ASAYİŞ - 21 Ekim 2024 Pazartesi 14:42

Tekirdağ’da 5 gencin hayatını kaybettiği feci kaza kamerada

A
A
A

Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde otomobilin iş makinesine arkadan çarpması sonucu 5 gencin hayatını kaybettiği kaza kameraya yansıdı.

Kaza, 00.50 sıralarında Edirne yolu üzeri Ulaş Mahallesi ışıklara yakın mevkide meydana geldi. Edirne istikametine seyreden Cenk Varnalı idaresindeki 59 FV 888 plakalı otomobil, aynı yönde seyreden Ö.A.’nın kullandığı iş makinesine arkadan çarptı.

Tekirdağ’da 5 gencin hayatını kaybettiği feci kaza kamerada

Kaza sonrası hurdaya dönen otomobil alev aldı. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Hurda yığınına dönen otomobilde sürücü Varnalı ve araçta yolcu olarak bulunan arkadaşları Kadir Güler, Emre Ağır, Serhat Tunus, Deniz Yalnız hayatını kaybetti.

5 gencin cansız bedeni, Çorlu İtfaiye İstasyonu kaza kırım ekiplerince araçtan çıkarıldı. Savcı ve jandarma ekiplerinin yaptığı incelemelerin ardından 5 gencin cenazesi otopsi için adli tıpa sevk edildi.

Feci kaza anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Tekirdağ’da 5 gencin hayatını kaybettiği feci kaza kameradaHüseyin Tayyar

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Çanakkale Başkan Elbi’den Yeni Yıla Anlamlı Ziyaretler Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi ve Belediye Meclis Üyeleri, yeni yıla görevlerinin başında giren 112 ve Jandarma’yı ziyaret ederken, özel bireyleri de unutmadı. 2026 yılına görevlerinin başında giren Karabiga 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ve Jandarma ekipleri ziyaret edilerek yeni yılları kutlandı. Gerçekleştirilen ziyarette, vatandaşların sağlık, huzur ve güvenliği için gece gündüz fedakarca görev yapan personele tatlı ikramında bulunuldu. Ziyaretler sırasında konuşan Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, "Karabiga’mızın sağlık, huzur ve güvenliği için büyük bir özveriyle çalışan tüm kardeşlerimize şahsım ve hemşehrilerim adına gönülden teşekkür ediyorum. Görevlerinin başında yeni yıla giren tüm personelimize sağlık, mutluluk ve kolaylıklar diliyorum" ifadelerini kullandı. Program kapsamında ayrıca Karabiga Özel Bakım Merkezi de ziyaret edildi. Özel bireylerle bir araya gelinerek yeni yıl sevinci paylaşıldı. Samimi anların yaşandığı ziyarette, merkez sakinlerinin yüzlerindeki tebessüm duygusal anlara sahne oldu. Başkan Elbi, "Kardeşlerimizin mutluluğu bizim en kıymetli yeni yıl hediyemizdir. Onların yüzlerindeki gülümseme, yarınlara dair umudumuzu güçlendiriyor" diyerek duygularını dile getirdi. Karabiga’da gerçekleştirilen ziyaretler ile yeni yılın ilk dakikaları birlik, dayanışma ve gönül bağları ile güçlendirildi.