GENEL - 23 Kasım 2018 Cuma 17:27

Adıyaman milletvekilleri Öğretmenler Gününü kutladı

A
A
A
Adıyaman milletvekilleri Öğretmenler Gününü kutladı

AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın ile Yakup Taş, 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın ile Yakup Taş, 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı.


Öğretmenler Gününü kutlayan Milletvekili Ahmet Aydın, bir toplumun öğretmenleri o toplumun bekası ve geleceği, öğretmenlerin elinde olduğunu söyleyerek, “İnsani hasletlerin eğitim ve terbiye ile geliştirilmesi, bilgiyle buluşturulması sorumluluğunu milletimiz adına sırtlanan öğretmenlerimiz, bu kutsal amaca hizmet ederken, alın terlerini azimleri ve fedakarlıklarıyla yoğurarak geleceğimizi şekillendirmektedirler. Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde, eğitim sistemimizi 2023 ve 2071 hedeflerimizle buluşturmak, eğitimdeki standartlarımızı yükseltmek için yoğun bir gayret ortaya konurken, inşallah bu gayretler öğretmenlerimizin ideal ve azimleriyle buluşacak ve Türkiye, tarihi birikimi ve kültürel zenginliğiyle bütünleşmiş örnek bir dünya medeniyeti inşa edecektir.


Öğretmenler Günü münasebetiyle, öğretmenlerimizin şahsında bu güne kadar evlatlarımızın yetiştirilmesi, eğitim ve öğretiminde önemli roller üstlenmiş, eğitim camiamızın bütün mensuplarına teşekkür ediyor, 24 Kasım Öğretmenler Gününün, öğretmenlerimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.


Milletvekili Yakup Taş ise Öğretmenler Gününü kutlayarak, “Öğretmenler, çocuklarımızın topluma faydalı bir birey olarak yetiştirilmesinde önemli bir rolü üstlenmekte ve bedeli hiçbir değerle ölçülemeyecek kadar saygın bir görevi icra etmektedirler. Milletçe topyekun çağdaş uygarlık seviyesinin üstüne çıkmayı hedefleyen ve bu hedefe ulaşmak için de kararlılıkla yürüyen öğretmenlerimizin başarısı, ülkemizin gelecekteki başarısı olacaktır. Öğretmenlik, gücünü sevgiden alan kutsal bir meslektir. Öğretmenlerimiz, güzeli ve her alanda yenileşmeyi savunan, beraberliğimizin, geleceğimizin teminatı çocuklarımızı büyük bir sabır ve özveri ile yetiştiren, geleceğimizin dönüşüm mimarlarıdır. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere mesleklerini icra ederken şehit olan bütün öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, ülkemizin çocuklarına uzun yıllar eğitim vermiş emekli öğretmenlerimiz ile halen görevleri başında olan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü yürekten kutluyorum” diye konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bolu TEM Otoyolu’nun Bolu geçişi Ankara istikametinde 3 tırın yolu kapatması sonucu ulaşım durdu TEM Otoyolu’nun Bolu geçişinde, Ankara istikametinde 3 tırın yolu kapatması sonucu ulaşım bir süre durdu. Karayolları ekiplerinin ters yönden ulaşarak yaptığı müdahale ile trafik akışı kısmen sağlanırken, bölgede uzun araç kuyrukları oluştu. TEM Otoyolu’nun ve D-100 karayolunun Bolu geçişinde yoğun kar yağışı devam ediyor. Kış lastiği veya zincir takmadan yola çıkan araçlar ulaşımın aksamasına neden oldu. TEM otoyolunun Ankara istikametinde Çaydurt bölgesinde 3 şeridi, 3 tırın tedbirsizliği sonucu kapandı. Tırların yolu kapatmasıyla birlikte Ankara istikametinde ulaşım tamamen kesildi ve bölgede kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Ekipler ters şeritten müdahale etti Konuyla ilgili olarak Karayolları Genel Müdürlüğü’nün yaptığı açıklamada, "Anadolu Otoyolu’nun Ankara yönünde, Çaydurt Otoyol Dinlenme Tesisi’nin yaklaşık 1 kilometre gerisinde saat 23.15’te, 3 şeridin tamamında, 3 adet tırın tedbirsizliği sonucu yolu kapatması nedeniyle ulaşım geçici olarak kesintiye uğramıştır. Karayolları ekiplerince ters yönden müdahale edilerek otoyolda trafik akışı kısmen sağlanmış olup, ulaşımın normale dönmesi için çalışmalara devam edilmektedir" denildi. Bolu geçişinde zor anlar Otoyolun Bolu geçişinde yoğunluk ve kış şartları nedeniyle trafik zaman zaman durma noktasına geldi. Güzergah üzerinde yolda kalan tırlar ve otomobiller nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanırken, sürücüler zor anlar yaşadı. Öte yandan D-100 karayolunda da ulaşımda güçlükler yaşandı. Yolda kalan bir tır, Karayolları ekiplerine ait greyderin halatla çekmesi sonucu bulunduğu yerden kurtarıldı. Ekiplerin, TEM Otoyolu’nda ulaşımı normale döndürmek ve yolda kalan araçları kurtarmak için başlattığı çalışmalar aralıksız sürüyor.