YEREL HABERLER - 25 Haziran 2014 Çarşamba 16:27

Bigadiç'te Hakim Ve Savcılara Veda Yemeği

A
A
A
Bigadiç'te Hakim Ve Savcılara Veda Yemeği

HSYK'nın atama kararı ile Bigadiç ilçesinden tayini çıkan hakim ve savcılar için veda yemeği düzenlendi.
Bigadiç'de görev yapan ve HSYK kararnamesi ile tayinleri çıkan Cumhuriyet Savcıları Bilal Alçiçek ,Mehmet Sel; Hakimler Mehtap Alçiçek ve Ahmet Salih Başpınar için veda yemeği düzenlendi. Bigadiç Cumhuriyet Savcısı Müslüm Erboğa, İlçe seçim müdürü Bahattin Güngören ve Adliye çalışanlarının katıldığı veda yemeği Eti Maden İşletmeleri sosyal tesislerinde düzenlendi. Bigadiç Kaymakamı Barış Aktan,Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, Bigadiç Cumhuriyet Savcısı Müslüm Erboğa, Balıkesir Cumhuriyet Savcısı İsmail Özsoy, Sındırgı Cumhuriyet Savcıları İlyas Erbay ve İbrahim Aydın, Sındırgı Hakimleri Hakan Erdoğan, İlçe Emniyet Müdürü Kemal Hiçyılmaz, İlçe Jandarma Komutan Yüzbaşı Mehmethan Doğan, İlçe Eti Maden İşletmeleri Müdürü Bilal Ambar, Bigadiç Barosu Avukatları daire amirleri ve Bigadiç Adliyesi personeli katıldı. Veda yemeğinde konuşan Bigadiç Kaymakamı Barış Aktan, savcı ve hakimelere yen igörev yerlerinde başarılar diledi. Tayini Fethiye'ye çıkan Bilal Balçiçek ise gecede "Biz buraya çalışmak için geldik. İşimizin belki bazı hassasiyetleri vardı ve bu hassasiyetler nedeniyle fazla kesimlere açılmadık ama arkadaşlıklar dostluklar edindik. Şuan kalabalıktan net olarak görüyorum. Bizler vefalı İnsanlarız öyle düşünüyoruz inşallah tekrar yeniden görüşeceğiz" dedi.
Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, "Bugün bir veda yemeği için buradayız sevdiklerimizi uğurlayacağız. Güzel günler geçirdik Allah razı olsun hepinizden. Bigadiç’e emekleriniz çok oldu. Sizleri hep minnetle şükranla hatırlayacağız. Bizler Bigadiçliler olarak sizleri özleyeceğiz ve her zaman hatırlayacağız. Çok değerli savcı ve hakimlerimize ömür boyu mutluluklar ve başarılar diliyorum" dedi.
Yemekte tayin olan savcı ve hakimlere plaket ve çeşitli hediyeler verildi.
Bigadiç Cumhuriyet Savcısı Bilal Balçiçek ve Bigadiç Hakimi Mehtap Alçiçek'in yeni görev yeri Fethiye, Bigadiç Hakimi Ahmet Salih Başpınar'ın yeni görev yeri Mersin'in Erdemli ilçesi ve Bigadiç Cumhuriyet Savcısı Mehmet Sel'in yeni görev yeri ise Bursa'nın İnegöl ilçesi olarak belirlendi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bolu TEM Otoyolu’nun Bolu geçişi Ankara istikametinde 3 tırın yolu kapatması sonucu ulaşım durdu TEM Otoyolu’nun Bolu geçişinde, Ankara istikametinde 3 tırın yolu kapatması sonucu ulaşım bir süre durdu. Karayolları ekiplerinin ters yönden ulaşarak yaptığı müdahale ile trafik akışı kısmen sağlanırken, bölgede uzun araç kuyrukları oluştu. TEM Otoyolu’nun ve D-100 karayolunun Bolu geçişinde yoğun kar yağışı devam ediyor. Kış lastiği veya zincir takmadan yola çıkan araçlar ulaşımın aksamasına neden oldu. TEM otoyolunun Ankara istikametinde Çaydurt bölgesinde 3 şeridi, 3 tırın tedbirsizliği sonucu kapandı. Tırların yolu kapatmasıyla birlikte Ankara istikametinde ulaşım tamamen kesildi ve bölgede kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Ekipler ters şeritten müdahale etti Konuyla ilgili olarak Karayolları Genel Müdürlüğü’nün yaptığı açıklamada, "Anadolu Otoyolu’nun Ankara yönünde, Çaydurt Otoyol Dinlenme Tesisi’nin yaklaşık 1 kilometre gerisinde saat 23.15’te, 3 şeridin tamamında, 3 adet tırın tedbirsizliği sonucu yolu kapatması nedeniyle ulaşım geçici olarak kesintiye uğramıştır. Karayolları ekiplerince ters yönden müdahale edilerek otoyolda trafik akışı kısmen sağlanmış olup, ulaşımın normale dönmesi için çalışmalara devam edilmektedir" denildi. Bolu geçişinde zor anlar Otoyolun Bolu geçişinde yoğunluk ve kış şartları nedeniyle trafik zaman zaman durma noktasına geldi. Güzergah üzerinde yolda kalan tırlar ve otomobiller nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanırken, sürücüler zor anlar yaşadı. Öte yandan D-100 karayolunda da ulaşımda güçlükler yaşandı. Yolda kalan bir tır, Karayolları ekiplerine ait greyderin halatla çekmesi sonucu bulunduğu yerden kurtarıldı. Ekiplerin, TEM Otoyolu’nda ulaşımı normale döndürmek ve yolda kalan araçları kurtarmak için başlattığı çalışmalar aralıksız sürüyor.