ÇEVRE - 04 Ekim 2023 Çarşamba 16:22

Gazipaşa’da orman personeline eğitim verildi

A
A
A
Gazipaşa’da orman personeline eğitim verildi

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde, Antalya Orman Bölge Müdürü Vedat Dikici’nin katılımıyla Gazipaşa ve Alanya Orman İşletme Müdürlüğü personeline eğitim verildi.


Gazipaşa ve Alanya Orman İşletme Müdürlüğü personeline ağaçların damgası, kesimi, boylama, nakliyesi ve iş güvenliği eğitimi verildi. Antalya Orman Bölge Müdürü Vedat Dikici, Antalya Orman Bölge Müdür Yardımcısı Şükrü Akın Ünler’in katılımıyla düzenlenen eğitimlere, İşletme Pazarlama Şube Müdürü Tuncer Yalçın, Gazipaşa Orman İşletme Müdürü Engin Atlı, Alanya Orman İşletme Müdürü Yücel Sönmez, bölge şefleri, orman mühendisleri, orman muhafaza memurları ve orman işçileri katıldı. Demirli Çeşme Orman Deposu yakınlarındaki ormanlık alanda yapılan eğitimlerde, ağaç damgalama işlemi, ağaç kesimleri, boylama ve nakliye konularında personellere bilgi aktarıldı. Orman işlerinde meydana gelebilecek iş kazalarına karşı iş güvenliğinin önemine dikkat çekilen eğitimlerde, eğitime katılan personele meydana gelebilecek iş kazaları, iş kazalarına müdahale ve iş kazalarında yapılması gereken hususlar anlatıldı.


Verilen eğitimlerin ardından Gazipaşa Orman İşletme Müdürlüğü’nü ziyaret eden, Antalya Orman Bölge Müdürü Vedat Dikici, kurum çalışmaları ve personel hakkında Gazipaşa Orman İşletme Müdürü Engin Atlı bilgiler aldı.



Gazipaşa’da orman personeline eğitim verildi

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Denizli Denizli Acil Durum Hastanesinde son hazırlıklar tamamlanıyor Denizli’de inşaat çalışmaları tamamlanan 500 Yataklı Acil Durum Hastanesi’nde ameliyathane, poliklinik ve servis odalarındaki tıbbi malzemelerin yerleştirilme çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor. Modern yapısı ve ileri teknoloji tıbbi cihazlarla Denizli’de sağlık hizmetlerinin sunumunda önemli bir yeri olacak olan, 47 bin metrekare kapalı alana sahip 104 yoğun bakım yatağı ile birlikte toplam 500 yatak kapasitesine sahip Acil Durum Hastanesi’nde; 106 poliklinik, 14 ameliyathane, anjiyografi ünitesi, MR, BT, mamografi, röntgen, USG ve kemik dansitometri gibi ileri teknoloji tıbbi cihazlarımız bulunuyor. Hastanede son teknolojik tıbbi cihazlarla donatılan ameliyathaneler, ferah ve geniş poliklinik alanları, hasta ve yakınlarının konforu düşünülerek tasarlanan servis odalarında da hummalı çalışmalar devam ediyor. Birimlerde kapsamlı temizlik ve dezenfeksiyon işlemleri devam ederken, bir yandan da tıbbi cihazların kurulumu yapılıyor. Poliklinik ve servis odalarında hasta yatağı, televizyon, buzdolabı gibi araç ve gereçler yerleştiriliyor. Hastanede yürütülen son çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk Acil Durum Hastanesi’nin Denizli için önemli bir sağlık yatırımı olduğunu vurgulayarak, hastanedeki mefruşat yerleşimi ve cihaz kurulumlarının büyük bir hızla devam ettiğini söyledi. Son hazırlıkların tamamlandığını ifade eden İl Sağlık Müdürü Öztürk, "Ameliyathanelerimizden polikliniklerimize kadar hastanemiz en güncel standartlara uygun şekilde donatılıyor. Ekiplerimiz gece gündüz hastanemizi Denizli halkımızın hizmetine sunmak için çalışıyor. Yakın zamanda hastanemizin kapılarını vatandaşlarımıza açacağız" dedi.