum kardeşlerimizin de ferahını ereceğine bizlere nasip eder. İnşallah birlik ve beraberlik anlayışı tüm bölgeye, dünyaya yayılır" açıklamalarında bulundu. Varank, CHP’nin bazı firmalara yönelik boykot çağrılarına ilişkin ise, "Türk markalarına tavır takınılması kabul edilebilir bir şey değil. Bir siyasi partinin, Türkiye’nin yerli ve milli markalarıyla uğraşarak nasıl bir netice elde edeceğini gerçekten anlayamıyorum. Ama milletimiz feraset sahibidir. Bu boykot çağrılarının ne manaya geldiğini bizim milletimiz gayet iyi değerlendirir ve buna göre hareket eder. Önümüzdeki günlerde bu işin nasıl ters döneceğini de görmüş olacağız" diye konuştu.