YEREL HABERLER - 23 Ocak 2016 Cumartesi 16:41

Yozgat Köy Muhtarları Derneği Köylere Hizmet Birliği'ne Seçilecek Muhtar Adaylarını Belirledi

A
A
A
Yozgat Köy Muhtarları Derneği Köylere Hizmet Birliği'ne Seçilecek Muhtar Adaylarını Belirledi

Yozgat Köy Muhtarları Derneği, Yozgat Köylere Hizmet Götürme Birliği’ne verecekleri üyelerini belirledi.
Yozgat Köy Muhtarları Derneği Başkanı Mehmet Uzel, Yozgat Merkeze bağlı 97 köy muhtarlığı olduğunu bu muhtarlardan 84’ünün derneklerine üye olduğunu söyledi. Şubat ayı içerisinde Köylere Hizmet Birliği seçimlerinin olacağını ifade eden Uzel, “Biz 84 köy muhtarımız birlik ve beraberlik içerisinde vereceğimiz adaylarımızı önceden belirledik” dedi.
Köylere Hizmet Birliği üyeliğine 5 muhtarın aday olduğunu dile getiren Uzel, “Biz seçim öncesi bütün arkadaşlarımızla görüştük birlik ve beraberlik içerisinde bütün köylerimize eşit hizmet edebilmek için aday sayımızı düşürmek istedik. Aday muhtarlarımız arasında kura çekimi yaptık ve 2 adayımızı belirledik. Aydoğan Köyü Muhtarı İlhan Açıkgöz ve Recepli Köyü Muhtarı İsmail Akdoğan aday olarak seçime girecek, bütün muhtar arkadaşlarımız bu iki arkadaşımızı seçecek” diye konuştu.
Amaçlarının bütün köylerin eşi hizmet ve birlik beraberlik içerisinde çalışmak olduğunu vurgulayan Uzel, “Bu şekilde seçim ilk defa gerçekleşiyor. İnşallah seçimde birliğe üye olan genel meclis üyelerimizi de sandıkta belirleyeceğiz. Bizim için önemli olan halkımıza en iyi hizmeti sunmaktır. Bu gün soğuk havaya rağmen köylerinden çıkıp bu toplantımıza katılın bütün üyelerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Antalya Corendon’un ilk Brüksel uçuşuna görkemli karşılama Gazipaşa-Alanya Havalimanı’na Brüksel’den havayoluyla ilk kez gelen 189 yolcu su takıyla karşılandı. Corendon Airlines, Belçika’nın başkenti Brüksel’den Gazipaşa-Alanya Havalimanı’na ilk uçuşunu gerçekleştirdi. Boeing 737-800 tipi uçak ve XC7655 sefer sayılı uçuş ile gelen 189 yolcu için görkemli karşılama töreni düzenlendi. Karşılama töreni saat 16.00’da geleneksel havacılık seremonisi olan ’su takı’ töreniyle başladı. Törende uçaklardan inen tüm yolcular ile pilot ve beraberindeki mürettebata karanfil ve çeşitli hediyeler takdim edildi. 7 Ülke, 17 destinasyon Sezon boyunca Gazipaşa-Alanya Havalimanı’ndan 7 ülke ve 17 farklı destinasyona karşılıklı uçuş gerçekleştirilecek. Corendon, 26 Ekim’e kadar sürecek sezon boyunca Brüksel, Amsterdam, Eindhoven, Düsseldorf, Köln, Kopenhag ve Tehran’a sezon boyunca bin 278 uçuş gerçekleştirmeyi planlıyor. “İlçemizde ağırlamaktan gururluyuz” Gazipaşa Kaymakamı ve Havalimanı Mülki İdare Amiri Orhan Altun Gazipaşa-Alanya Havalimanının, Mersin’den Antalya Havalimanı’na kadar kapsayan bölgedeki misafirler için avantaj olduğunu belirterek, "Bölgedeki otellerin rezervasyonlarını da göz önünde bulundurarak bu sezon yolcu sayımızın daha da artacağını ön görüyoruz. Hem Gazipaşa hem de Alanya için güzel adımlar turizmde güzel adımlar atılıyor. Bugün Brüksel’den ve sonrasında dünyanın dört bir yerinden gelen misafirlerimizi ilçemizde ağırlamaktan dolayı memnuniyet duyuyoruz.” diye konuştu.