MAGAZİN - 09 Ocak 2016 Cumartesi 16:02

Rtgd Geleneksel ‘Meyda Oscarları Ödülleri' Açıklandı

A
A
A
Rtgd Geleneksel ‘Meyda Oscarları Ödülleri' Açıklandı

Radyo ve Televizyon Gazetecileri Derneği’nin (RTGD) geleneksel ‘Medya Oscarları Ödülleri’ açıklandı.
RTGD Genel Başkanı Deniz Güçer’in gerçekleştirdiği basın açıklamasında, 2015’in en iyileri açıklandı.
Düzenlenecek törenle sahiplerine verilecek ödüller ise şöyle:
“En İyi Dizi: Diriliş(TRT), En İyi Kadın Oyuncu: Elçin Sangu (STAR-Kiralık Aşk), En İyi Erkek Oyuncu: Oktay Kaynarca (ATV-Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz), En İyi Sabah Programı: Günaydın- İrfan Değirmenci- KANAL D, En İyi Reality Programı: Tatlı Sert- Müge Anlı- ATV, En İyi Yarışma Programı: Ben Bilmem Eşim Bilir- İlker Ayrık-KANAL D, En İyi Magazin Programı: HT KULÜP- HT, En İyi Haber Programı Yaz Boz- A HABER, En İyi Ekonomi Programı: Sabah Raporu- BLOOMBERG, En İyi Radyo: NTV RADYO, En İyi Bölge Radyosu: TRT Diyarbakır Radyosu, En İyi Şov Programı: Güldür Güldür- SHOW TV, En İyi Tartışma Programı: Enine Boyuna- HT, En İyi Radyo Yapımcısı: Ayhan Sicimoğlu-JOY FM, En İyi Spor Programı: Beyaz Futbol-BEYAZ TV.”
Jüri Özel Ödüllerine ise Cengiz Polatkan: Faruk Demir ile Yırdun Sesi- KANAL B, Nursal Tekin Özel: TRT Film Projesi -Çırak, En İyi Yerel TV : KANAL URFA’ layık görüldü.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bolu TEM Otoyolu’nun Bolu geçişi Ankara istikametinde 3 tırın yolu kapatması sonucu ulaşım durdu TEM Otoyolu’nun Bolu geçişinde, Ankara istikametinde 3 tırın yolu kapatması sonucu ulaşım bir süre durdu. Karayolları ekiplerinin ters yönden ulaşarak yaptığı müdahale ile trafik akışı kısmen sağlanırken, bölgede uzun araç kuyrukları oluştu. TEM Otoyolu’nun ve D-100 karayolunun Bolu geçişinde yoğun kar yağışı devam ediyor. Kış lastiği veya zincir takmadan yola çıkan araçlar ulaşımın aksamasına neden oldu. TEM otoyolunun Ankara istikametinde Çaydurt bölgesinde 3 şeridi, 3 tırın tedbirsizliği sonucu kapandı. Tırların yolu kapatmasıyla birlikte Ankara istikametinde ulaşım tamamen kesildi ve bölgede kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Ekipler ters şeritten müdahale etti Konuyla ilgili olarak Karayolları Genel Müdürlüğü’nün yaptığı açıklamada, "Anadolu Otoyolu’nun Ankara yönünde, Çaydurt Otoyol Dinlenme Tesisi’nin yaklaşık 1 kilometre gerisinde saat 23.15’te, 3 şeridin tamamında, 3 adet tırın tedbirsizliği sonucu yolu kapatması nedeniyle ulaşım geçici olarak kesintiye uğramıştır. Karayolları ekiplerince ters yönden müdahale edilerek otoyolda trafik akışı kısmen sağlanmış olup, ulaşımın normale dönmesi için çalışmalara devam edilmektedir" denildi. Bolu geçişinde zor anlar Otoyolun Bolu geçişinde yoğunluk ve kış şartları nedeniyle trafik zaman zaman durma noktasına geldi. Güzergah üzerinde yolda kalan tırlar ve otomobiller nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanırken, sürücüler zor anlar yaşadı. Öte yandan D-100 karayolunda da ulaşımda güçlükler yaşandı. Yolda kalan bir tır, Karayolları ekiplerine ait greyderin halatla çekmesi sonucu bulunduğu yerden kurtarıldı. Ekiplerin, TEM Otoyolu’nda ulaşımı normale döndürmek ve yolda kalan araçları kurtarmak için başlattığı çalışmalar aralıksız sürüyor.