ASAYİŞ - 29 Aralık 2011 Perşembe 15:21

ECEL AİLE HEKİMLİĞİNDE YAKALADI

A
A
A
ECEL AİLE HEKİMLİĞİNDE YAKALADI

Zonguldak’ta yaşayan bir kişi, rahatsızlığı nedeniyle gittiği aile hekimliğinde sıra beklediği sırada hayatını kaybetti.
Kozlu beldesi Ense köyü Manaşlar Mahallesi’nde yaşayan Yüksel Aydın, rahatsızlığı nedeniyle aile hekimliğine gitti. Muayene olmak için sıra bekleyen Yüksel, bir anda oturduğu sandalyede yere yığıldı. Aile hekimi ve aile hekimliğinin bir kat üstünde bulunan 112 ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Aydın, Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne götürülürken yolda yaşamını yitirdi.
Olayla ilgili bilgi veren Zonguldak İl Sağlık Müdürü Dr. Öner Güner, "Kozlu aile hekimliğinde bir doktorumuza muayeneye gelen hasta, doktor muayeneye başlamadan fenalaştığı görülüyor. Sandalyede müdahale ediyorlar. Müdahalenin ardından Tıp Fakültesi’ne sevki yapılıyor. Hasta yolda maalesef hayatını kaybetmiş. Tüm çabalara rağmen kurtarılamamış. Muhtemel bir kalp krizi vakası olarak değerlendirilmiş. Ailesine baş sağlığı diliyoruz" dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul UEFA ve Ulusal Kulüp Lisansı alan kulüpler belli oldu TFF Kulüp Lisans Kurulu, 2024-2025 sezonu için UEFA ve Ulusal Kulüp Lisansı almaya hak kazanan kulüpleri belirledi. Buna göre, 14 Kulüp UEFA Lisansı, 4 Kulüp ise Ulusal Lisans almaya hak kazandı. TFF’den konuyla ilgili yapılan açıklamada, "TFF Kulüp Lisans Kurulu bugün yaptığı toplantıda lisans adayı kulüplerin sunduğu dosyaları; Kulüp Lisans ve Finansal Sürdürülebilirlik Talimatı’nda ve UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi Kulüp Lisans Talimatı’nda aranan Hukuki, Sportif, Altyapı, Personel-İdari, Futbol Sosyal Sorumluluk ve Mali kriterler yönünden inceledi ve 2024-2025 sezonu için UEFA ve Ulusal Kulüp Lisansı almaya hak kazanan kulüpleri belirledi. Yapılan incelemeler sonucunda UEFA Lisansı almaya hak kazanan kulüpler; Trendyol Süper Lig’den Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor, Beşiktaş, Çaykur Rizespor, Rams Başakşehir, Kasımpaşa, Corendon Alanyaspor, Samsunspor ve İstanbulspor ile Trendyol 1. Lig’den Göztepe ve Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nden Beşiktaş Kadın Futbol Takımı, Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı, Galatasaray Kadın Futbol Takımı kulüpleridir. Yapılan incelemeler sonucunda Ulusal Lisansı almaya hak kazanan kulüpler ise Trendyol 1. Lig’den, Bodrumspor FK, Manisa Futbol Kulübü, Adanaspor ve Bandırma Spor kulüpleridir. Buna göre 14 Kulüp UEFA Lisansı, 4 Kulüp ise Ulusal Lisans almaya hak kazandı. Kurul, kalan 58 kulübe ise kriter eksiklerini tamamlamaları için ilgili maddelere göre 30 ve/veya 60 gün ek süre tanıdı" ifadelerine yer verildi.