ASAYİŞ - 31 Mart 2026 Salı 01:24

Tekirdağ’da iki motosiklet kafa kafaya çarpıştı: 2 yaralı

A
A
A
Tekirdağ’da iki motosiklet kafa kafaya çarpıştı: 2 yaralı

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde iki motosikletin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.


Kaza, gece saat 00.00 sıralarında Değirmenaltı Mahallesi Yılmaz Büyükerşen Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 59 MA 2029 plakalı motosiklet ile 59 ANB 744 plakalı motosiklet henüz belirlenemeyen bir nedenle kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle her iki motosiklet sürücüsü de yola savrularak yaralandı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, ambulansla Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.


Polis ekipleri kaza yerinde güvenlik önlemleri alırken, kazaya karışan motosikletlerde maddi hasar meydana geldi. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kazanın kesin nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.



Tekirdağ’da iki motosiklet kafa kafaya çarpıştı: 2 yaralı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri 3 yaşındaki çocuğuna köpek saldıran baba: "Köpeğin çocuğumuzu bırakması için çok uğraştık" Kayseri’de Ramazan Bayramı’nın ilk günü sokakta oynadığı sırada başıboş bir köpeğin saldırısına uğrayan ve ağır yaralanan 3 yaşındaki yabancı uyruklu çocuğun tedavisi Ankara’da sürüyor. 12 gündür tedavi altında olan çocuğun 3 kez ameliyat olduğu öğrenildi. Edinilen bilgiye göre, Melikgazi Belediyesi sınırları içerisinde bulunan Anbar Mahallesi Beydağ Sokak’ta 20 Mart’ta Ramazan Bayramı’nın ilk günü yaşanan olayda, başıboş köpek sokakta oynayan yabancı uyruklu A. D.‘ye (3) saldırdı. Olayda A.D. ağır yaralanırken, ihbar üzerine bölgeye polis, sağlık ve belediye ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından talihsiz çocuk ambulansla Kayseri Şehir Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Başıboş köpek belediye ekipleri tarafından uyuşturucu iğne ile bayıltılarak, barınağa götürüldü. Öte yandan, köpek saldırısı sonucu başından ağır yaralanan A.D. Kayseri Şehir Hastanesi’ndeki ilk müdahalenin ardından tedavi için Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’ne nakledildi. Burada 12 gündür tedavi altında olan çocuğun 3 kez ameliyat olduğu ve ailenin çocuklarının yaşadığı olayla alakalı ilgililerden şikayetçi olacağı öğrenildi. "Köpeğin çocuğumuzu bırakması için çok uğraştık" Olay anını ve çocuğun tedavi sürecini anlatan baba Salih D., "Çocuğum bahçede oynamaya çıktı. Baktığımda ‘anne’ ve ‘baba’ diye bağırmaya başladı. Köpek çocuğu ısırmış ve bırakmıyordu. Annesi yanına koştu ve köpeği tutmaya çalıştı. Ancak köpeği ayıramadı, gücü yetmedi. Sonra ben gittim. Annesi vurduğu halde köpek çocuğumu bırakmadı. Sonra ben vurmaya başlayınca çocuğumu bıraktı. Çocuğumuzu bırakması için çok uğraştık. Köpek bırakınca ambulansı aradık. Sonra çocuğumu hastaneye götürdüler. Hastanedeki ilk müdahaleden sora aynı gün gece Ankara’ya gönderdiler. Çocuğum 3 tane ameliyat oldu. 12 gündür hastanede tedavi görüyor. Çocuğuma bir şey olursa diye korkuyorum. Mahallemizde başıboş bir tane bile köpek kalmamalı. Sokakta oynayan her çocuk için tehlike arz ediyor. Çocuklarımız sokakta rahatça oynasın" dedi.