SPOR - 31 Ağustos 2025 Pazar 00:57

Emre Belözoğlu: "Sorumluluk benim"

A
A
A
Emre Belözoğlu: "Sorumluluk benim"

Antalyaspor Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Fatih Karagümrük maçının ardından yaptığı açıklamada, "Bütün hafta boyunca çalıştığımızın karşılığını almadığımız bir maç olması itibariyle üzgünüm. Sorumluluğu bu anlamda oyuncularımdan daha çok alması gereken kişinin de ben olduğumu söylemem gerekiyor" dedi.


Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında Antalyaspor, sahasında Fatih Karagümrük’e 2-1 mağlup oldu. Mücadelenin ardından basın toplantısında açıklamalarda bulunan Antalyaspor Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, sözlerine 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlayarak başladı. Takımının performansından memnun olmadığını vurgulayan Belözoğlu, "Sahaya iyi başlayan, baskıları doğru yapan bir Antalyaspor vardı ama sonrasında oyunun 55 dakikasında tamamen rakibin üstünlüğü vardı. Bütün hafta boyunca çalıştığımızın karşılığını almadığımız bir maç olması itibarıyla üzgünüm. Sorumluluğu bu anlamda oyuncularımdan daha çok alması gereken kişinin de ben olduğumu söylemem gerekiyor" dedi.


Son vuruşlarda etkisiz kaldıklarını dile getiren Belözoğlu, "Özellikle öne geçtiğimiz bölümde pozisyonları değerlendiremedik. Bu biraz bireysel oyuncu profiliyle de alakalı bir durum. Yeni kurulmuş bir takımız, oyuncular birbiriyle yeni oynamaya başladı. Bu sancıları yaşıyoruz. Elbette çalışmamız gereken yerler var" diye konuştu.



"Özgüvenli bir oyun istiyorum"


Oyuncularından özgüvenli bir oyun beklediğini belirten genç teknik adam, "Biz topa sahip olma konusunda oyuna müdahale ettik. Benim için üzüntü verici tarafı, ben özgüvenli bir oyun istiyorum. Yani ben oyuncularımdan da özgüven bekliyorum. Aslında birçok teknik adamın kendi metotları var, taktikleri var. Birbirimizden ayıran mutlaka özelliklerimiz vardır. Takımının bu kadar topa sahip olmadığı, hareketsiz kalması ya da ben onlara bir pozisyon göstermeden ki bizim elimizde yetenekli oyuncularımız var. Oyunu kırabilecek, rakibi kırabilecek derecede bence yetenekli oyuncularımız var. Onların performansını arttırma işi birazcık benim görevim. Bunda ben eksik kalmış olabilirim. Ama bugün sanki Trabzon maçı kadar değil, siyahla beyaz kadar. Bence gole kadar diyebiliriz. Golden sonra 60 dakika. Bence hiç istenilen görüntüler yoktu. Ama 50-55 dakikalık periyotta yeni bir takım olmasına rağmen, çok genç oyuncular olmasına rağmen bence Karagümrük bizden daha iyi bir görüntü verdi" ifadelerini kullandı.



"Milli arayı fırsata çevireceğiz"


Takımın iyi bir kadro olduğuna inandığını söyleyen Belözoğlu, "Sezona iki galibiyetle başladık. Ayaklarımızın yere basması lazım. Bugün işler iyi gitmedi ama milli arayı fırsata çevirmemiz gerekiyor. Hem bireysel hem takım olarak gelişmeye ihtiyacımız var. Birlikte oynayarak, birlikte gelişeceğiz" şeklinde konuştu.


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aydın Başkan Çerçioğlu: "Ekiplerimiz bayram boyunca sahada çalışmalarını sürdürüyor" Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu öncülüğünde çalışmalarını sürdüren Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı boyunca kent genelinde hayata geçirdiği hizmetlerini aralıksız sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında ekipler, 17 ilçede gece gündüz görev yapıyor. Bayram döneminde yoğun ziyaretçi ağırlayan turizm kentleri Kuşadası ve Didim’de de çalışmalar hızla devam ediyor. Yerli ve yabancı on binlerce misafirin ziyaret ettiği ilçelerde Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri; cadde, bulvar, meydan ve sahil bölgelerinde kapsamlı temizlik, bakım ve düzenleme çalışmaları gerçekleştiriyor. Akbük, Altınkum, Davutlar, Güzelçamlı ve Sevgi Yolu başta olmak üzere yoğunluğun yaşandığı bölgelerde ekipler sahada çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında kent genelinde detaylı temizlik ve bakım çalışmaları yapılırken, Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri de yeşil alanlarda peyzaj çalışmalarına devam ediyor. Vatandaşların ve misafirlerin bayramı huzurlu bir şekilde geçirebilmesi için Büyükşehir Belediyesi, tüm birimleriyle sahada bulunuyor. Bayram boyunca çalışmaların devam edeceğini belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı en güzel şekilde geçirebilmesi için ekiplerimiz 17 ilçemizin tamamında çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle bayram döneminde yoğunluk yaşanan Kuşadası ve Didim’de de çalışmalarımız hızla devam ediyor. Aydınımıza gelen tüm misafirlerimizin ve hemşehrilerimizin yanındayız. Tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı bir kez daha kutluyorum. Hizmetle büyüyen Aydın" ifadelerini kullandı. Vatandaşlar, çalışmalardan memnuniyet duyduklarını belirterek Başkan Çerçioğlu’na teşekkür etti.
Manisa Salihli Kaymakamı Güldoğan’dan şehit ailesine bayram ziyareti Manisa’nın Salihli Kaymakamı Ali Güldoğan, Kurban Bayramı dolayısıyla şehit ailesi, gazi ve ilçe protokolü ile birlikte çeşitli kurumlara ziyaretlerde bulundu. Bayram programı kapsamında ilk olarak Şehit Piyade Asteğmen Hakan Bozkurt’un ailesini ziyaret eden Kaymakam Güldoğan, şehit ailesiyle bir araya gelmenin önemine dikkat çekerek, "Aziz şehitlerimizin emaneti olan ailelerimizin her zaman yanındayız" ifadelerini kullandı. Şehidi rahmet ve minnetle anan Güldoğan, aileye sağlıklı ve huzurlu bir bayram temennisinde bulundu. Program kapsamında Gazi Erdoğan Orak ve ailesini de ziyaret eden Kaymakam Güldoğan, gazilerin milletin gönlünde müstesna bir yere sahip olduğunu belirterek devletin her zaman gazilerin yanında olduğunu vurguladı. Gazi Orak ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Kaymakam Güldoğan, ayrıca Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği önünde gerçekleştirilen trafik uygulamasına katılarak sürücülerle bir araya geldi. Vatandaşlara trafik kurallarına uyulması, hız limitlerine dikkat edilmesi ve emniyet kemeri kullanımının ihmal edilmemesi yönünde uyarılarda bulunan Güldoğan bayram yolculuklarının güvenli geçmesi temennisinde bulundu. Trafik tedbirlerini yerinde inceleyen Kaymakam Güldoğan, görevli personelin de bayramını tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. İlçe protokolü ile birlikte Salihli İtfaiye Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü Huzurevi ve Salihli Devlet Hastanesi’ni de ziyaret eden Güldoğan, personelin ve hastaların bayramını kutladı.