YEREL HABERLER - 15 Mart 2012 Perşembe 11:23

ATSO BAŞKANI BUDAK’TAN ANTALYASPOR İÇİN DAYANIŞMA ÇAĞRISI

A
A
A
ATSO BAŞKANI BUDAK’TAN ANTALYASPOR İÇİN DAYANIŞMA ÇAĞRISI

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Osman Budak, Antalya’nın en büyük markalarından birisi olarak nitelendirdiği Antalyaspor için tüm Antalyalıları takımlarına destek olmaya çağırdı.
ATSO Başkanı Çetin Osman Budak yaptığı açıklamada, “Bilindiği gibi, Antalyaspor zor bir sezon geçirmiştir. Antalya gibi dünya çapında marka bir kentin en büyük markalarından birisi olan Antalyaspor’un yeri şüphesiz ki ‘Süper Lig’dir. Ancak takımımızın önümüzdeki dönemde mücadelesine Süper Lig’de devam etmesi ve bizleri başarıları ile gururlandırması için bu zor günlerinde Antalya halkının takımına sahip çıkması gerekmektedir” dedi.
Mardan stadyumuna ulaşım zorluğunun neden olduğu seyirci azlığının kulübü olumsuz etkileyen önemli bir faktör olduğunu kaydeden Budak, “Gelinen bu kritik aşamada ulaşım sıkıntısı nedeniyle kulübümüzün maçlarını az seyirci ile oynamasına ve düşük motivasyon nedeniyle kayıplar yaşamasına razı olamayız. Hâlihazırda birçok kurumumuz maç için Mardan Stadyumuna otobüs seferleri düzenleme organizasyonu içerisindeler. Çalışmalar tamamlandığında seferlere ilişkin yer ve saat bilgileri kamuoyuna duyurulacaktır. Binlerce futbol takımının kamp yaptığı, futbol turizminin merkezi olan Antalya’nın futbol kulübünün önümüzdeki maçlarda başarılı olması ve Süper Ligde devam etmesi gereklidir. Antalyaspor demek Antalya demektir. Antalyaspor’un başarısı Antalya’nın başarısıdır” diye konuştu.
Seyirci desteğinin takımın motivasyonu ve başarısı için gerekli olduğunu hatırlatan Budak, ATSO olarak tüm üyelerine ve Antalyalılara çağrı yaparak, Eskişehirspor maçının şölene çevrilmesi gerektiğini söyledi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir