SAĞLIK - 27 Ekim 2023 Cuma 11:14

INVAMED Başkanı Raşit Dinç’ten Cumhuriyet Bayramı mesajı: “Birlikte nice yüz yıllara, güçlü Türkiye”

A
A
A
INVAMED Başkanı Raşit Dinç’ten Cumhuriyet Bayramı mesajı: “Birlikte nice yüz yıllara, güçlü Türkiye”

INVAMED Başkanı Raşit Dinç, Cumhuriyet’in ilanının 100’üncü yılı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.


INVAMED Başkanı Raşit Dinç, “INVAMED ailesi olarak, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. Yıl dönümünü büyük bir coşku, gurur ve minnetle kutlamaktan onur duyuyoruz. Bu özel ve tarihi an, milletimizin birlik, beraberlik ve bağımsızlık uğruna verdiği mücadelenin zaferle taçlandığı, Cumhuriyetimizin kurulduğu günün yıl dönümüdür. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, aziz milletimiz, tarihin akışını değiştiren, emsalsiz bir kurtuluş mücadelesi vermiş, kendi iradesini, kendi geleceğini belirleme hakkını tüm dünyaya ilan etmiştir. Bugün, o kutsal emaneti, aynı azim ve kararlılıkla korumaya ve yüceltmeye devam ediyoruz” dedi.



“Cumhuriyetimizi yaşatmak, değerlerini gelecek nesillere aktarmak bizler için onurlu bir görevdi”


INVAMED Başkanı Raşit Dinç, “Cumhuriyetimizin 100. yılında, bizleri bu günlere taşıyan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu vatan için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Cumhuriyetimizi yaşatmak, değerlerini gelecek nesillere aktarmak bizler için onurlu bir görevdir. Bu anlamlı yıl dönümünde, Cumhuriyetimizin bize kazandırdığı değerleri daha da ileri taşıma, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma sorumluluğumuzun bilinciyle hareket ediyoruz. ‘Üreten Bir Gelecek’ vizyonuyla, sürdürülebilir kalkınmanın anahtarı olan bilim, teknoloji ve inovasyona yatırım yaparak, Türkiye’yi daha müreffeh yarınlara taşıma kararlılığı içindeyiz. Cumhuriyet, bir milletin kendi geleceğini kendi elleriyle şekillendirme iradesinin sembolüdür. INVAMED olarak, Cumhuriyetimizin temel değerleri olan demokrasi, laiklik, sosyal adalet ve hukuk devleti ilkelerine olan bağlılığımız tamdır. Biz, üretimden inovasyona, eğitimden sanata kadar hayatın her alanında, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda, aydınlık Türkiye idealine hizmet etmeye devam edeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılı, aynı zamanda birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştireceğimiz, millet olarak kenetlenerek, ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşıyacağımız yeni bir dönemin başlangıcıdır. Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyet Bayramı’nın 100. yıl dönümünü kutlar, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Cumhuriyetimiz uğruna mücadele eden herkesi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz” açıklamasında bulundu.


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri Kayseri’de 2025 yılında 375 şahsa fuhuştan işlem yapıldı Kayseri’de polis ekipleri tarafından 2025 yılında yapılan çalışmalarda 375 şahsa fuhuştan işlem yapılırken, 2 milyon 47 bin TL idari para cezası uygulandı. Öte yandan yapılan çalışmalarda, ‘fuhuşa teşvik, aracılık veya zorlama’ suçundan 6 masaj salonu mühürlenirken, 683 sosyal medya hesabına erişim engeli getirildi. Edinilen bilgiye göre, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından 2025 yılı içerisinde yapılan çalışmalarda, ‘fuhuşa teşvik, aracılık veya zorlama’ suçundan 21 kez adli işlem yapılırken, adli işlemler neticesinde 33 şahsa şüpheli olarak işlem yapıldı. 375 şahsa fuhuştan idari işlem yapılarak 2 milyon 47 bin 192 TL idari para cezası uygulanarak, 87 ikamet ve oda mühürlendi. Ekipler tarafından ‘kumar oynanması için yer ve imkan sağlama’ suçundan, 41 kumar olayında şüpheli olarak 43 şahsa adli işlem yapılırken, yapılan işlemler neticesinde 1 milyon 507 bin 261 TL idari para cezası uygulandı. Konuyla alakalı 41 yer mühürlendi. Ayrıca ekipler tarafından masaj salonlarına yönelik yapılan denetlemelerde; 67 iş yeri denetlenirken, denetlemede belge eksikliklerinden dolayı 60 masaj salonuna idari işlem uygulandı. 6 masaj salonuna ‘fuhuşa teşvik, aracılık veya zorlama’ suçundan yapılan adli işlemlerde 12 şüpheli şahıs yakalanırken, masaj salonunda tespit edilen 20 yabancı uyruklu şahıs, Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğüne teslim edildi. Denetimlerde 42 masaj salonu mühürlendi. Öte yandan, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 2025 yılında yapılan sanal devriye çalışmalarında müstehcen paylaşımlar yaptığı tespit edilen 683 sosyal medya hesabına erişim engeline getirildi.