SPOR - 28 Aralık 2023 Perşembe 09:43

Sincan Belediyespor U-15 takımı profesyonel grupta şampiyon oldu

A
A
A
Sincan Belediyespor U-15 takımı profesyonel grupta şampiyon oldu

Ankara Sincan Belediyespor U-15 Takımı, profesyonel grupta adını şampiyonluğa yazdırarak kupayı kaldırdı. Büyük bir başarıya imza atan Sincan Belediyesporlu gençler, ilçeyi Türkiye şampiyonasında temsil edecek.


Sincan Belediyespor altyapı takımları başarıdan başarıya koşuyor. 2022-2023 sezonunu şampiyon kapatan Sincan Belediyespor U-15 Takımı yeni sezonda da başarıya koşmayı hedefliyor. Büyük bir başarıya imza atan Sincan Belediyesporlu gençler, ilçeyi Türkiye şampiyonasında temsil edecek.



16 maçta 13 galibiyet


U-15 Takımı başarılarına bir yenisini ekledi. A ligi profesyonel grupta Hacettepe 1945, Ankara Demirspor, Ankara Spor ve son maçında Keçiören Bağlumspor’u 9-1 yenerek tarih yazan sporcular, 16 maçta 13 galibiyet alarak şampiyon oldu.


Kupasını Futbol İl Temsilcisi Ercan Tecimer’den alarak büyük heyecan yaşayan genç sporcular, Sincan’ı Türkiye Şampiyonası’nda temsil etme hakkını kazandı.


Ankara ekibi desteklerinden dolayı Sincan Belediyespor Kulüp Başkanı Süleyman Tarman ve Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’a teşekkür etti.



Sincan Belediyespor U-15 takımı profesyonel grupta şampiyon oldu

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Thomas Reis: "Takımımın performansı sebebiyle hayal kırıklığı yaşıyorum" SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis,Mainz 05 maçının ardından takımının performansı nedeniyle hayal kırıklığı yaşadığını söyledi. UEFA Konferans Ligi 6. hafta maçında deplasmanda Almanya temsilcisi Mainz ile karşılaşan Samsunspor sahadan 2-0 mağlup ayrılarak ilk 8’e adını yazdıramadı. 12. sırada lig aşamasını tamamlayan kırmızı-beyazlılarda Alman Teknik Direktör Thomas Reis, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında mücadeleyi değerlendirdi. "Takımımın performansı sebebiyle hayal kırıklığı yaşıyorum" Futbolcularının gösterdiği performanstan memnun olmadığını dile getiren Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, "Açıkçası bir sonraki karşılaşmayla alakalı çok bir şey söylemek istemiyorum. Bugünkü göstermiş olduğumuz performans sebebiyle hayal kırıklığı yaşıyorum. Mainz’e baktığımızda bugün galip gelmeyi hak ettiler. Çünkü biz ikili mücadelelerde o agresifliği gösteremedik ve ikinci topları da onlar kazandı, bizler kaybettik. Emre Kılınç ile yakalamış olduğumuz çok net bir pozisyon vardı. O pozisyonu golle sonuçlandırabilmiş olsaydık normalde 1-0 öne geçen taraf olacaktık ve belki de şu an farklı şeyler konuşuyor olurduk. Göstermiş olduğumuz performanslar ötürü üzgünüz" dedi. Dar bir kadro ile mücadele ettiklerini ve sakatlıktan dönen Ntcham’ın tekrar sakatlanmasının kendilerini üzdüğünü ifade eden Reis, "Olivier Ntcham’ın bir kas sakatlığı oldu. Arka adalesinden sakatlandı Tabi bu bizim adımıza iyi olmadı. Zaten çok eksikle devam etmek zorunda olduğumuz bir dönemde bunun gerçekleşmiş olması bizi üzdü. Maçta da belli oldu. Takımın bir yorgunluğu da var. Birçok eksiğimiz olması sebebiyle genç oyunculara da şans vermeye çalışıyoruz. Ama tabi bu durum onlar için de zor olabiliyor. Çünkü sonradan oyuna girmek her oyuncu için zor olduğu gibi genç oyuncular için de zor oluyor. Bir şekilde yolumuza devam etmemiz gerekiyor. Sonuçta çok kısa bir süre sonra Pazar günü oynamamız gereken bir karşılaşma var. Daha sonrasında yine kısa bir aradan sonra oynamamız gereken bir kupa karşılaşması var. Umarım sakat oyuncularımız en kısa sürede tekrardan bize katılırlar. Açıkçası bu durum bizim adımıza zor bir dönem. Var olan sakatlıklar sebebiyle zoe bir süreçten geçiyoruz ama bir şekilde yolumuza devam etmek zorundayız" diye konuştu.