GENEL - 11 Mart 2020 Çarşamba 14:08

İdlib gazisi Gökhan Koçpınar: “Biz yine her zaman hazırız”

A
A
A
İdlib gazisi Gökhan Koçpınar: “Biz yine her zaman hazırız”

Suriye’nin İdlib bölgesinde rejim güçleri tarafından yapılan saldırıda şehit olan askerlerin cenazesini almak için olay yerine giderken gerçekleştirilen ikinci hava saldırısında yaralanarak gazi olan Aksaraylı Uzman Çavuş Gökhan Koçpınar, “Vatanımız, milletimiz var olsun.

Suriye’nin İdlib bölgesinde rejim güçleri tarafından yapılan saldırıda şehit olan askerlerin cenazesini almak için olay yerine giderken gerçekleştirilen ikinci hava saldırısında yaralanarak gazi olan Aksaraylı Uzman Çavuş Gökhan Koçpınar, “Vatanımız, milletimiz var olsun. Biz yine her zaman hazırız” dedi.


Suriye rejimi tarafından 2 Mart tarihinde İdlib bölgesine gerçekleştirilen hava saldırısında 2 asker şehit olmuş, 5 asker de yaralanmıştı. Saldırıda şehit düşen 2 askerin cenazesini almak için olay yerine giderken ikinci bir hava saldırısında yaralanarak gazi olan Aksaraylı Uzman Çavuş Gökhan Koçpınar’ın (30) Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavisi sürüyor. İstanbul 47. Komando Tugay Komutanlığında görevliyken gönüllü olarak Suriye’nin İdlib bölgesine giden 8 yıllık Uzman Çavuş Gökhan Koçpınar, tedavi gördüğü hastanede yaptığı açıklamada, “Çok şükür yani, anlatılacak bir şey yok. Buna şükür. Devletimiz, milletimiz var olsun. Sadece hava saldırısında oldu olay. Kalçam ve bacağımdan yaralandım. Vatanımız, milletimiz var olsun. Biz yine her zaman hazırız. Çok şükür buna” dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Çanakkale Ayvacık’ta şiddetli yağış etkili oldu Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde sağanakyağış hayatı olumsuz etkiledi. Ayvacık ilçesinde 2 gündür etkili olan sağanakhayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Sağanak yağış nedeniyle Ayvacık’ın 3 nolu girişi yolu kapandı,sürücüler su birikintileri nedeniyle trafikte ilerlemekte güçlük çekti. Tarım arazilerisular altında kaldı. Çay ve dere suları yollara taştı. Söğütlü köyü Çayiçi bölgesinde taşan dere suları sebebiyle ağılların ve hayvan damlarına geçiş yolu üzerindeki Çayiçi Köprüsü ulaşıma kapatıldı. İlçede bir kamyonet yağmur sularının birikimi nedeniyle şarampole düştü. Bazı yollarda ulaşımda aksamalar yaşandı. İlçede sağanak yağış etkisini sürdürüyor. Ayvacık Kaymakamlığı yaşanan şiddetli yağışlar sebebiyle açıklamada bulunarak, ‘İlimiz genelinde ve ilçemizde etkili olan yağışlar sebebiyle Ayvacık Barajı’nda doluluk oranı yüzde 96 seviyesine ulaşmış ve kademeli olarak baraj suyu savaklardan tahliye edilmektedir. Tahliye edilen baraj suyu Gemedere ve Tuzla Çayı üzerinden deşarj edilecektir. Muhtemel can ve mal kaybını önlemek adına dere yatağı çevresindeki yerleşimler, hayvan ağıl ve barınakları ile tarlalar için taşkın riski bulunmaktadır. Vatandaşlarımızın dere yataklarından uzak durmaları mal kaybını önleyecek gerekli tedbirleri almaları ve bu konuda ihtiyatlı olunması önemle arz etmektedir’ denildi.