YEREL HABERLER - 29 Mart 2012 Perşembe 16:13

ÇAYCUMA İLÇE MİLLİ EОİTİM MÜDÜRÜNDEN GÜLŞEN`E ZİYARET

A
A
A
ÇAYCUMA İLÇE MİLLİ EОİTİM MÜDÜRÜNDEN GÜLŞEN`E ZİYARET

Zonguldak`ın Çaycuma ilçesi Milli Eğitim Müdürü Kenan Dereli, Belediye Başkanı Mithat Gülşen`i ziyaret etti.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine bir süre önce atanan Kenan Dereli, beraberinde Milli Eğitim Şube Müdürü Ercan Kahya ile birlikte Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen`i makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı Mithat Gülşen`in Eğitim kurumlarına, özellikle çevre düzenlemesi konusundaki yardımlarını takdirle karşıladıklarını vurgulayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Kenan Dereli, ``Belediye Başkanımızın yaptığı hizmetler hepimizi gururlandırıyor. Kendisine teşekkür ediyoruz`` dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Kenan Dereli`ye ziyareti için teşekkür eden Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen ise, ``Kurumlar arası dayanışma, birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul ‘El Turco: Toprak Razgatlıoğlu’ belgeselinin gösterimi gerçekleştirildi Dünya Superbike şampiyonu milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu’nun hayatını konu alan belgeselin gösterimi gerçekleştirildi. Dünya Superbike Şampiyonası’nda elde ettiği tarihi başarılarla adını dünya motor sporları tarihine yazdıran milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu’nun, MotoGP’ye uzanan kariyer yolculuğunu konu alan ‘El Turco: Toprak Razgatlıoğlu’ belgeseli, TRT ve Red Bull iş birliğiyle izleyiciyle buluşuyor. Razgatlıoğlu’nun hikayesinin anlatıldığı belgeselin gösterimi, Kadıköy’de düzenlenen bir etkinlikle gerçekleştirildi. Gösterim öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Dünya Superbike şampiyonu milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, "Çok mutluyum. Herkesin çok değer vererek hazırladığı bir belgesel oldu. Benim için de çok gurur verici. Çünkü çocukluk hayallerimi ve hedeflerimi gerçekleştirdiğim kariyerimi şimdi sizlerle beraber belgeselde izleyeceğiz. Hem gurur verici, hem de beni mutlu eden bir şey oldu. Umarım herkes çok beğenir. Bende izlemedim. Anladığım kadarıyla hem duygusal, hem de herkesin gurur duyacağı şeyler olacak" ifadelerini kullandı. "Heyecanlı bir şekilde belgeseli bekliyorum" Kendisi için hazırlanan belgesel gösterimi gecesiyle ilgili hislerini paylaşan Razgatlıoğlu, "Açıkçası motosikletin üzerinde çok daha rahatım. Bu tarz şeyler olunca insan heyecanlanıyor. Aslında kendimi izlemeye çok utanırım. Heyecanlı bir şekilde belgeseli bekliyorum" diye konuştu.