YEREL HABERLER - 04 Mart 2012 Pazar 13:36

DEVREKLİ MUHASEBECİYE VERGİ DAİRESİ`NDEN TEŞEKKÜR PLAKETİ

A
A
A
DEVREKLİ MUHASEBECİYE VERGİ DAİRESİ`NDEN TEŞEKKÜR PLAKETİ

Devrek’te uzun yıllardan bu yana muhasebecilik yapan esnafa, Vergi Dairesi tarafından birincilik plaketi verildi.
Zonguldak’ın Devrek ilçesinde uzun yıllardan bu yana muhasebecilik yapan Mehmet Akman’a Devrek Vergi Dairesi Müdürlüğü tarafından birincilik plaketi verildi. Mehmet Akman’ın bürosunda düzenlenen plaket töreninde konuşan Devrek Vergi Dairesi Müdürü Bahattin Öztürk, “İlçemizde uzun zamandan bu yana muhasebe dalında faaliyet gösteren Mehmet Akman 2010 yılı serbest meslek grubunda ödediği vergi nedeniyle ilçe sıralamasında birinciliği elde etmiştir. Bu nedenle Devrek Vergi Dairesi olarak başarılı çalışmalar imza atan Mehmet Akman’a teşekkür plaketi vermeyi uygun gördük. Bizler inanıyoruz ki Mehmet Bey bundan sonrada başarılı çalışmalar imza atarak ileriki yıllarda da bu birinciliğini muhafaza edeceğine inanıyorum” dedi.
Muhasebeci Mehmet Akman ise, “Öncelikle bu plaketi almaktan dolayı mutluluğumu belirtmek isterim. Devrek Vergi Dairesi ilgilileri tarafından yapılan araştırmadan sonra ilçede 2010 yılı serbest meslek grubunda en yüksek vergiyi veren esnaflar arasında beni tespit etmişler kendilerine bundan dolayı teşekkür ediyorum. Vergi vermek her şeyden önce insanlık vazifesi olduğuna inanıyorum. Eğer bu gün rahat bir şekilde yaşıyorsak bu ödenen vergilerin sonucudur. Bizler ticaret erbabı olarak vergi konusunda ne kadar hassas olursak ülke o kadar ileriye gider. Bana bu teşekkür plaketini layık gören Devrek Vergi Dairesi Müdürü Bahattin Öztürk ve diğer yetkili arkadaşlımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Düzenlenen plaket töreninde Devrek Vergi Dairesi Müdürü Bahattin Öztürk, Müdürü Yardımcısı Nazif Saraç ve servis şefleri hazır bulundu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul A Mili Futbol Takımı, iki günlük iznin ardından çalışmalara başladı 2026 FIFA Dünya Kupası öncesinde oynayacağı ilk özel maçta, 1 Haziran’da Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde Kuzey Makedonya ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı, iki günlük iznin ardından Riva’daki çalışmalarına yeniden başladı. Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde, basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda, ilk olarak fitness salonunda ısınmanın ardından kuvvet çalışması yapan oyuncular daha sonra sahaya geldi. Burada da pas ve top kapma çalışmaları yapıldı. Son bölümde ise taktik uygulamalar üzerine çalışıldı. Altay Bayındır, Arda Güler, Merih Demiral ve Zeki Çelik antrenmanın ilk bölümünde yer aldı. Hakan Çalhanoğlu, sahada bireysel antrenman programı dâhilinde çalışırken, dizindeki sakatlığı nedeniyle idmana katılmayan Kerem Aktürkoğlu’nun tedavisine de devam edildi. Başkan Hacıosmanoğlu, teknik heyet ve futbolcularla bayramlaştı Antrenmanı, TFF Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu ve TFF Genel Sekreteri Abdullah Ayaz da tribünden takip etti. Başkan Hacıosmanoğlu ve Genel Sekreter Ayaz, idman öncesinde teknik heyet ve futbolcularla bayramlaştı. Ay-yıldızlılar, yarın saat 18.15’te TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek. Çalışmanın ilk 15 dakikalık bölümü medyaya açık olacak.
Bolu Bolu’da Kurban Bayramı dönüşü ağır vasıtalara geçit yok Bolu Valiliği, 9 günlük Kurban Bayramı tatili dönüşünde yaşanacak trafik yoğunluğunu en aza indirmek amacıyla 30 Mayıs-1 Haziran tarihleri arasında İstanbul istikametine gidecek olan ağır vasıtaların geçişine izin verilmeyecek. Kurban Bayramı tatili sebebiyle özellikle büyükşehirlerden memleketlerine ve turizm bölgelerine giden güzergahlarda taşıt trafiğinin yoğunlaşacağı öngörülerek, Bolu Valiliği tarafından alınan trafik tedbirleri duyuruldu. Valilikten yapılan açıklamaya göre; Bu kapsamda 30 Mayıs Cumartesi günü saat 13.00’den itibaren 1 Haziran Pazartesi günü saat 01.00’e kadar, kamyon, çekici ve tanker cinsi araçların İstanbul istikametine geçilerine izin verilmeyecek. İstanbul istikametine doğru uygulanacak olan ve arada kalan girişlerin de dahil edildiği kısıtlama güzergahları şu şekilde açıklandı: Anadolu Otoyolu Ankara il sınırından Düzce il sınırına kadar. D-100 Devlet Karayolu’ndan ise Karabük il sınırından Düzce il sınırına kadar. D-750 Devlet Karayolu Ankara il sınırından Düzce il sınırına kadar. Tedarik zinciri için istisnalar belirlendi Bolu Valiliği, vatandaşların mağduriyet yaşamaması ve tedarik süreçlerinin aksamaması adına kısıtlamadan muaf tutulacak araçları da tek tek listeledi. İstisnai olarak seyirlerine izin verilecek ürün grupları şunlar: Yaş sebze/meyve, canlı hayvan, et ve et ürünleri ile süt ve süt ürünleri gibi bozulabilir gıdalar. Dondurulmuş gıdalar, canlı ve kesme çiçek. İlaç, tıbbi malzeme ve ambalajlı su ürünleri. Posta/süreli yayın, hayvan yemi ile akaryakıt. Açıklamada, bu ürünleri taşıyan kamyon, çekici ve tankerlerin öncelikle ana arterler haricindeki güzergahlarda, zorunluluk halinde ise ana arterler üzerinde en az süreyle bulunacak şekilde seyirlerine müsaade edileceği vurgulandı.