SPOR - 10 Mayıs 2023 Çarşamba 09:51

Nihat Özdemir: "Trabzonspor alnının akıyla şampiyonluğu kazandı"

A
A
A
Nihat Özdemir: "Trabzonspor alnının akıyla şampiyonluğu kazandı"

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) eski Başkanı Nihat Özdemir, başkanlık döneminde birlikte görev aldıkları AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Yılmaz Büyükaydın’a destek vermek amacıyla Trabzon’a geldi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) eski Başkanı Nihat Özdemir, başkanlık döneminde birlikte görev aldıkları AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Yılmaz Büyükaydın’a destek vermek amacıyla Trabzon’a geldi. Trabzonspor ilgili konuşan Özdemir, "Dönemimizde 3 tane şampiyonluk gördük. Bunlardan bir tanesi de Trabzonspor’a nasip oldu. Gerçekten son zamanlardaki en güzel futbolu oynayarak, Trabzonspor burada başarıyla, alnının akıyla şampiyonluğu kazandı" dedi.


Türkiye Futbol Federasyonu eski Başkanı Nihat Özdemir, başkanlık dönemindeki yönetim kurulu üyeleri Selim Soydan, Ali Düşmez, Erhan Kamışlı, İsmail Erdem, Nuri Akın ile birlikte TFF yönetiminde görev aldıkları AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Yılmaz Büyükaydın’a destek vermek amacıyla Trabzon’a geldi. Üç yıl beraber çalıştığı Büyükaydın için Trabzon’da olduğunu belirten Nihat Özdemir, "Allah ona Trabzon’dan üçüncü sıra milletvekilliği adaylığını nasip etti. İnanıyorum ki Yılmaz kardeşim bu seçim maratonundan çok başarılı bir şekilde çıkacaktır ve sadece Trabzon’u değil bütün Türkiye’yi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde başarılı şekilde temsil edecektir" dedi.



Nihat Özdemir: "Trabzonspor alnının akıyla şampiyonluğu kazandı"


Trabzonspor ile ilgili de konuşan Özdemir, "Dönemimizde 3 tane şampiyonluk gördük. Bunlardan bir tanesi de Trabzonspor’a nasip oldu. 38 yıl sonra Trabzonspor bizim yönetimimiz döneminde şampiyon oldu ve hakkıyla oldu. Çok iyi mücadele etti. Gerçekten son zamanlardaki en güzel futbolu oynayarak, Trabzonspor burada başarıyla, alnının akıyla şampiyonluğu kazandı. Hepimiz bir Türk futbolsever olarak bundan da mutluluk duyduk" diye konuştu.


Toplantıda konuşan Trabzonspor eski Başkanı Faruk Nafiz Özak ise, "Burada bir vefa örneğini görüyoruz. Bu vefa duygusu için Nihat Özdemir ve gelen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Yılmaz bizim bir değerimiz, inşallah seçilir, hayırlı hizmetlere vesile olur. Ülkemizin her metrekaresi kutsal, her insanı saygıdeğer ama biz hep hizmet ederken Trabzon’a da özel hizmetler yapmaya çalıştık. Bu hizmetler inşallah devam eder. Yılmaz Bey kardeşime başarılar diliyorum. O bizim göz bebeğimiz, medarıiftiharımız" diye konuştu.


Toplantıya katılan herkese teşekkür ettiğini ifade ederek sözlerine başlayan AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Yılmaz Büyükaydın, "Sevgili ağabeyim ve başkanım Nihat Başkan ve Türkiye Futbol Federasyonu’nda değerli arkadaşlarımız ile birlikte bir dönem görev yaptık. Bize başkanlıktan çok ağabeylik yapmış, desteğini her zaman hissettirmiştir. Üç yıllık görev süremizde elimizden geldiği kadar Türk futbolunun iyi olması için gayret ettik. İstanbul’dan kalkıp burada bana bu desteği veren başkanıma, çok kıymetli arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum" şeklinde konuştu.


