SPOR - 15 Kasım 2022 Salı 14:36

Yozgat’ta kurumlar arası voleybol turnuvası tamamlandı

A
A
A
Yozgat’ta kurumlar arası voleybol turnuvası tamamlandı

Yozgat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen kurumlar arası voleybol turnuvasının şampiyonu, Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü takımı oldu.

Yozgat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen kurumlar arası voleybol turnuvasının şampiyonu, Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü takımı oldu.


Yozgat’ta kurumlar arası birlik ve beraberliği güçlendirmek amacıyla 3 Kasım’da başlayan turnuvaya, 16 takım katıldı. Eleme usulüne göre oynanan karşılaşmalar sonunda İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile İl Emniyet Müdürlüğü final müsabakasında karşı karşıya geldi. Rıza Kayaalp Spor Salon’unda oynanan final müsabakasını, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nü 3-0 mağlup eden İl Emniyet Müdürlüğü kazandı.


Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Yozgat Şubesi ile Yozgat Belediyesi ise üçüncülük dördüncülük müsabakasında karşı karşıya geldi. Müsabakayı 2-1 kazanan Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Yozgat Şubesi turnuvanın üçüncüsü olurken, Yozgat Belediyesi ise dördüncü oldu.


Final müsabakasını seyircilerin arasında izleyen Yozgat İl Emniyet Müdürü Kenan Şaban Süzgün, turnuvada dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını takdim ederek, birlik ve beraberlik mesajı verdi.


İl Emniyet Müdürlüğü takımından Akın Bektaş, “Kurumlar arası voleybol turnuvasına yoğun bir katılım oldu. Hep beraber dostluk içinde bir turnuva geçirdik. İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile bir final maçı gerçekleştirdik, güzel bir turnuva oldu. İl Emniyet Müdürlüğü olarak birincilik kupasını kazandık ve çok mutluyuz. Kurumlar arası turnuvalar her zaman moral ve motivasyonumuzu artırıyor. Birlik ve beraberliğimiz için bu tür turnuvalar çok önemli. Turnuvada emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.


Turnuvanın ikincisi olan İl Milli Eğitim Müdürlüğü takımı oyuncusu Hüseyin Gökhan Sarı ise, “Dostluğun, kardeşliğin ve bütünleşmenin yine bir örneğiydi bu turnuva. İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü gibi iki önemli kurumun karşı karşıya gelmesi de ayrıyeten güzeldi. Turnuvayı düzenleyen herkese, oyunculara teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan uyuşturucu soruşturması son dalga açıklaması İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen uyuşturucu soruşturması son dalga operasyonu kapsamında yapılan gözaltılar hakkında Başsavcılıktan açıklama geldi. Yapılan açıklamada "14 şüpheli gözaltına alınmıştır. 2 şüpheli hakkında ise yakalama kararı çıkarılmıştır" ifadelerine yer verildi. Uyuşturucu soruşturması kapsamında gece saatlerinde yapılan son operasyonda aralarında Fikret Orman, Hakan Sabancı, Burak Elmas, Didem Soydan ve Hande Erçel’in de bulunduğu ünlü isimler hakkında gözaltı kararı verilmişti. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından operasyon hakkında yapılan açıklamada toplam 16 kişiye gözaltı kararı verildiği belirtildi. Açıklamada, "İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında; Toplumun genel ahlakının ve toplum yapısı ile aile düzeninin korunması amacıyla ilgililer hakkında soruşturma başlatılmıştır. Yapılan çalışmalar, toplanan deliller hep birlikte değerlendirildiğinde, kullanmak için uyuşturucu madde bulunduran veya uyuşturucu kullanılmasını kolaylaştıran toplam 16 şüpheli hakkında gözaltı talimatı verilmiştir.Soruşturmaya konu olay ile alakalı olarak İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekiplerince şüphelilerin yakalanması için 16 adreste eş zamanlı operasyon yapılmış olup, 14 şüpheli gözaltına alınmıştır. 2 şüpheli hakkında ise yakalama kararı çıkarılmıştır. Soruşturma tüm yönleriyle ve titizlikle sürdürülmektedir." ifadelerine yer verildi. Gözaltı kararı verilen isimler belli oldu Yapılan operasyonda hakkında gözaltı kararı verilen isimler belli oldu. Soruşturmanın bu safhasında, Fikret Orman, Güzide Duran, Kerim Sabancı, Hakan Sabancı, Burak Elmas, Sezgin Köysüren, Hande Erçel, Ferhat Aydın, Lütfiye Tuğçe Özbudak, Koray Serenli, Onur Bükçü, İsmail Behram Perinçekli, Kaan Mellart, Didem Soydan, Onur Talay ve Mustafa Tari hakkında gözaltı kararı verildi. Fikret Orman ve Güzide Duran birlikte gözaltına alınırken Kerim Sabancı’nın da yurt dışından geldiğinde İstanbul Havalimanından gözaltına alındığı belirtildi. Öte yandan hakkında gözaltı kararı verilen oyuncu Hande Erçel’in ise yurt dışında olduğu öğrenildi.