DÜNYA - 22 Ocak 2012 Pazar 17:01

SPOR TOTO SÜPER LİG

A
A
A
SPOR TOTO SÜPER LİG

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında oynanan Ankara derbisinde Ankaragücü ile Gençlerbirliği karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk yarısını Hurşut’un 20. dakikada attığı golle, Gençlerbirliği 1-0 önde tamamladı.
MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
18. dakikada derbinin ilk tehlikeli atağını gerçekleştiren Gençlebirliği’nde Oktay, orta sahadan aldığı topu rakip ceza alanı ön çizgisine kadar taşıdı. Bu oyuncunun kaleyi karşıdan gören noktadan çektiği şutta meşin yuvarlak sol kale direğinin dibinden auta gitti.
20. dakikada ani gelişen Gençlebirliği atağında sol taraftan Yasin’in yerden pasında topla buluşan Yasin, plase vuruşla topu filelere gönderdi. 1-0
25. dakikada kırmızı-siyahlı ekipte Tum’un topu uygun pozisyondaki Soner’e aktardı. Genç oyuncu Soner’in gelişine kaleye gönderdiği topu kaleci Bora kontrol etti.
27. dakikada Ankaragücü’nün geliştirdiği ilk tehlikeli atakta Veli’nin pasında topla buluşan Muhammed’in ceza sahası sağ çaprazından kaleye gönderdiği meşin yuvarlak üstten oyun alanının dışına çıktı.
42. dakikada Ankaragücü’nün pozisyon bulmakta zorlandığı oyunda, kazanılan köşe vuruşunu Muhammed kullandı. Bu oyuncunun ceza sahasına gönderdiği meşin yuvarlağı, savunmada Mehmet Sedef kafa vuruşuyla uzaklaştırdı.
STAT: Ankara 19 Mayıs
HAKEMLER: İlker Coşkun xx, Baki Tuncay Akkın xx, Ali Saygın Ögel xx
ANKARAGÜCÜ: Bora xx, Mehmet Çoğum xx, Aydın xx, Ümit xx, Mert x, Muhammed xx, Bilal xx, Veli x, İshak xx, Gökhan xx, Atilla Aybars xx
YEDEKLER: Bayram, Mehmet, Serkan, Orhan, Serol, Gürkan, Ergin
TEKNİK DİREKTÖR: Hakan Kutlu
GENÇLERBİRLİĞİ: Ramazan xx, Curri xx, Ergün xx, Mehmet Sedef xx, Yasin xxx, Oktay xx, Hurşut xxx, Soner xx, Özgür xx, Cem Can xx, Tum xx
YEDEKLER: Özkan, Burak, Onur, Mehmet Akgün, Zec, Mununga, Ersen Martin
TEKNİK DİREKTÖR: Fuat Çapa
L: Hurşut (dk. 20) (Gençlerbirliği)
SARI KART: Mert (Ankaragücü)
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Sultangazi’de meslek edindirme kursunu bitirdi hayaline kavuştu Sultangazi Belediyesi’nin sanat ve meslek edindirme kursları sayesinde bir kadın daha kendi işinin patronu oldu. Gülnaz Türkmen’in hayalini kurduğu kuaförün açılışını Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun gerçekleştirdi. Sultangazi Belediyesi, sanat ve meslek edindirme kursları ile hobilerini mesleğe dönüştürmek isteyenlere fırsat sunmaya devam ediyor. İlçedeki hizmet tesislerinde bulunan Sanat ve Mesleki Eğitim kursları, binlerce kişinin sosyal hayatın içinde daha güçlü bir şekilde var olmalarını ve aile ekonomisine katkıda bulunmalarını sağlıyor. Hayaller gerçek oldu SU-MEKAN’da kuaförlük atölyesinde eğitim alan Gülnaz Türkmen, başarıyla bitirdiği kursun ardından kendi işinin patronu olmaya karar verdi. Hayallerini gerçekleştiren Türkmen bir kuaför dükkanı açtı. Yunus Emre Mahallesi’ndeki kuaför dükkanının açılışını Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun gerçekleştirdi. Güçlü kadın güçlü toplum Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, "Meslek edindirme kurslarımızla istihdama katkı sunarken, her yaştan komşumuzun elinde bir altın bileziğinin olması için eğitimler veriyoruz. Hobisini gerçeğe dönüştürerek iş hayatına adım atan kursiyerlerimiz bizleri mutlu ediyor. Onlardan bir tanesi de Gülnaz hanım oldu. Hayallerini kurslarımızda aldığı eğitimlerle gerçeğe dönüştürürken kendi işinin patronu olmayı başardı. Yolu açık, kazancı bol olsun" dedi.