ASAYİŞ - 02 Eylül 2025 Salı 09:55

Kaza yapan otomobil refüje çıkarak durabildi

A
A
A

Manavgat’ta kavşak sisteminde kapalı kasa kamyonetin çarptığı otomobil refüje çıkarak durabildi. Kazada şans eseri yaralanan olmadı.

Manavgat’ta kavşak sisteminde kapalı kasa kamyonetin çarptığı otomobil refüje çıkarak durabildi. Kazada şans eseri yaralanan olmadı.

 

 

Kaza; Manavgat ilçesi Sorgun Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kavşak sisteminde Sorgun Bulvarı’na dönmekte olan Bahri G.’nin kullandığı 07 BOB 374 plakalı kapalı kasa kamyonet, Sorgun Bulvarı’nda üzerinde seyir halindeki Sıtkı D.’nin kullandığı 31 GS 732 plakalı otomobile arka sol tekerinden çarptı. Kazada, çarpmanın etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil sürücüsü kavşak sisteminde bulunan refüje çıkarak durabildi. Güvenlik kamerasına saniye saniyesine yansıyan kazada şans eseri yaralanan olmadı.



Kaza yapan otomobil refüje çıkarak durabildi

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri Kurşunlanan evde anne-oğul yaralandı Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde iddiaya göre alacak verecek meselesi yüzünden aralarında husumet bulunan 2 aile arasında çıkan kavgada 2 ikamet kurşunlandı. Kurşunlanan ikametin birinde anne ve oğlu saçmaların isabet etmesi sonucu yaralandı. Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Battalgazi Mahallesi Derinçay Sokak’ta meydana gelen olayda, iddiaya göre daha önceden aralarında alacak verecek meselesi yüzünden husumet bulunan 2 aile arasında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından E.U. ve D.U. tüfekle anne N.E. ve oğlu İ.E.’nin yaşadığı ikamete ateş açtı. Olayda, N.E. ve İ.E. saçmaların isabet etmesi sonucu yaralanırken, ihbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri de anne ve oğlunu olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda şüpheliler E.U. ve D.U. yakalanırken, aynı saatler içerisinde olayla bağlantılı olduğu düşünülen bir kurşunlama olayı daha gerçekleşti. Yine Battalgazi Mahallesi’nde bulunan Nazır Geçidi Sokak üzerinde kimliği belirsiz şahıslar tarafından bir ikamete ateş açıldı. Kurşunlar ikamete isabet ederken, olayda yaralanan olmadı. Polis ekipleri ikinci kez gerçekleşen kurşunlama olayının şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. , Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.