DÜNYA - 26 Mart 2012 Pazartesi 17:06

TRABZONSPOR-FENERBAHÇE MAÇI BİLETLERİ SATIŞA ÇIKIYOR

A
A
A
TRABZONSPOR-FENERBAHÇE MAÇI BİLETLERİ SATIŞA ÇIKIYOR

Spor Toto Süper Ligi`nin 33. haftasında oynanacak olan Trabzonspor-Fenerbahçe maçının biletleri satışa çıkıyor. 27 Mart Salı günü saat 11.00`de satışa sunulacak olan biletler yarın sadece taraftar kart sahiplerine verilecek.
Hüseyin Avni Aker Stadyumu`nda oynanacak olar Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasının bilet fiyatları, "Maraton 30 TL, Kapalı Kenar 60 TL, Kapalı Orta 80 TL, VIP 200 TL, VIP Ozel 500 TL" olarak belirlendi.
Karşılaşmayı izlemek isteyen taraftarlar Biletix gişeleri ve www.biletix.com.tr adresinden maç biletlerine ulaşabilirler. Ayrıca taraftarlar www.biletix.com.tr adresinden taraftar karta da sahip olabilecekler.
KADIN VE ÇOCUKLARA BİLETLER CUMARTESİ GÜNÜ DAОITALACAK
Trabzonspor`un Fenerbahçe ile oynayacağı maçı ücretsiz seyredecek kadın ve çocuklar için davetiye niteliğindeki biletlerin dağıtımı cumartesi günü yapılacak. Buna göre kadın ve 16 yaş altı çocuklar kendilerine ayrılan davetiye niteliğindeki biletleri belirtilen günde saat 10.00`dan itibaren Hüseyin Avni Aker Stadı önündeki Biletix gişesinden gün boyunca temin edebilecekleri belirtildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir