GENEL - 17 Haziran 2020 Çarşamba 08:38

Doğal taş fabrikası yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi

A
A
A
Doğal taş fabrikası yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi

Doğal Taş Fabrikası’nda mali durum ve pazarlama çalışmaları değerlendirildi.

Doğal Taş Fabrikası’nda mali durum ve pazarlama çalışmaları değerlendirildi.


Fabrikanın Organize Sanayi Bölgesi’ndeki yerleşkesinde düzenlenen mali durum değerlendirme toplantısına Vali Cüneyt Epcim, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Ağın, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Seyhan ile Doğal Taş Fabrikası Genel Müdürü Murat Türkoğlu katıldı.


Vali Epcim, toplantıda 2017 yılında kurulan Doğal Taş Fabrikası’nın Kovid-19 sürecine rağmen üretime devam ettiğini belirtti. Yurt içi ve yurt dışı birçok noktaya Bayburt’tan taş ihracatı yapıldığına dikkat çeken Vali Epcim, başarılı mali politika, stratejik planlama ve kaliteli üretimin sürecin en az hasarla atlatılmasına imkân tanıdığını belirtti.


Vali Epcim, Doğal Taş Fabrikası’nın bu doğrultuda marka değer oluşturma gayretlerine önemli katkı sağladığına dikkat çekerek personele çalışmalarında başarılar diledi.


Vali Epcim’in ardından yönetim kurulu üyeleri görüş ve önerilerini paylaştı.


Genel Müdür Türkoğlu’nun üretim ve pazarlama faaliyetleri başta olmak üzere mali tablolara ilişkin sunumu sonrasında toplantı sona erdi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Eczacıbaşı Yıldız Kız Takımı Türkiye şampiyonu oldu 2023-2024 Sezonu Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası için Kocaeli’nde mücadele eden İstanbul şampiyonu Eczacıbaşı Yıldız Kızlar, grup etabından finale kadar bütün maçlarını puan vermeden kazanarak geldi. Finalde rakibi V.Bank’ı 25-13, 27-25 ve 25-19’luk skorlarla 3-0 mağlup ederek namağlup şampiyonluğunu ilan etti. Karşılaşmanın başından sonuna kadar etkili servisleriyle dikkat çeken turuncu-beyazlılar, hem defanstaki hem de hücumdaki etkili oyunuyla maç boyuncu üstün performans sergiledi. Aldıkları 18 sayıyla 2008 doğumlu Megi Bislimi ve 2007 doğumlu Eslem Yılmaz karşılaşmanın en skorer isimleri oldu. Öte yandan takım kaptanı Ece Esepaşa, etkili defans ve servis karşılamasıyla ve pasör Irmak Nil Akpınar maç boyunca akıl dolu pas dağılımıyla galibiyetin kazanılmasında önemli rol oynadı. Turuncu-beyazılar, maç boyunca 19 servis ve 3 blok sayısı elde etti. Karşılaşma sonrası Barış Özdemir, “İki senedir çalıştığımız ekiple Türkiye şampiyonluğu elde ettiğimiz için çok mutluyuz. Ekibimizle aynı zamanda Megi ve Eslem olmadan ikincilik maçlarına çıktık. İki smaçörümüzün eklenmesiyle bu turnuvada daha iyi işler yapacağımızı biliyorduk. Bütün sene boyunca çok iyi çalışan kızlarımızı tebrik ederim. Final etabında çok iyi bir iş ortaya koydular. Set vermeden Türkiye şampiyonu olmak bizim için ayrı bir mutluluk. Umarım ki bundan sonra nice şampiyonluklara imza atacağız" ifadelerini kullandı. Bahadır Bircan ise, “Çok mutluyum. Bütün bir yıl boyunca bunun için çalıştık. Yaptığımız antrenmanlar ve maçlarla hak ettiğimiz sonucu aldık. Umarım birlikte nice şampiyonluklara imza atacağız" dedi. Salon: Kocaeli Şampiyon Hasan Gemici Eczacıbaşı: Irmak, Megi, Eylül Naz, Defne, Eslem, Mina, Ece (L), Derin, Kübra, Zeynep V.Bank: Duru, Aylin, Güz, Ceylin, Ceyda, Begüm, Melike Naz (L), Melis Nida (L), Melis, Zeynep, Ajsa, İrem, Zeynep Setler: 25-13, 27-25, 25-19 Süre: 81 dakika (22, 33, 26)
Ankara Türkiye’den Afganistan’a yardım eli Türkiye, sel felaketleriyle mücadele eden Afganistan’a 20. İyilik Treni ile 619 ton insani yardım malzemesi gönderiyor. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) koordinasyonunda sivil toplum kuruluşlarının katkılarıyla hazırlanan 20. İyilik Treni, 21 Mayıs günü Tarihi Ankara Garı’ndan Afganistan’a hareket edecek. Afganistan’ın kuzey ve orta kesimlerinde 10 Mayıs 2024’te başlayan şiddetli sağanak yağışlar sonucu yaşanan sel felaketlerinde en az 300 kişi hayatını kaybederken, yüzlerce kişinin de kayıp olduğu ifade edildi. Türkiye, AFAD koordinasyonunda kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarının desteğiyle bugüne kadar Afganistan’a havayolu aracılığıyla 7 ton sağlık malzemesi, 2 bin adet battaniye ve bin adet gıda kolisinden oluşan 22 ton insani yardım malzemesi sevk etti. 43 vagon ile 619 ton yardım malzemesi gönderilecek AFAD ve 17 sivil toplum kuruluşunun katkılarıyla hazırlanan 600 çadır ile gıda, hijyen, temizlik malzemeleri, yatak ve battaniyeden oluşan toplam 619 ton insani yardım malzemesi daha 20. İyilik Treni ile 21 Mayıs tarihinde Tarihi Ankara Garı’ndan yola çıkacak. 43 vagon ile taşınacak 619 tonluk yardım malzemesi 15-20 gün içerisinde Afganistan’a ulaşacak. Afganistan’da 2022’de yaşanan iç karışıklıklar ve geçtiğimiz yıl meydana gelen depremlerde yaşanan insani kririzin ardından Türkiye, 19 İyilik Treni ile toplamda 8 bin 241 ton insani yardım malzemesi göndererek Afganistan’a yardım elini uzatmıştı.
Çorum Trendyol 1. Lig: Çorum FK: 1 - Bodrum FK: 1 Trendyol 1. Lig Play-Off yarı final ilk maçında Çorum FK, sahasında karşılaştığı Bodrum FK ile 1-1 berabere kaldı. Maçtan dakikalar 2. dakikada organize gelişen Bodrum FK atağında ceza yayı üzerinde Ali Aytekin’in pasında sol çaprazda Samet Yalçın kaleci Hasan Hüseyin ile karşı karşıya kaldı. Samet’in uzak köşeye vuruşunda top direğin dibinden auta gitti. 5. dakikada sağ kanattan Keremin ortasında savunmadan seken topla sol kanatta buluşan Ahmet İlhan altıpasa havadan gönderdi. Atakan Akkaynak’ın vuruşunda top yandan auta çıktı. 37. dakikada sol kanattan Geraldo’nun ortasında arka direkte Thomas Verheydt kafayı vururken kaleci Sousa ayakları ile topu çeldi. Thomas’ın ikinci vuruşunda çizgi üzerinden Sousa’nın çıkardığı topu savunma uzaklaştırdı. 47. dakikada sağ kanattan hızlı kullanılan taç atışında Gökdeniz Bayrakdar pasını Samet Yalçın’a aktardı. Ceza sahasında topu kontrol eden Samet, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda düzgün vuruşla topu ağlara gönderdi. 0-1 56. dakikada Kerem’in kaptırdığı topla sol kanattan Gökdeniz hareketlendi. Yaklaşık 50 metre sürdüğü topla ceza sahasına sol çaprazdan girerek yaptığı sert vuruşta üst direğe çarpan top oyun alanına döndü. 58. dakikada sol kanattan taç çizgisine yakın yerden kazanılan serbest vuruşta Atakan Akkaynak kaleye sert gönderdi kaleci Sousa hamle yaptı ancak top köşeden ağlarla buluştu. 1-1 64. dakikada Ahmet İlhan Özek, rakibine yaptığı müdahale sonrası ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışına gönderildi. Hakemler: Kadir Sağlam, Mustafa Sönmez, Serkan Çimen Çorum FK: Hasan Hüseyin, Kerem Kalafat (Ologo dk. 88), Loick Landre, Zargo Toure, Ferhat Yazgan, Ahmet İlhan Özek, Atakan Akkaynak (Hakan dk. 72), Thomas Verheydt (Ahmet Sağat dk. 88), Michal Nalepa, Geraldo (Eren dk. 72), Erkan Kaş Yedekler: Ali Türkan, Michael Ologo, Gökhan Kadareniz, Suat Kaya, Eren Aydın, Hakan Barış, Adem Doğan, Massis Gülük, Süleyman Luş, Ahmet Sağat Teknik Direktör: Serkan Özbalta Bodrum FK: Diogo Sousa, Süleyman Özdamar (Furkan dk. 16), Samet Yalçın, Kenan Özer (Haqı Osman dk. 71), Ahmet aslan, Üzeygir Ergün, Musah Mohammed (Celal dk. 74), Ali Aytemur, Gökdeniz Bayraktar (Tunahan dk. 84), Cenk Şen, Burak Çoban (Pedro Deivid dk. 84) Yedekler: Bahri Can Tosun, Erkan Değişmez, Ali Eren İyican, Ege Bilsel, Tunahan Akpınar, Haqi Osman, Pedro Daivid, Mustafa Erdilman, Furkan Apaydın, Celal Dumanlı Teknik Direktör: İsmet Taşdemir Goller: Samet Yalçın (dk. 47) (Bodrum FK, Atakan Akkaynak (dk. 58) (Çorum FK) Kırmızı kartlar: Ahmet İlhan, Serkan Özbalta (Teknik Direktör) (Çorum FK) Sarı kartlar: Nalepa, Erkan Kaş, Hakan, Ologo, (Çorum FK) Samet, Üzeyir Ergün (Bodrumspor)