SPOR - 03 Eylül 2022 Cumartesi 16:47

Marmara Denizi’nde uluslararası yelken yarışları 2. gününde

A
A
A
Marmara Denizi’nde uluslararası yelken yarışları 2. gününde

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından bu yıl 6.

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından bu yıl 6.’sı düzenlenen Uluslararası Süleymanpaşa Cup yelken yarışları ikinci gününde devam etti.


Süleymanpaşa Belediyesi tarafından organize edilen ve bu yıl 6. kez gerçekleştirilen Uluslararası Süleymanpaşa Cup yelken yarışları 8 ülkeden 313 sporcunun katılımı ile bugün ikinci gününde devam etti. Yelkenci sporcular, bu sabah hazırlıklarını tamamladıktan sonra yelkenlerini Marmara Denizi’nin serin sularına bıraktı. Gün boyu süren yelken yarışlarında farklı ülkelerden yelkenciler, kıyasıya mücadele etti. Akşam saatlerinde 2. gün yarışları sona ererken, yelkenciler Yelken Kulübüne yanaştı. Yelken yarışları yarın hava muhalefeti durumuna göre devam edecek.


Tekirdağ’da düzenlenen Uluslararası Süleymanpaşa Cup yelken yarışlarına; Azerbaycan, Bulgaristan, Kuzey Makedonya, Malta, Yunanistan, Tayland, Ukrayna ve Türkiye’den 313 sporcu katılıyor. 5 gün sürecek yelken yarışları sonucunda dereceye giren ülkenin sporcularına çeşitli ödüller verilecek.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Konya Uğur Uçar: "Hoca olarak ilk kupam, inşallah devamı gelir" Çorum FK Teknik Direktörü Uğur Uçar, Esenler Erokspor’u mağlup ederek Trendyol Süper Lig’e çıktıkları final maçın ardından, "Hoca olarak ilk kupam, inşallah devamı gelir" dedi. Trendyol 1. Lig Play-off finalinde Çorum FK, Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup ederek Trendyol Süper Lig’e yükselen son takım oldu. Maç sonu basın toplantısında konuşan Çorum FK Teknik Direktörü Uğur Uçar, Konya’nın kendisinde yerinin ayrı olduğunu söyleyerek, "Futbolculuk döneminde burada çok ağır bir sakatlık geçirmiştim ve kariyerim önüne geçmiş bir sakatlıktı. Teknik direktör olarak farklı bir hikayenin içinde buradayım. Çok farklı duygular hissediyorum. Ne desem bilmiyorum çok heyecanlıyım. Hoca olarak ilk kupam oluyor. İnşallah devamı gelir. Ama bu hikaye benim hikayem değil. Bu hikayeyi ben futbolculara buraya ilk geldiğim gün söyledim. ’Sizlere inandığım için buraya geldim ama siz bu hikayenin başkahramanısınız’ dedim. Onların emeklerine, alın terlerine teşekkür ediyorum. Her şeylerini verdiler. Biz de bunun karşılığını aldık. En büyük teşekkürü Çorum şehrine ediyorum. Çünkü inanılmaz kenetlendiler bizle. Bizle yattılar, bizle kalktılar. Bu şampiyonluğu en çok onlar hak etti. Kutlasınlar, eğlensinler" ifadelerini kullandı. Uçar, oyuncusu Attamah’ın babasının vefat ettiğini belirterek, "Bugün acı bir haber aldık. Attamah’ın babası vefat etti. O yüzden eğlenceyi fazla uzatmayacağız" diye konuştu.
Ankara Özgür Özel: "Bayramda burada odada durmak yerine sahada oluruz. Esas olarak meydandayız, sokaktayız" Mahkemece tedbiren CHP Genel Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Özgür Özel, TBMM’ye geldi. Özel, "CHP bayramda burada odada durmak yerine sahada oluruz. Esas olarak meydandayız, sokaktayız" dedi. Mahkemece tedbiren CHP Genel Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Özgür Özel, TBMM yanında bulunan Meclis Parkı’nda CHP’lilere seslendikten sonra TBMM’ye geldi. Çankaya Kapısı’ndan Meclise giriş yapan Özel, "Yarın burada bir türbülans olmaması için dün seçim yaparak, grup başkanı seçildim. CHP’nin 40 gün içinde kurultay yapması konusunda hem grupta hem toplumda talep var. Delegeler aynı delegeler. Beni tam oyla yetkilendirdiler. Burada toplumsal tansiyon var. Darbelere itiraz ediyor. 15 Temmuz’da demokrasi tarafında yer almıştım. 19 Mart’ta Ekrem İmamoğlu hedef alındığında milletin yanında duruyorum" ifadelerini kullandı. "Kurultay yapılmazsa ne yapacaksınız?" sorusuna Özel, "Siyasi Partiler Kanunu, tüzüğün bize verdiği yetkiler var. İmza toplayacağız, Parti Meclisi olağanüstü, karar kuvvetinde yapabileceğimiz ne varsa yapacağız" şeklinde konuştu. "Bayramda ne yapacaksınız?" sorusu üzerine ise Özel, "Bayramda burada odada durmak yerine sahada oluruz. Esas olarak meydandayız, sokaktayız" dedi. Özel, daha sonra CHP Grubu’ndaki genel başkanlık makamına geçti. Burada ’CHP Genel Başkanı Özgür Özel’ isminin yer aldığı görüldü. Özgür Özel, parti il başkanları ve milletvekilleri ile toplantı yapacak.