SPOR - 02 Şubat 2024 Cuma 15:22

Alanya’da sağlıkçılar voleybol turnuvasında buluştu

A
A
A
Alanya’da sağlıkçılar voleybol turnuvasında buluştu

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği tarafından düzenlenen kadınlar arası voleybol turnuvası açılış maçı ile başladı.


Klinikler arası düzenlenen voleybol turnuvasında 5 takım mücadele etti. Kıyasıya mücadelenin olduğu grup müsabakalarının ardından yarı final ve final maçı sonrasında turnuvanın kazananı 18 Şubat 2024 tarihinde belli olacak. Düzenlenen organizasyonun açılış konuşmasını yapan Doç. Dr. Güler, ”Sağlık çalışanlarımızın iş stresini azaltmak hem de iş dışındaki sosyal iletişimlerinin güçlenmesine katkı sağlamak, birlik ve beraberlik duygularının güçlendirilmesi amacıyla böyle bir organizasyon düzenlemek istedik. Sağlık çalışanlarımızı desteklemeye bu tür organizasyonlar ile onlara moral vermeye ve yanlarında olmaya devam edeceğiz. Turnuvaya katılan tüm takımlara şimdiden başarılar diliyorum. İfadesini kullandı.


Başhekim Doç. Dr. Yılmaz Güler, saha dışında da sağlık çalışanlarını desteklemeye devam etti.



Alanya’da sağlıkçılar voleybol turnuvasında buluştu

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bolu TEM Otoyolu’nun Bolu geçişi Ankara istikametinde 3 tırın yolu kapatması sonucu ulaşım durdu TEM Otoyolu’nun Bolu geçişinde, Ankara istikametinde 3 tırın yolu kapatması sonucu ulaşım bir süre durdu. Karayolları ekiplerinin ters yönden ulaşarak yaptığı müdahale ile trafik akışı kısmen sağlanırken, bölgede uzun araç kuyrukları oluştu. TEM Otoyolu’nun ve D-100 karayolunun Bolu geçişinde yoğun kar yağışı devam ediyor. Kış lastiği veya zincir takmadan yola çıkan araçlar ulaşımın aksamasına neden oldu. TEM otoyolunun Ankara istikametinde Çaydurt bölgesinde 3 şeridi, 3 tırın tedbirsizliği sonucu kapandı. Tırların yolu kapatmasıyla birlikte Ankara istikametinde ulaşım tamamen kesildi ve bölgede kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Ekipler ters şeritten müdahale etti Konuyla ilgili olarak Karayolları Genel Müdürlüğü’nün yaptığı açıklamada, "Anadolu Otoyolu’nun Ankara yönünde, Çaydurt Otoyol Dinlenme Tesisi’nin yaklaşık 1 kilometre gerisinde saat 23.15’te, 3 şeridin tamamında, 3 adet tırın tedbirsizliği sonucu yolu kapatması nedeniyle ulaşım geçici olarak kesintiye uğramıştır. Karayolları ekiplerince ters yönden müdahale edilerek otoyolda trafik akışı kısmen sağlanmış olup, ulaşımın normale dönmesi için çalışmalara devam edilmektedir" denildi. Bolu geçişinde zor anlar Otoyolun Bolu geçişinde yoğunluk ve kış şartları nedeniyle trafik zaman zaman durma noktasına geldi. Güzergah üzerinde yolda kalan tırlar ve otomobiller nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanırken, sürücüler zor anlar yaşadı. Öte yandan D-100 karayolunda da ulaşımda güçlükler yaşandı. Yolda kalan bir tır, Karayolları ekiplerine ait greyderin halatla çekmesi sonucu bulunduğu yerden kurtarıldı. Ekiplerin, TEM Otoyolu’nda ulaşımı normale döndürmek ve yolda kalan araçları kurtarmak için başlattığı çalışmalar aralıksız sürüyor.