ASAYİŞ - 24 Kasım 2021 Çarşamba 09:50

Derme çatma evde tek yaşayan adam ölü bulundu

A
A
A
Derme çatma evde tek yaşayan adam ölü bulundu

Adana’da “Bebekli Kilise” olarak bilinen Aziz Pavlus Katolik Kilisesi yanındaki derme çatma evde yaşayan yaşlı adam ölü bulunduEdinilen bilgiye göre olay, dün saat 11.

Adana’da “Bebekli Kilise” olarak bilinen Aziz Pavlus Katolik Kilisesi yanındaki derme çatma evde yaşayan yaşlı adam ölü bulundu


Edinilen bilgiye göre olay, dün saat 11.00 sıralarında merkez Seyhan ilçesine bağlı Tepebağ Mahallesi’ndeki Aziz Pavlus Katolik Kilisesi’nin yanındaki 2 katlı binanın damındaki derme çatma evde meydana geldi. Camı bile olmayan evde yalnız yaşayan Mehmet Şerif Tan’dan (76) haber alamayan tanıdıkları, yaşlı adamın evine gitti. Tanıdıkları, çaldıkları kapının açılmaması üzerine durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Çilingir yardımıyla kapısı açılan derme çatma eve giren polis, yaşlı adamı yerde hareketsiz yatarken buldu.


Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde Tan’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Tan’ın cansız bedeni, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Isparta Başkan Başdeğirmen: "Bugün Isparta’mız ülkemizde söz sahibi olan bir şehir haline gelmeye başladı" Isparta Genç İş İnsanları Derneği (IGİAD) Başkan Süleyman Çağrı Çiftçi ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, her düşünce ve fikre açık olduklarını belirterek, "Bugün Isparta’mız, ülkemizde söz sahibi olan bir şehir haline gelmeye başladı" dedi. Isparta Genç İş İnsanları Derneği (IGİAD) Başkan Süleyman Çağrı Çiftçi ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ile Isparta Belediyesinde bir araya geldi. Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren ve teşekkür eden Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, bugüne kadar dernekle uyumlu bir şekilde çalıştıklarını, iş birlikleri yaptıklarını aktardı. Başkan Başdeğirmen, "Tabii ki Isparta’da genç olarak sizlerin bu işlerin içerisinde olması bizim ufkumuzu daha çok açıyor, daha farklı projeler ortaya çıkıyor. Bugüne kadar sizlerin projelerinden istifade ettik. Bundan sonra da inşallah aynı düşünce ve aynı amaçla Isparta’mıza hizmet edecek güzellikleri hep beraber paylaşmak istiyoruz. Bizlere vermiş olduğunuz düşünceler, fikirler çok değerli" şeklinde konuştu. Her düşünce ve fikre açık olduklarını aktaran Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, "Bugün Isparta’mız ülkemizde söz sahibi olan bir şehir haline gelmeye başladı. Daha önceleri Isparta’ya özel turlar yapılmazken, şimdi komşu illerimizden günübirlik veya 2 günlük özel turlar yapılmaya başlandı. Andık Deresi, Kirazlıdere, Gölcük, Eğirdir olsun o değerleri gayet güzel bir şekilde sunabiliyoruz. Şehrimize dışarıdan misafir alabiliyoruz. Bunlar da sizin gibi genç arkadaşlarımızın bizlere verdiği fikirlerdi. Hepimiz Isparta için bazı şeyler yapmaya çalışıyoruz. O yüzden sizlerin fikirlerinizi önemsediğimizi de belirtmek istiyorum. Bundan sonraki çalışmalarımızda da el birliği, güç birliği yaparak şehrimize hizmet edelim" görüşlerinde bulundu.