- 15 Mart 2021 Pazartesi 17:24

4B Yazılım’dan 5. yıl hazırlığı

A
A
A
4B Yazılım’dan 5. yıl hazırlığı

Van’da 4B Yazılım Bilgi Teknolojileri Firma Yetkilisi Bilgin Berge, 20 Nisan’da firmalarının beşinci yıla gireceğini ifade ederek, bu anlamda hazırlıklara başladıklarını ifade etti.

Van’da 4B Yazılım Bilgi Teknolojileri Firma Yetkilisi Bilgin Berge, 20 Nisan’da firmalarının beşinci yıla gireceğini ifade ederek, bu anlamda hazırlıklara başladıklarını ifade etti.


16 yıllık bilgi, birikim ve tecrübenin verdiği sağlam alt yapının ardından yaklaşık 5 yıl önce 4B Yazılım’ı kurduklarını dile getiren Berge, 20 Nisan’da 5. yıla girmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Bilişim sektöründe tecrübenin önemine değinen Berge, “Bilişim sektöründe bilginin yanı sıra sağlam tecrübe ve alt yapıya sahip olmak gerekiyor. Bugün 4B adıyla sürdürebilirliği başarmamızda tecrübenin etkisi vardır. Bu tecrübeden edindiklerimizle her geçen yıl ürün ve hizmetlerimizi geliştiriyoruz” dedi.


2021 yılı itibariyle bakış açılarını biraz daha değiştirdiklerini vurgulayan Berge, “2021 yılı itibariyle doğrudan temas etmeyecek şekilde uzaktan verebileceğimiz ve her yerde müdahale edebileceğimiz hizmetleri verme kararı aldık. Öncesinde verdiğimiz birçok ürün ve hizmeti tozsuz raflara kaldırdık. Buna göre yeni güncel hizmetlerimiz; Web Geliştirme Çözümleri, Web Barındırma Çözümleri, E-ticaret ve B2B Çözümleri, Dijital Pazarlama Danışmanlığı, Kartlı Ödeme Sistemleri, Siber Güvenlik Çözümleri, Adli Bilişim Çözümleri ile KVKK Teknik Danışmanlığı hizmetleridir” ifadelerini kullandı.


Ulaşılabilirlik, gizlilik ve güvenlik, yenilikçi ile uzaktan yardım kriterlerine önem verdiklerinin altını çizen Berge, “Verdiğimiz birçok ürün ve hizmette müşterilerimizi önemsiyoruz. Yenilikçi yapımızla sürekli kendimizi güncelliyoruz. Biliyoruz ki, bireyler bilgi ve birikimle başarıya ulaşır. Rahatlıkla söyleyebiliriz ki, bizimle çalışanlar mutludur” diye konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara AK Parti Bursa Milletvekili Varank ve MİT Başkanı Kalın, sahurda vatandaşlarla bir araya geldi Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın ve AK Parti Bursa Milletvekili, Türkiye Büyük Millet Meclisi Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mustafa Varank Ankara’nın Çankaya ilçesinde sahurda vatandaşlarla bir araya geldi. MİT Başkanı Kalın ve AK Parti Bursa Milletvekili Varank Ankara’nın Çankaya ilçesinde sahurda vatandaşlarla bir araya geldi. Programda konuşan Varank, "Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan bir Ramazan-ı Şerif ayının daha sonlarına yaklaşıyoruz. Rabbim tuttuğunuz oruçları yaptığınız ibadetleri kabul eylesin. İnşallah en güzel şekilde Ramazan bayramına kavuşmayı tabii ki Kadir Gecesi’ni idrak edeceğiz. En güzel şekilde Kadir Gecesi’ni idrak etmeyi de bizlere nasip eylesin. Her sene Ramazan-ı Şerif ayında bir güzellik olarak vatandaşlarımıza çağrıda bulunuyoruz. Ben bir Bursa’da bir de Ankara’da bunu yapmaya çalışıyorum. Hemşerilerimizi sahura davet ediyoruz. Sağ olsun hemşerilerimiz de bizleri yalnız bırakmıyorlar. Bu güzel ortamı oluşturmak için, bizlerle beraber olmak için bizimle buluşuyorlar. Ben gelen her bir kardeşimize çok teşekkür ediyorum. Gerçekten Ramazan-ı Şerif demek, birlik demek, beraberlik demek. Aslında aynı değerler etrafında buluşabilmek demek. İşte sahur sofraları da sahur birliktelikleri de aslında bu toplumun en güzel değerlerinden bir tanesi. İşte bu güzellikle de biz sizlerle beraber buluşmuş olduk. Rabbim inşallah bu güzellikleri yaşamaya devam etmeyi bizlere nasip eylesin" dedi. Coğrafyanın içinde bulunduğu zor şartlara değinen Varank, şunları kaydetti: "Tabii zor bir coğrafyada yaşıyoruz değerli kardeşlerim. Etrafımız adeta bir ateş çemberi ve bu ateş çemberi içerisinde Türkiye’yi salimen rotasında tutabilmek büyük mücadeleler büyük fedakarlıklar gerektiriyor. Hamdolsun Sayın Cumhurbaşkanımız da aslında Türkiye Cumhuriyeti’ni o rotada tutabilmek, tam bağımsız büyük Türkiye’yi inşa edebilmek için büyük bir mücadele içerisinde inşallah bizler de bir olursak, beraber olursak, hep birlikte birbirimize tutunursak işte Sayın Cumhurbaşkanımıza en büyük desteği vermiş oluruz. Biz öyle inanıyoruz ve biz bir olduğumuzda da Türkiye’nin üstesinden gelemeyeceği hiçbir şey olmaz. Biz yeter ki beraber olabileceğimiz fırsatları çoğaltalım. İşte kendi değerlerimize sahip çıkalım. Bu Ramazan-ı Şerif’i çok farklı bir şekilde yaşıyoruz. Hepiniz etrafınızda görüyorsunuzdur. 7’den 77’ye adeta herkes bu Ramazan-ı Şerif’in havasını yaşamaya devam ediyor. İnşallah önümüzdeki Ramazanlar da böyle olsun diyoruz. Rabbim birlik beraberliğimizi daim etsin diyor. Geldiğiniz için tekrar teşekkür ediyor sizlere." Varank’ın konuşmasının ardından, MİT Başkanı Kalın ve vatandaşlar hep beraber sahur yaptı.