Gerçekleştirilen toplantı birlikte çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Ankara Valisi Canbolat’tan Kurban Bayramı mesajı Ankara Valisi Yakup Canbolat, Kurban Bayramı dolayısıyla bayram mesajı yayımladı. Ankara Valisi Canbolat, yayımladığı Kurban Bayramı mesajında, "Manevi iklimiyle gönüllerimizi buluşturan mübarek Kurban Bayramı’nı, Ankaralı hemşehrilerimle birlikte karşılamanın heyecan ve mutluluğunu yaşamaktayım. Bayramlar; sevgi, hoşgörü, yardımlaşma ve dayanışma duygularının güç kazandığı, kırgınlıkların geride bırakıldığı, küskünlüklerin yerini muhabbetin, mesafelerin yerini yakınlığın aldığı müstesna zaman dilimleridir. Paylaşma ve merhametin hayat bulduğu bu anlamlı günlerde; büyüklerimizi ziyaret etmek, ihtiyaç sahiplerinin yanında olarak onlara destek elini uzatmak ve her şeyden önemlisi bizleri bir arada tutan milli ve manevi değerleri yaşatmak, kadim medeniyet anlayışımızın en kıymetli yansımaları arasında yer almaktadır. Bu mübarek günlerde; şehit ailelerimizi, kahraman gazilerimizi, yaşlılarımızı, öksüz ve yetim çocuklarımızı yalnız bırakmamak, onların yanında olduğumuzu hissettirmek ve bayramın sevincini hep birlikte paylaşmak büyük anlam taşımaktadır. İhtiyaç sahiplerine uzanan her yardım eli, gönüllerde oluşan her tebessüm ve gösterilen her vefa, milletçe taşıdığımız dayanışma ruhunun en kıymetli göstergelerindendir. Bu duygu ve düşüncelerle; başta Ankaralı hemşehrilerim olmak üzere aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle tebrik ediyor, bayramın ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa sağlık, huzur, bereket, kardeşlik ve esenlik getirmesini temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.
Çorum Çorum’da arefe günü mezarlıklar ziyaretçilerle doldu Çorum’da Kurban Bayramı arefesinde, yurt içinden ve yurt dışından memleketlerine gelen vatandaşlar, yakınlarının kabirlerini ziyaret etmek için mezarlıklara akın etti. Kurban Bayramı tatili vesilesiyle farklı şehirlerden ve ülkelerden Çorum’a gelen vatandaşlar, arefe gününde geleneksel mezarlık ziyaretlerini gerçekleştirdi. Kent merkezinde bulunan tarihi Ulu Mezarlık başta olmak üzere şehirdeki tüm mezarlıklarda sabahın erken saatlerinden itibaren yoğunluk yaşandı. Hayatını kaybeden yakınlarının kabirleri başına gelen vatandaşlar, mezarları temizleyip çiçekleri suladıktan sonra Kur’an-ı Kerim okuyup dua etti. "Tüm Türkiye’nin Kurban Bayramı mübarek olsun" Aile büyüklerinin kabirlerini ziyaret eden Mustafa Enver Teryaki, "Aile büyüklerimizi, vefat edenleri ziyaret etmeye geldik. Kur’an-ı Kerim okuduk, dualarımızı ettik. Yarın da Kurban Bayramı, kurbanlarımızı keseceğiz. Herkese kazasız, belasız, güzel bir şekilde Kurban Bayramı’nı geçirmesini diliyorum. Tüm Türkiye’nin Kurban Bayramı mübarek olsun" dedi. "İlk önce kimsesizler mezarından başladık" Ananesiyle birlikte kimsesizler mezarlığından başlayarak yakınlarının kabirlerini ziyaret eden Yusuf Efe Ünlü, "Bugün arefe olduğu için akrabalarımızın kabirlerini ziyarete geldik. İlk önce kimsesizler mezarından başladık. Ondan sonra ailemizin mezarlılarının gezdik. Yarın Kurban Bayramı, heyecanlıyız. Kurbanımızı keseceğiz, bağış yapacağız" diye konuştu. "Burada abim yatıyor onun mezarına geldim" Bilal Çöl isimli vatandaş ise, "Burada ağabeyim yatıyor, onun mezarına geldim. Bayram arefe günü ölülerimizi, mezarlarımızı ziyaretlere başlar. Allah nasip etsin. Bayramın birinci günü, ikinci günü de kurban kesimi, büyükleri ziyaretle devam edecek. Bayramın büyük bütünlükle, dini bir bütünlükle, saygı, sevgi, hoşgörü ile geçmesini temenni ediyorum" şeklinde ifade etti.