GENEL - 28 Haziran 2023 Çarşamba 13:48

Bayburt’ta Kurban Bayramı’nda hizmet verecek fırınlar belli oldu

A
A
A
Bayburt’ta Kurban Bayramı’nda hizmet verecek fırınlar belli oldu

Bayburt’ta Kurban Bayramı boyunca açık olacak fırınların listesi Bayburt Kahveciler ve Otelciler Odası tarafından açıklandı.

Bayburt’ta Kurban Bayramı boyunca açık olacak fırınların listesi Bayburt Kahveciler ve Otelciler Odası tarafından açıklandı.


Bu yıl bayramın ilk günü Bayburt’ta sadece Altınbaşak Ekmek Fırını hizmet verecek. İkinci gün iki fırın, üçüncü gün ise altı fırın vatandaşın ekmek ihtiyacını karşılayacak. Bayramın dördüncü günü ise ildeki tüm fırınlar açık olacak.


Bayburt Kahveciler ve Otelciler Odası tarafından yayınlanan listede hizmet verecek fırınlar şu şekilde:


28.06.2023 Çarşamba 1. gün;


Altınbaşak Ekmek Fırını-Hacı Mahmut Develi



29.06.2023 Perşembe 2. gün;


Altınbaşak Ekmek Fırını-


Koç Ekmek Fırını



30.06.2023 Cuma 3. gün;


Altınbaşak Ekmek Fırını


Akay Ekmek Fırını


Merkez Ekmek Fırını


Türkoğlu Ekmek Fırını


Koç Ekmek Fırını 1


Koç Ekmek Fırını 2

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Üsküdar Belediyesi’ne ‘İskân’ soruşturmasında 9 şüpheli tutuklandı Üsküdar Belediyesi’nde yapı ruhsatı ve iskân ruhsatı işlemlerinde usulsüzlük yapıldığı ve rüşvet suçu işlendiği iddiasıyla gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 20 şüphelinin savcılık işlemleri tamamlandı. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen aralarında Başkan Yardımcısı Filiz Deveci’nin de bulunduğu 9 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında Üsküdar Belediyesi’ne, ‘yapı ruhsatı ve iskan süreçlerinde rüşvet ve usulsüzlük’ iddialarıyla geçtiğimiz Salı günü operasyon başlatılmış, İstanbul ve Yalova’da 30 ayrı adrese düzenlenen eş zamanlı baskınlarda, aralarında Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Filiz Deveci gibi üst düzey belediye yöneticileri ile müteahhitlerin de olduğu 20 kişi gözaltına alınmıştı. Savcılık işlemleri de tamamlanan 20 şüpheli Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Başkan yardımcısı ile 8 kişi tutuklandı Başkan Yardımcısı Filiz Deveci, Nazım Akkoyunlu, Hakan Yavuz, Özgür Ceylan, Barkın Ege Tekkökoğlu, Erdem Alkan, Kadir Karadağ, Yılmaz Kozan ve Ceyhan Han Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi. 10 şüpheli adli kontrol ile serbest bırakıldı 10 şüpheli, Ahmet İşman, Veysel Köse, Burçin Çevik, Yasin Karabaş, Engin Araz, Özkan Sinan Binali, Eyüp Meriç, Murat Armağan, Mehmet Atilla Güneri ve Hakan Mansız Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince adli kontrol tedbirleri kapsamında serbest bırakıldı.