SPOR - 22 Mayıs 2023 Pazartesi 23:00

Arif Boşluk: "Trabzonspor’u en iyi yerlerde temsil etmek istiyorum"

A
A
A
Arif Boşluk: "Trabzonspor’u en iyi yerlerde temsil etmek istiyorum"

Trabzonspor’un savunma oyuncusu Arif Boşluk, antrenmanlarda uyguladıkları çalışmaları sahaya yansıttıklarını ve hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söylerken, "Trabzonspor’u en iyi yerlerde temsil etmek istiyorum" dedi.

Trabzonspor’un savunma oyuncusu Arif Boşluk, antrenmanlarda uyguladıkları çalışmaları sahaya yansıttıklarını ve hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söylerken, "Trabzonspor’u en iyi yerlerde temsil etmek istiyorum" dedi.


Spor Toto Süper Lig’in 35. haftasında Trabzonspor, sahasında Fatih Karagümrük’ü 4-1 mağlup etti. Mücadelenin ardından açıklamalarda bulunan bordo-mavililerin savunma oyuncusu Arif Boşluk, "Güzel maçtı bence. Zaten iyi çalışmıştık. Taraftara da borçluyduk bu galibiyeti geçen maçtan sonra. Elimizden geleni yaptık. Antrenmanda uyguladıklarımızı sahaya yansıtınca skoru alıyoruz. Keşke hep böyle ilerleseydik, taraftarı bu kadar üzmeseydik. İnşallah bundan sonra galibiyetlerle sevindirmeye devam ederiz” diye konuştu.


Bjelica geldikten sonra takımda daha fazla forma şansı bulmasını ve takımdaki geleceğini değerlendiren genç oyuncu, “Öncelikle Abdullah hocadan başladı. Altyapıdan geldim oynamaya başladım. Sonra Bjelica hocam geldi. Bana şans veriyor, güveniyor. Geçen sıkıntılı performanstan sonra tekrar bana şans verdi. Elimden geldiğince değerlendirmeye, takıma katkı vermeye çalışıyorum. İnşallah bundan sonra daha iyi ilerleyerek Trabzonspor’u en iyi yerlerde temsil etmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Adana ‘Hocayım’ dedi, ‘İşçi’ çıktı Adana’da Kurban Bayramı arefesinde mezarlıkta ‘Sahte hoca’ denetimi yapıldı. Kuran-ı Kerim ile dolaşıp dua okuyup para alan şahıslar tek tek teste tabi tutuldu. Görevli imam tarafından dua okuması istenen bir şahıs, duayı okuyamayınca mezarlıktan çıkartıldı. Adana’da Kurban Bayramı arefesinde merkez Yüreğir ilçesine bağlı Asri Mezarlık’ta "Sahte hoca" denetimi gerçekleştirildi. Mezarlık görevli imam ve güvenliklerinin sahte hocalara karşı gerçekleştirdiği denetimlerde mezar başında ve yolda elinde Kuran-ı Kerim ile dolaşan şahıslara tek tek önce dua, sonra da Yasin Suresi okutuldu. Vatandaşların duygularını istismar ederek haksız kazanç sağlayan sahte hocalar mezarlıktan dışarı çıkartıldı. ‘Hocayım’ dedi, ‘İşçi’ çıktı Öte yandan, elinde Kuran-ı Kerim ile gezerken durdurulan bir şahıs, görevlilerin söylediği duayı okuyamadı. Kuran-ı Kerim okuması söylenen şahıs, onu da yapamayınca güvenlik görevlilerince mezarlıktan çıkartıldı. "Normalde ben Kuran-ı Kerim okuyorum" İHA muhabirine konuşan ve ismini açıklamayan sahte hoca, "Ben dua okuyorum. İmam veya müezzin değilim, işçi olarak çalışıyorum. Normalde ben Kuran-ı Kerim okuyorum. Hocanın sorduğunu bilemedim" dedi. Vatandaşlar denetimli yararlı buldu Mezarlığa ailesiyle ziyarete gelen Fikret Tarnış isimli vatandaş ise, "Eskiden burada çok fazla sahte hoca olurdu. Denetimler sonrası çok azalmış. Hatta biz hiç görmedik. Dua ile insanların duygularının istismar edilmesi çok yanlış" dedi.
Kayseri Şehitlikte hüzünlü arife Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, protokol ile birlikte Kurban Bayramı’nın arifesinde şehitliği ziyaret ederek şehit mezarlarına karanfil bıraktı ve şehir yakınlarıyla görüştü. Vali Çiçek, "Bayrama şehit yakınlarımızın dualarıyla girmek istedik" dedi. Kartal Şehitliği’nde düzenlenen programa katılan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, şehit mezarlarını tek tek ziyaret ederek, karanfil bıraktı. Mezar başlarındaki şehit yakınlarıyla görüşen Çiçek, çocuklara bayram harçlığı verdi. Kur’an-ı Kerim tilaveti ve duanın ardından açıklamalarda bulunan Vali Çiçek, "Bayram arifesinde vatanımızın gerçek sahiplerine "Bu vatan kimin?" sorusunun cevabı olan şehitlerimizin kabirlerini ziyaret ederek duayla bayrama girelim istedik. Şehitlerimizin annelerini, babalarını, eşlerini, yavrularını gördük. Onlarla hasbihal ettik. Birbirimize dualar ettik. Vatana, memlekete, millete hep beraber dualar ettik. Bayrama onların dualarıyla girmek istedik. Çünkü biz şehitleriyle yaşayan bir milletiz. Aynı zamanda bugün bütün şehrimizde şehit mezarlığında olduğu gibi akrabalarının, ailelerinin mezarlıklarında helallik almak, onlara dua etmek için bütün mezarlıklar dolu şu an. Bizim için asıl olan ilk gelmemiz gereken şehitlerimizin mezarıydı. Buradan sonra halkımızla inşallah yarın bayram namazından itibaren bayramlaşacağız" diye konuştu. Vatandaşların da bayramlarını kutlayan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, "Kayseri’de bayramların bir farklı olduğunu söylemiştim. Kayseri’de şu an akraba ziyaretleri başladı. Mezarlık ziyaretleri başladı. Yarın kurbanlar kesilecek. İnşallah huzur içerisinde gireceğiz. Ancak geçen bayramlaşmada da söyledim. Bu bayramda 9 gün tatil olması dolayısıyla seyahate çıkacak, şehrimize gelecek veya şehrimizden gidecek çok sayıda vatandaşımız var. Onlara, bizlere, akrabalarına, sevenlerine acı yaşatmamaları için dikkatli olmalarını, trafik kurallarına uymalarını ısrarla söyledik. Dünkü verilere baktığımızda şehrimize giren ve şehrimizden çıkanların bir önceki bayrama kıyasla baktığımızda yüzde 30 civarında daha çok giriş ve çıkış olduğu görünüyor. Dolayısıyla 9 günlük tatilin de etkisinin çok olduğunu zaten biliyoruz. Dolayısıyla bundan dolayı daha dikkatli olmamız gerektiğini düşünüyorum. Bütün polislerimiz, jandarmamız tamamıyla seferber durumda. Ama biz biliyoruz ki trafik kazaları cezalarla, kasislerle engellenebilecek bir şey değil. İnsanların kendilerinin buna dikkat etmesi lazım. Ben ısrarla tekrar hatırlatmak istiyorum. Ne olur bizi, ailenizi, akrabalarınızı üzmeyin. Bu trafik kurallarına uyalım. Bu bayramda bir acı yaşamayalım istiyorum" ifadelerini kullandı. Programa Vali Çiçek’in yanı sıra, Kayseri 12. Hava Ulaştırma Ana Üs ve Garnizon Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Hasan Volkan Güleryüz, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yeşilyurt, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arzu Çıngır, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz katıldı.