GÜNDEM - 03 Aralık 2024 Salı 16:09

İhlas Mağazaları 170’nci şubesiyle büyümeye devam ediyor

A
A
A

İhlas Pazarlama bünyesinde faaliyet gösteren İhlas Mağazaları, Türkiye genelinde büyümeye devam ediyor. Son olarak Ankara Mamak’ta açılan yeni şubesiyle mağaza sayısını 170’e yükselten İhlas Mağazaları, her ihtiyaca uygun geniş bir ürün yelpazesiyle müşterilerine hizmet veriyor.

Türkiye genelinde geniş ürün yelpazesi ve çeşitli ödeme seçenekleriyle hizmet veren İhlas Mağazaları 170’nci şubesini Ankara Mamak’ta hizmete açtı. Mağazanın açılış törenine, İhlas Pazarlama Ankara Bölge Müdürü Erkan Çil, İhlas Medya Ankara Temsilcisi Fevzi Kahraman ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış töreninin ardından İHA mikrofonlarına açıklamalarda bulunan İhlas Pazarlama Ankara Bölge Müdürü Erkan Çil, “Bugün açılışını yaptığımız mağazamızla birlikte ihlas mağazaları tüm Türkiye genelinde 170’nci Ankara’da ise 4 ‘üncü şubesine kavuştu. Vatandaşlarımızın yoğun bir katılımı oldu. Geniş ürün yelpazemiz ve çeşitli ödeme yöntemlerimizle en iyi hizmeti sunmak için buradayız. Herkesi bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

İhlas Mağazaları 170’nci şubesiyle büyümeye devam ediyor

İhlas Medya Ankara Temsilcisi Fevzi Kahraman burada yaptığı konuşmada, “İhlasın faaliyetleri çeşitli sektörlerde başta kitap ve gazete olmak üzere 1952 yılından bu yana devam ediyor. Her işin başı ticaret.

İhlas Mağazaları 170’nci şubesiyle büyümeye devam ediyor

Dolayısıyla ticarette kazanmak ve ilk baştaki davaya hizmet etmek için buranın çok kıymetli ve büyük hizmetleri var. Buraların faaliyetinin büyümesi İhlasın hizmetlerine maddi ve manevi en büyük hizmet olmaktadır” ifadelerini kullandı. Kahraman’ın konuşmasının ardından açılış töreni çerçevesinde dualar eşliğinde kurdele kesimi yapıldı.

İhlas Mağazaları 170’nci şubesiyle büyümeye devam ediyor

Hasan Özkan - Hakan Karaduman

 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Vekili Karadeniz, okuma-yazma kursiyerlerini ağırladı Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Vekili Eray Karadeniz, belediye bünyesinde düzenlenen okuma-yazma eğitimi kursiyerleriyle bir araya geldi. Gaziosmanpaşa Belediyesi Bilgi Evleri tarafından ilçedeki okuryazarlık oranını artırmak ve vatandaşların kişisel gelişime katkı sunmak için düzenlenen okuma-yazma kursları yoğun ilgiyle devam ediyor. Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Vekili Eray Karadeniz, düzenlenen kahvaltılı programda kursiyerlerle bir araya geldi. Su Kemeri Sosyal Tesisi’nde düzenlenen programa, Başkan Vekili Karadeniz’in yanı sıra Gaziosmanpaşa Kaymakamı İskender Yönden, kurumda görev yapan eğitmenler ve 120 kadın kursiyer katıldı. "Emeği, kararlılığı ve güçlü kadını ifade eden bir tabloyu görüyoruz" Programda konuşan Karadeniz, "Bugün, burada sadece bir kurs sürecini değil emeği, kararlılığı ve güçlü kadını ifade eden bir tabloyu bir arada gördüğümüzü ifade etmek isterim. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkemizde okuma-yazma konusunda çok önemli projeler hayata geçirildi. Kurslardan ücretsiz ders kitaplarına, eğitime erişimin kolaylaşmasından yetişkinlere yönelik yaygın eğitim politikalarına kadar bu süreç desteklendi. Kendinize kattıklarınız için, gösterdiğiniz gayret için Gaziosmanpaşa adına sizlere teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun" dedi.